Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
carmen multumesc mult
,am facut baitza de aia am rasp mai greu.acum ma pun pe citit
nbuna pentru burticile care au plecat la somnic
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
rodyka spune:
noapte buna, frumoaselor! si vise placute delfinasilor (din sapt 28 cica deja viseaza... oare ce?!)... 
29+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre
Dragaica spune:
Mycya nu cred ca o sa-ti dea nimic doctorul daca colul tau e lung si inchis, cam asta e regula peste tot in Europa, America mai putin in Ro. Eu i-am intrebat daca nu-mi dau ceva "droguri", mi-au zis sa ma calmez, sa beau multa si sa vin la ei ori de cate ori simt ca se intetesc dar medicamente nu-mi dau decat daca se deschide colu 
Asa ca m-am preocupat de-am facut rost de no-spa de la o prietena, mi-am luat magneziu cate 500mg zilnic, am baut azi cam 4l de apa si uite asa o s-o tin pana vad ca se potolesc, azi pot spune ca deja au fost mai putine.
Am o vecina care pleaca in tara, i-am dat listuta cu ce sa-mi cumpere, cap de lista fiind no-spa, scobutil, magneB6.
Cu Dumnezeu inainte pana la 38 de saptamani.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
Mycya spune:
pai cam asa cred ca si aici,ele considera si ca e ceva normal si ca mai bine stam la pat decat sa luam pastile atat timp cat nu e ceva mai rau.oricum am sa vad cum se comporta burtica in noaptea asta si dimineata,caci nu am cate 4 intro ora,am avut aseara dar azi nu am mai patit,doar una la cate o ora.
doar ca ma tot intrebam daca e normal sa ai si cand stai in pat de aia am si pus intrebarea![]()
dar tu cum te mai simti acum?
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya pai cam asa cred ca si aici,ele considera si ca e ceva normal si ca mai bine stam la pat decat sa luam pastile atat timp cat nu e ceva mai rau.oricum am sa vad cum se comporta burtica in noaptea asta si dimineata,caci nu am cate 4 intro ora,am avut aseara dar azi nu am mai patit,doar una la cate o ora. doar ca ma tot intrebam daca e normal sa ai si cand stai in pat de aia am si pus intrebarea dar tu cum te mai simti acum? ![]() Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
Eu am cand stau culcata iar daca merg mai mult mi se intareste burta.
Au inceput sa fie mai rar decat zilele trecute dar tot sunt

ma pregatesc psihic pentru ziua de maine, mi-e teama sa nu se fi scurtat colul.Am sa vin maine cu vesti.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
racusor2010 spune:
Neata delfinariu
aseara v-am citit, dar nu am avut puterea sa va scriu, ca eram obosita...
azi stau acasa cumintica si la 12 jumate la control din nou ! Doamne ajuta!
nu am mai avut asa contractii, dar mycya e cum spui si tu, uneori ma trezesc cu burtica tare si cu durere cand stau in pat..eu nu stiu daca la mine sunt mereu contractii, ca nu simt cum se contracta uterul cand stau in pat, doar ca e burtica tare 
sotul mi-a interzis sa mai fac orice cand i-am povestit ce am patit ieri
dragul de el 

multumesc pentru gandurile bune 
sa vedem cu ce vesti venim de la doctor azi 
am schimbat si semnatura azi ![]()
ieri ma gandeam ca iar trec zilele greu, ca la inceputul sarcinii...atunci asteptam sa mai treaca inca o zi ca sa scap de greturi, sa scada riscul de avort 
acum ma rog sa mai treaca inca o zi si inca o zi ca sa ajunga bebe la termen si sa fie sanatos 
Bulina
31 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Florentina_C spune:
Neata' . Ieri mi-am luat o zi de concediu si am tot umblat cu revizia masinii, asa ca nu prea am avut timp sa va citesc si sa vorbim...
Sper ca e totul bine la toate burticile...
Racusor, Dragaica bafta la
. Sa veniti cu vesti superbune.
Va
pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
bumblebee spune:
Neata!
Racusor, Dragaica, vrem vesti bune azi!
Racusor, nu se mai poate vorbi de pierdere a sarcinii de ceva timp, in cel mai rau caz, fereasca DD e nastere prematura, oricum, eu zic ca trebuie sa te pupacim mai tare ca sa-ti revina optimismul!

Crispro, eu am botezat cu sotul meu alaturi de alt cuplu, fiecare cuplu cu lumanarea lui, la Biserica ba il luam eu, ba cealalta nana, la imbracat amandoua, dup-aia acasa, la baita am spalat cate jumatate dupa care am facut schimb din nou. Depinde f mult de relatia nasilor intre ei, dar poate fi totul ok, la noi asa a fost. Plus ca si la strumful nostru nasii nostri ne-au anuntat de cand ne-au cununat ca primul fin al lor e
si acum mai avem o pereche tanara, verisori de-ai sotului, care-si doresc f mult sa ne boteze. Eu nu pot avea nimic impotriva, pt ca imi plac f mult verisorii sotului, au si eu un bbl de aproape un anisor, iar nasii nostri sunt deosebiti, asa ca, daca vor reusi sa se inteleaga, e super, daca nu, nasii de cununie sigur raman.
Alina
27+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
bumbleeblee 

Bulina
31 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
crispro spune:
Neatza, delfinariu!
MYCYA, si eu am contractii nedureroase cand stau in pat - de fapt, cred ca atunci sunt mai constienta de prezenta lor, pentru ca sunt linistita, relaxata, si simt orice intarire a uterului sau orice miscare a bebelului. Din ce stiu, daca nu sunt dureroase, si sunt mai putine de 4 ore, nu e problema...
BUMBLEBEE, AELITA, merci de sfaturile cu botezul. Sper sa se inteleaga nasii, sa fie ok - sa decida ei care il tine, care face altceva. Nu as vrea sa exclud vreo pereche de nasi, si cred ca vor intelege si ei ca e un singur copil si ei sunt 2 perechi... Mai ales ca vad ca se poate si cu 2 perechi... 
Cristina
29+ cu