Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 21
bumblebee spune:
Imi schimb providerul de internet, sper sa nu ma lase fara conexiune prea mult timp, acuma se dau gauri in casa, e perfect![]()
Alina
27+ cu 
gargarita
bubster spune:
anca_vlad ce dragutz !!! saracii de ei,la cate ne suporta tot romantici au ramas 
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala.
26+ 
anca_vlad spune:
hai sa va spun cum e cu contractiile dureroase si nedureroase (nu le stiu pe toate - dar o sa va dau explicatia pe care am primit-o si eu de la medicul meu de la bv cand eram in aceeasi dilema la sarcina cu Vladut)
Cele nedureroase nu pun probleme pt col se antreneza uterul pt marele eveniment-mai ales dac nu sunt de lunga durata si dese!
CELE DUREROASE sunt de doua ori periculoase-deoarece exista riscul ca, (colul) sa se deschida la orificiul intern cel extern daca este deschis se inchide cu repaus cel intern e musai cerclaj ca o data deschis nu se mai inchide.
Daca conntractiile sunt dureroase intense de lunga durata cu durere sub burtica si de spate si nuiti gasesti nici cum o pozitie sa te relaxezi si se intareste burtica fff tare(la mine la sarcina cu vlad se invinetea la astfel de contractii) nici pt bb nu e bine deoarece nu mai primeste suficeient sange si nu se oxigeneaza sangele care ajunge la asa cum trebuie si aici intervine ceea ce medicii numesc suferinta fetala - risc de nastere prematura sau retard de dezvoltare si crestere in burtica iar solutia este sa il scoat pe bb cat mai repede!
PS Ginipralul e o k la contractii credet-ma face minuni!
Eu am o astfel de minune acasa!

M-am lungit dar sper ca am reusit sa va lamuresc!
Anca +25s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
bubster spune:
eu am niste dureri de spate ingrozitoare,de imi vine sa 
de durere ... dak stau in poponet am nevoie de o macara sa ma ridic....dak stau p spate amortesc rpd...
si nici nu prea vreau sa ma imbuib cu no'spa...mai ales k eu din dec pana a venit caldura am stat cu nasul in batista si am papat fffff multe homeopate ![]()
26+ 
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Buna seara, am fost si am vazut una bucata bbloi de 1 kg ... arefam iau in continuare, pana prin sapt 34... nu e cam mult totusi? cam atat, de-acum pe 28 la control, pana atunci ma bucur de amintirile de acum![]() Alina 27+ cu ![]() gargarita |
Cam mult pana la 34. Eu am o doctorita mai panicoasa in Ro dar dupa 32 de saptamani a zis stop progesteronului, si eu am avut col deschis la exterior. Ideea este ca estrogenul trebuie lasat sa creasca pentru declansarea nasterii iar daca tu bagi progesteron balanta hormanala nu e cea ideala pentru nastere. Nu mai zic ca rigidizeaza colul si poate avea ca efect secundar o placenta foarte bine ancorata in uter, lipita bine de peretii uterini (de aici cred ca mi s-a tras mie hemoragia mare de la cazariana)
La a doua sarcina l-am luat pentru ca aveam sangerari de la placenta joasa, colul inchis, si l-am oprit la 28 de saptamani bazandu-ma pe experienta anterioara si cred ca am facut bine, am nascut la 40 fix fix, fara hemoragie mare, placenta a iesit simplu si toata odata.
Stiu ca tu ai pierdut sarcini dar colul cum este? sangerari nu tin minte sa fi spus ca ai.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+
Iulia Alexandra
... arefam iau in continuare, pana prin sapt 34... nu e cam mult totusi? cam atat, de-acum pe 28 la control, pana atunci ma bucur de amintirile de acum