Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
A_driana spune:
lady, sunt convinsa si eu...dar cine stie ce are romanitza pe limba, poate numa de bine....asa ca....
A_driana, de David-Andrei
Romanitza_31 spune:
pentru voi, fete, numai de bine!!! si pe mine m'au deranjat multe, am ales atunci sa nu ma scriu sau sa scriu din joi in pasti ..
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL
My_Lady0091 spune:
NOI IESIM AFARA..
mai vb diseara.va pup si sper sa nu gasesc furtuna pe aici..ca ma astept.
pooooooooooop mare 4 everybody
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
romanitza, ....curiozitatea (mea) a fost astamparata...
lady, plimbare placuta... de unde sa fie draga furtuna?...aici ii liniste si pace...
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MADALINA_T Nuuuuuuuu. Raman la voi.am si io simpatiile mele.Ce sa fac,sunt sincera. |
eu imi aduc foarte bine aminte de tine...ai pus la un moment dat si poze si cu baietelul tau...
...apoi aveai parca ceva probleme cu sarcina la un moment dat..asa-i????????
Ma bucur ca esti bine...
Sa vad acum..cineva a intrat cu userul comun..ori te-a trecut pe tine...ori fetele plecate revin...cine stie??????
asta asa ca ramai aici.. cu noi, astea "puse la zid...pedepsitele"
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
MADALINA_T spune:
da iubita am avut la inceput niste probleme dupa aceea a fost totul bine. Am reusit sa citesc un pic din urma sa inteleg si io domnule de ce sunteti pedepsite.Imi aduc aminte ca am scris ultima oara la odiseea pe la vreo 30 de sapt.Cam pe atunci parca incepusera si impunsaturile lor cu mylady si mi s-a facut sila si oricum nu eram prea mult bagata in seama asa ca mia-m vazut de baietelul si de burtica mea. stiu ca se mai plangeau fete ca nu sunt bagate in seama si rpd au sarit ca arse.In fine. ce a fost a fost.
Camy parca am vazut la un moment dat ca te stresezi un pic de cat mananca flavi. daca nu e asa sa nu te superi pe mine. Oricum iti dau un sfat,stai linistita,fiecare bebe creste in ritmul lui si papa cat are el nevoie.
tiusca spune:
se face gasca mare?Madalina bine ai revenit
Eu tot in butoi!Sper sa ies pana maine...
Fetelor ce combinatie ptr.galbenus aveti?
vias spune:
Romanitza un mare si pt tine...eee...uite ca ne strangem, usurel...usurel...facem de-o odisee...asa-i??
cat despre Damian, e clar ca fiecare copil are o "curba" a lui de crestere... Sa fie sanatos el, ca la un moment dat, atunci cand vor incepe sa emarga picii, or sa ajunga toti cam pe la aceeasi greutate... Totul e in regula cu bebe al tau.
Al meu e slab...asa am fost si eu mereu..pana m-am maritat si am dat de bine si taicasu la fel...acum suntem grasuti...deci are si al meu baiat timp sa se ingrase...
MadalinaT iti tin pumnii azi la pediatru, sa te intorci zambind de acolo! Te asteptam!!
My_Lady recitind mi-am dat seama ca nu-i dai Rebecai fasole..ca si muream...
Si azi e tati cu noi...ne interesam ce si cum sa facem sa plecam din tara...Romanitza daca ai idei...mai bune...sa scrii si pe PM!!! sa nu fim chiar off topic..desi eu nu cred ca ar deranja pe nimeni ...asa-i???
Ma duc sa ma intind langa tati si Flavius....dar revin..
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Romanitza_31 spune:
Eu cred ca o scot pe mama afara cu damian si raman sa fac ceva de mancare pentru noi si supica pt bebe!
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL
MADALINA_T spune:
tiusca daca nu sunt prea bagareata de ce sti mai in butoi?
camy cate kg are flacaul?de ce zici ca e slab?
ai mei sunt slabuti amandoi,dar na cu cine sa semene? mami 1.68 si 50kg si tati 1.71 si 70. o familie de aschiute. david are acum la 5 ani 16 kg,dar i-am facut acum o luna analizele si e perfect sanatos. asa ca lucrul asta nu face decat sa ma bucure chiar daca e slabut.