Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pfua..cat am citit...asa fetelor, asa e bine!
Noi am primit azi jucariile din UK si par ok, nu am apucat sa montam pentru ca eu am fost la intalnirea cu cateva "mamici de ingeri". A fost o intalnire placuta, in sensul ca e bine sa mai cunosc si parinti care au trait aceeasi trauma ca si mine si stii ca e cineva care te intelege 100%. A fost si destul de trist, am si ascultand alte povesti si vorbind la randul meu despre Darius. Mi-e asa dor de el . Pe 30 mai se sarbatoreste ca sa zic asa "ziua mamicilor de ingeri" si am hotarat sa mergem intr-un parc si sa inaltam baloane colorate, sa aprindem lumanari, o sa vb si cu un preot sa vina si el.......

Asa ca jucariile vor fi montate maine...tot atunci pun si poze..

Ma bucur ca sunt mamici noi Pishko si Ramonitza ma bucur sa va citesc, tare mult!

A_driana si Flavius face kk colorat si al fel de mirositor ca toti bebelusii diversificati e normal asa!

Pishko din cate citesc imi dau seama ca ati avut si perioade dificile, prin spital . Sper ca de acum inainte sa aveti aprte numai de lucruri minunate!

My Lady si deci asa...avem si o poeta printre noi, nu????? Frumoasa poezia! bravo!

Romanitza cu blocul...si eu stau la bloc, intr-unul de 4 etaje...si eu stau chiar la 4 asa ca stiu cat de greu e cu caruciorul, dar eu am unul din categoria celor usoare si cu chiu cu vai, ma descurc! Cu rampa...nu stiu cum se face la voi la bloc, dar la mine pe scara sunt 20 de apartamente. Eu daca vreau ceva fac tabel cu familiile din bloc si daca obtin 50% plus o persoana, pot sa contactez o firma care sa faca ce vreau eu, factura se da la asociatie si ne baga plata la tot blocul! poate te ajuta cu ceva info! Cu sportul....tot vreau sa ma apuc..si doar vorbe sper sa ma apuc si faptic . iar cu branzica, eu am introdus-o la 5 luni si jumatate...de fapt, 5 luni si 3 saptamani...dar nu se omoara dupa ea

Ma duc acum si eu la

O noapte cat mai placuta!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

inca ceva... My-Lady foarte interesante articolele! Le salvez!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

'neata
ce faceti? nu v-ati trezit?? o ceva?????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

am pus poze si cu noile achizitii...jucariile...
nu am facut poza la telefon, mi-a scapat, dar sunt super!!

Nu-mi vine sa cred ca toata camera lui e plina deja de jucarii

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata
camy, sunt f faine jucariile, sa le foloseasca sanatos

numa noi bantuim pe aici?
A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatzzzzzzzzza....noi am avut conexiune handicapata...expirata....abia acum am reparat-o.
eu de ieri m-am lasat de fumat.sper sa reusesc...
ma duc sa ii fac fructele lui fii-mea...
si astept pe cacatii astia de la RDS...sa repare..dar am reparat io

Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred ca flavius doarme deja de 2 ore si ceva...
e clar, l-am luat de dimineata de la prima ora cu jucariile, l-am rostogolit, l-am muncit..si acum doarme...
sper sa pape si bine cand o sa se trezeasca..

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Camy pus sa se joace bebe sanatos cu noile achizitii.
Intradevar n-a fost prea dragut in spital. Am plecat de-acolo cu calcaiele la fund de bine ce ne-a fost. DAr multumesc lui Dumnezeu ca n-a fost decat o viroza usoara, pe langa ce-am vazut pe-acolo... bebelusi trimisi la bucuresti ca aici nu le dadeau de cap. Si nu mai spun ca o vorba buna sau un zambet costa 10 roni in cazul nostru pe zi. E drept ca mai erau si exceptii dar prea putine si e drept ca si ei lucreaza in niste conditii sub nivelul lor, ca si o asistenta are nevoie de multe studii totusi sa ajunga acolo, dar asta e romanica... sa ne spalam cu ea pe cap, ca asa as plecaaa.

Ieri i-am pasat lu`aimutelu` carnita in supa de legume si a parut sa-i placa. Cred ca e carnivor baiatu`.Si eu il indop cu iaurt, e si normal sa ma scuipe!

pishko mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Pishko din pacate stiu foarte bine cat costa un zambet in ziua de azi...eu am platit mai mult de 10 ron...nu mai conteaza..am sperat la un viitor bun alaturi de bebe al meu..dar nu a fost sa fie...

Bine ca sunteti sanatosi si papati carnita.. Eu mai incerc si azi

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Insista insista.
Cum pun poze? ca mi-am prins urechile

pishko mihai 28.10.2009

Mergi la inceput