Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
paula_m spune:
Buna dimineata
Bumblebee, felicitari pt baietelul tau , mai are timp sa se intoarca...sanatate in continuare, sa ajungeti cu bine la 40 de saptamani. 
Si eu am fost la botezuri cu 2 perechi de nasi, copilul s-a plimbat un pic de la o nasa la alta, dar nu a fost nici o pb, iar pe lumanare nua fost bataie...a tinut-o doar un nas. Si noi cred ca tot 2 perechi de nasi vom avea.
Racusor, Dragaica, sa veniti cu vesti bune azi de eco.
O zi frumoasa sa aveti.
Paula,
28+ cu 
bumblebee spune:
Buna Bubster, ce mai faci?
Crispro, o sa fie bine!
Cat despre contractii, eu ma sperii la alea dureroase, dar slava Domnului sunt rare, astea nedureroase, depinde, cred ca totusi azi noapte (aproape alba) am avut destul de multe, s-a intors feciorul, s-a foit, a boxat, cand nu-l simteat pe strumf simteam uterul facut ghem. Asa face de fiecare data cand ies ziua la plimbari, noaptea partyyy!![]()
Alina
27+ cu 
gargarita
bubster spune:
sa zicem k de vreo 2 sapt fac si eu nopti albe k gaza nu are stare si se agita,impinge elasticul de la pijama....am avut niste dureri de burta,am stat cumintik in pat si acum sunt in concediu de risc. diseara merg la eco si sper sa vin cu vesti bune ![]()
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala.
26+ 
Mycya spune:
neatza burtici
azi noapte am dormit iar bine
dupa o baitza facuta mai tarziu am adormit ca un bebelus.contractii nu cred ca am mai avut ca imi dadeam seama daca se trezea bebe si facea gimnastica,dimineaza ce am avut una ca m-am intors mai brusc dar e normal.
Racusor am vazut undeva si sa mai si spus aici ca odihna e cel mai bun medicament,daca stai linistita in patuc nu are ce sa fie rau.sper sa vii cu vesti f bune de la doctor si tre sa gandim pozitiv
Dragaica deci e normal sa avem stand si in pat,vad ca si racusor are asa si crispo,nu am de ce sa ma ingrijoreze,am sa stau cumintita acasa,am sa iau magneziu in continuare si marti ma voi duce la control. te ast cu vesti bune
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Mycya spune:
Bumblee am uitat sa te felicit de vestile de la intalnirea cu bebicu
sa creasca mare in continuare si sa fie cumintel in burtica pana cand vrea mami
Bubsteriti tinem pumnii sa fie totul bine,tu stai cumintica in continuare in pat si o sa fie asa cum vrei,ca delfinasii nostri sunt cuminti si ascultatori
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
racusor2010 spune:
cum sunt contractiile dureroase? cand stai in pat si se intareste burtica, ce durere simti, si unde?
pe mine m-a luat 
stiu ca trebuie sa stau linistita, sa fie si bebe bine, dar mi s-a facut frica 
ma rog la Doamne Doamne sa fie doar o sperietura de la oboseala si sa ajungem cu bine la termen
Bulina
31 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
anca_vlad spune:
Neata si de la noi!
Declaram o seara agitata cu multa gimnastica in burtica si fataiala de colo dincolo!
Cat despre sot-Am primit un aranjament floral asa de frumos (trandafiri albi cu rosii) cu o barza roza cu o bebita in cos! Cadou pt mami si Elenuca lui draga dupa care e topit inca de pe acum!
Si o caseta de bujuterii a fost un dragut!
Despre burtica ce sa mai zic cand mai atre cand mai relaxata luni merg sa masor colul si sa vedem cum mai stam!
Eu mi-am propus inca 12s cel putin!
Anca +25s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
bubster spune:
delfinasa mea imi cam da emotii ziua...e mai puturoasa si nu prea are chef de
. la orizontala in pat si cu tati langa ea se simte mai bine ![]()
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala.
26+