Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mada aveam papica facuta...eu ferb legume pentru 2 zile..doar am pasat-o,incalzit-o...si dat la tzank galagios si flamand sa pape...
ady...da ce ai maica?ai cazut in butoi?
camy...cum sa dau la tzank fasole...vrei sa se mute RAMBO la poponetzu ei....fasolele sunt bune pentru bebe de 5-6 luni..numai sa fie verzi si de sezon...nu congelate...nu conservate

Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Nuuuuuuuu. Raman la voi.am si io simpatiile mele.Ce sa fac,sunt sincera.

Mergi la inceput

ok mada..bafta la pediatru...acum iti zic pe bune:BINE AI REVENIT!!!

Mariuca la tara
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Hello!

tocmai ce voiam sa intreb unde sunt celelalte fete, dar vad ca s-a intrebat deja..... nu pot sa zic decat no comment, desi tare ma mananca limba!in fine..

Noi saptamana asta asteptam dr la controlul de 5 luni, abia astept sa vad cat are Damian. la 4 luni si o saptamana avea 7500 si 69 cm, ca tot vorbeati de greutatea bebeilor!

Camy, sa stii ca si noi ne-am gandit la plecare de cand am aflat rezultatul alegerilor, dar nu stiu daca o sa reusim prea curand...un lucru e cert, vreau ceva mai bun pentru copilul meu si ma refer in primul rand la educatie si sanatate...tara asta , de fapt sistemul actual, nu ii ofera nimic, dar nimic!!!mi-e sila de ce sa intampla acum!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

lady unde dumnezeu gasesc capitolele alea,ca mor de curiozitate.
romanitza,bravo ce bebe grasunel,a mea la acum 2 sapt adik la 4 luni juma avea 6.380. asa sunt copilasii mei,aschiute,tin la silueta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

romanitza te mananca limba? ...poti sa spui linistita orice...
lady, da, cred ca-s in butoi...puii mei...atatea porcarii am pe cap ca nici nu mai stiu care ma streseaza mai tare...
mada .....i-auzi la ea, simpatii....

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

[center][blue][font=Comic Sans MS] FULGUSORI DE NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2009

[size=2]Dupa 188 de capitole, a nins la Odiseea noastra, cu 53 si 64 , iar fulgusorii au zburat impreuna cu cele 113 mamici la Primele 365 de zile din viata unei comori,
unde au inceput Odiseea lor.

[size=1]*1*2*3*4*5*6*7*8*9*10*11*12*13*14*15*16*17*18*19*20*21*22*23*24*25*
26*27*28*29*30*31*32*33*34*35*36*37*38*39*40*41*42*43*44*45*46*47*48*49*50*51*52*53*
54*55*56*57*58*59*60*61*62*63*64*65*
66*67*

la prima pagina...noi acu suntem la pag 15...dai inapoi la unu..si vezi sus capitolele sunt numerotate...1....67..noi suntem acu la cap 68...dai click acolo si te documentezi(se deschide o alta fereastra...lectura placuta)

Mariuca la tara
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

romanitza te mananca limba? ...poti sa spui linistita orice...
lady, da, cred ca-s in butoi...puii mei...atatea porcarii am pe cap ca nici nu mai stiu care ma streseaza mai tare...
mada .....i-auzi la ea, simpatii....

A_driana, de David-Andrei

eu nu as zice...te asigur eu ca inca mai e printre noi...,,OCHIUL CARE CITESTE TOT,,...asa ca mai bine lasa...ca iar ne ,,RAPORTEAZA,, la moderator.
eu pana acum am raportat, nu am fost raportata...si ma refer la serviciu...(sa se inteleaga)
so.....trimiteti PM..

Mariuca la tara
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Madalina, bine ai revenit. Damian ne-a obisnuit cu niste cresteri in greutate spectaculoase si ultima data cand am vazut ca a luat 600 gr zic ...o fi bine o fi rau, m'a pus pe ganduri! cert e ca dr a zis ca atata vreme cat e hranit doar la san, nu exista risc de obezitate...e si lungan asa ca se compenseaza.

POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Madalina, bine ai revenit. Damian ne-a obisnuit cu niste cresteri in greutate spectaculoase si ultima data cand am vazut ca a luat 600 gr zic ...o fi bine o fi rau, m'a pus pe ganduri! cert e ca dr a zis ca atata vreme cat e hranit doar la san, nu exista risc de obezitate...e si lungan asa ca se compenseaza.

POZE

si fii-mea e lunga..69 cm...si s-a nascut cu 53....la 5 luni juma e cat un tzank de 7 luni

Mariuca la tara
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput