Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
roxyaly spune:
Buna dimineata
O cafeluta dau si e ca sa ma iertati ca nu am mai intrat,.Motivul e una bucata calculator cu figuri,sper ca acum s-a rezolvat.
am fost putin ingrijorata pt. ca Matei dupa ce ne-am intors de la Baia mare a scazut in greutate 10 grame si acum abea asteptam duminica sa il cantarim.a luat intr-o saptamana 165 gr deci e ok.
ma duc sa citesc si revin.
va pup fara exceptie
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
lorelix spune:
buna dimineata
roxy, stai linistita nu-i putin 165 gr/sapt
al meu nu depaseste 150gr/sapt, ceea ce este in limite normale
ne pregatim de masa de fructe si de iesit afara in parc, ne intalnim cu un baietel nascut la o zi diverenta de daniel.
XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
lorelix spune:
offffff i-am dat fructele cu br si s-a murdarit din cap pana-n picioare
XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
My_Lady0091 spune:
neatzaaaaaaaaaa....hahha
noi in W-E am fost la tara...la soare....
cu mucii stam la fel..
am cam facut mofturi la mancare...
ne curge o urechiusa..dar nu tare
mami e cam damblagita iar...
o dor oasele iar...ameteste...eh...viatza asta viatza...daca nu ea atunci cine...azi noapte m-am trezit cu coloana anchilozata...
lauriciu mersi pentru aprecieri..nu nu am un blog...le am scrise pe un catastif...caci nu am avut finante sa le public..si nu cred ca voi avea vreodata...eu scriu de mult..de pe la 12 ani...
dar proza scriu de 5 ani..treaba cu proza e mai dificila
sper sa nu mai ploua astazi..caci ieri a plouat pe la noi..sa pot scoate ,,mamuca,, lui mami afara
in rest noutati sau episoade fericite nu prea am...
doar ca fii-mea a invatat sa tipe..si ce tipa..de te doare capul..se cearta cu tine cand nu ii convine ceva..cu niste gangureli gen STAR TRECK....sta mai bine in fund...
am facut niste poze pe la tara..le postez mai acus..
ma duc sa ii fac fructele..va urez o zi cu soare....si ne mai citim
Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
a adormit......ca era marait de dimineata
am facut si papa pe ziua de azi..iar el a reusit sa pape o jumatate de banana cu un biscuite si cereale...amestecat...ce era la gurit lui ...asa ma bucur ca papa...
Roxy imi era dor de tine...credeam ca nu mai intrii ...dar ma bucur ca ai facut-o! Si eu zic ca e bine 165gr pe saptamana. Flavius intr-o luna a luat acum doar 400gr. La 6 luni avea 7600gr...apoi la 8 saptamana dupa avea 7900 gr
Linisteste-te...si urmareste-l putin...
la noi nu stiu cume afara, daca e frig sau nu...dar ei innorat afara..asa ca stam cumintei macar pana mai tarziu la caldurica in casa.
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
EU NU MA PRICEP CU KG ASTEA.O CANTARESC PE MARIUCA IN FIECARE LUNA PE 29...DAR LUNA ASTA A LUAT K LUMEA IN GREUTATE CA IMI RUPE MAINILE..DAR O OK..CA ERA CAM SFRIJITA ORICUM...
POZE NOI LA SEMNATURA.FUG SA FAC PAPA LA TZANK...CA E TREAZA SI MA CEARTA...
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
tiusca spune:
Neatza si de la noi!
Am fost plecati in we in provincie,la parinti.In masina Razvanel a fost tare marait.Nu m-am inteles cu el deloc.Si azi vad ca e la fel.Nici nu stiu pe seama cui sa pun:muci,dinti..rasfat
Eu am cam picat in "butoi".Sper sa ies cat mai repede.Pribabil ca este din cauza rutinei sau ptr.ca e luni.
Va pup
vias spune:
My_Lady am vazut pozele cu papusica ta....inca doarme asa invelita ca o sarmaluta???? Ce fain.... Flavius nu a dormit niciodata asa
Tiusca eu zic sa scoti capul din butoi...
cred ca s-a trezit
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
roxyaly spune:
Camy cum credeai ca nu mai intru?
hmmm nu scapati voi asa usor de mine.
Va pup ca ma duc sa fac papa pt Matei.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
pishko spune:
Camy ca bine zici de plecat din tara asta a nimanui... E bine dolofan baiatul tau... sa-ti traiasca si la mai mare! Al meu avea 7 kg la 6 luni si nu cred ca a luat mare lucru in ultimul timp. Speram sa ne vina pofta de mancare aia mare sa rupem castroanele. Am renuntat si la iaurt si la branzica pentru ca e o munca de sisif si nu fac decat sa-l enervez si sa risc sa-mi refuze toate mesele pe care si-asa abia le mananca.
laura b. Multumim de complimente. Nu e roscat. S-a nascut chiar brunetel dar s-a mai deschis culoarea si cred ca are ceva reflexe roscate. Asa se vede in lumina. O sa mai pun niste poze.
Pupam toate mamicile si toti bebe-ii fara exceptie
pishko mihai 28.10.2009