Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ashea...deci avem o grasunica sanatoasa! Foarte bine Laura eu va pup!...si rezolva treaba cu pozele alea...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua,
sunt pe foarte fuga, diseara mergem la nuntaaaaa ....abia astept, mireasa ii o prietena tare draga....
lauraB, wow ce grasunica ai...pupam frumoasa ...dupa ce incepe sa umble si sa se miste mai mult, o sa mai scada ea....sanatoasa sa fie...
camy, uite asa m-am facut cand am citit comentul cu ,sora'....mersi pt comenturi (da chiar asa ,mica' arat? lumea ma intreaba cati ani am, ca mai mult de 17 nu-mi dau ....tare ma enerveaza acuma, desi mai tarziu va fi bine

azi i-am dat la david cartof dulce, i-a placut (adica lui am impresia ca-i place orice, pana acuma orice i-am dat, el a mancat )...sunt tare bucuroasa....Doamne tine-i naravul...

fetelor va pupacesc pe toate, ne citim luni....va doresc un weekend minunat, si pe luni sper sa citesc muuuulte pagini

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Buna seara, dragele mele
nu am reusit sa intru pe net si sa va citesc, treaba multa prin casa
ASTAZI AM STAT AFARA CCA 5 ORE
Laura, important este sa fie sanatoasa Sophia

XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

ce linistite sunteti toate

si noi azi am mers pe afara, ne-am bucurat de vremea frumoasa si de faptul ca tati azi a fost cu noi, pentru ca el de obicei lucreaza sambat mereu.
Si daca tot am stat acasa...ne gandim ce sa facem in viitor, ne bate gandul sa emigram, nu cred ca mai avem ce sa vedem bun de la tara asta, simtim ca traim printre nisipuri miscatoare care ne inghit incet si sigur. Ne dorim altceva pentru Flavius, un alt sistem sanitar, un alt sistem de invatamant, o gandire mai pozitiva si aici in tara nu se mai poate...

Speram sa ne hotaram cumva cat mai repede...cred ca e doar o chestiune de timp plecarea noastra!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

si A_driana, arati foarte bine...eu nu as regreta deloc sa-mi spuna lumea ca am 17 ani, chiar m-as bucura enorm de mult!
Si eu eram copila...pana s-a intamplat ce s-a intamplat cu Darius..de atunci ma simt...si arat mult mai imbatranita, degeaba incerc sa fac anumite lucruri...pur si simplu nu se mai poate..cateodata ma uit in oglinda si ma vad mult mai imbatranita fata de cati ani am.

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

camy, e trist ca trebuie sa ne gandim la emigrare...dar se pare ca este singura solutie pentru un viitor mai bun

aici , daniel doarme, sotul pe afara la masina si eu singurica pe aici oare voi faceti ?
si abia astept sa va revad(virtual)!

XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

si in Brasov se pregateste de ploaie asta este...sper ca de maine sa fie mai frumos!
Noi am mers doar la biserica si cimitir...si acum lenevim.

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc frumos pentru felicitarile pentru Sophia!

Azi, in Canada se serbeaza ziua mamei. O buna ocazie sa va urez “La multi ani, mamicilor!”

Camy, unde va ganditi sa plecati?
Am vazut pozele. Super jucariile! He-he-he... apropo de camera plina de jucarii: sa vezi cum o sa fie cand o sa ai casa plina de jucarii de ajungi sa calci pe ele!!
Imi place mult de tot bandana (sau cum se numeste baticutzul ala), si mai ales cum ii sta lui Flavius. Am sa ma uit si eu pe la magazine poate ii gasesc ceva similar Sophiei

A_driana, sunteti o familie foarte frumoasa- ti-am vazut si eu pozele.
Cum a fost la nunta?
De cand cu diversificarea am inceput sa-i pun Sophiei la indemana si cate un biberon cu apa la fiecare masa cu solide. Uneori se intinde dupa el si bea cateva gurite, alteori se joaca cu bineronul cu apa, iar cateodata il impinge mai departe. Am incredere ca stie ea cand are nevoie de apa si cand nu, eu continui sa-I ofer.

Pishko, ti-am admirat baiatul in poze. Ce-mi place ca e vesel. Si ce par lungut are! E cumva roscat?
M-a distrat cum ai povestit ca scuipa “baiatul carnivor” iaurtelul

Lady, merge acum internetul?
Pentru poezie. Cumva le ai pe vreunele postate pe un blog? Ca sa lamurim clar situatia mea, eu nu am avut niciodata talent literar.
Dar ce fetita vorbareata ai tu! A mea zice acum doar gaga si baba (sper ca nu mie ).
Si cum mai e cu tigarile? Sa te felicit?
Am citit informatiile puse- multumim frumos. Asta mi-a adus aminte sa va intreb daca voi ati inceput sa spalati copii pe “dinti”/gingii? Eu inca nu, si e deja musai. Cu atat mai mult cu cat am cumparat de cateva luni un “degetel’ special de latex.
Inca ceva, ce am si uitat daca s-a discutat (scuzati, varsta-i de vina ): ati inceput deja sa-I dati pe bebei cu crema de soare? Palariuta de soare stiu inca de la Diana ca e excelenta. Dar de la 6 luni stiam ca e ok sa folosim si crème- eu tocmai i-am cumparat Sophiei una.

Romanitza, foarte frumoase poze. Mi s-a facut dor de o plimbare prin parcurile din Bucuresti…

Va pe toate. Programul meu in continuare e cu baite la fete, pregatiri pentru o noua saptamana de scoala, etc...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

'neata

noroc cu sotul care a pregatit o tare..ca printul meu e trezit de la ora 5:11 nu stiu de ce e asa matinal

LauraB multumesc mult. Baticutul a fost al meu il purtam la mare...la gratar...dar uite ca nu e pt cine se doreste, e pt cine se nimereste..si lui chiar ii sta bine. ieri mi-a mai trimis mami de la Arges niste caciulite-baticut foarte subtiri...ca pentru vremea asta.

Ai adus in discutie spalatul pe dinti al bbilor, eu inca nu am facut asta..dar zilele astea o sa-i cumpar negresit si lui un degetar din latex, stiu cum arata...abia astept, mai ales ca stiu ca le place foarte mult.

Apa...si Flavius a inceput sa bea..eu zilnic ii fac un bibe cu ceai si are canita cu apa. Ii place la nebunie canita, e de la Nuk si cred ca-i place tetina...ieri am vazut pt prima data cum ia canita si singur si-o baga in gurita si suge

Crema cu protectie inca nu am cumparat..mai testez piata, dar nu o mai lalai mult..ca trece vara ...zilele astea cand voi merge la cumparaturi trec si crema asta pe lista..

Jucarii deocamdata are atatea jucarii cat sa ma impiedic de ele prin camera lui...si putin in a noastra....dar mai e timp zic eu..plus ca deja caut sa-i cumpar altele

Si pentru ca esti o mamica deosibita, La multi ani de ziua mamei

ma duc langa strumf acum, revin imediat ce adoarme...sper ca pana atunci sa se trezeasca si fetele

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Camy, unde va ganditi sa plecati?

Franta...Elvetia sau Canada...ne mai gandim!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput