Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Mycya, eu as da macar un telefon doctorului, sa-i povestesc ce simt si il las pe el sa decida daca sa vin sau nu la consultatie.

Elena 25+ cu un cuminte

nu stiu daca m-as intelege cu ea prin telefon,mai ales ca noi vb cam 3 limbi odata.daca as fi stiut limba nu as fi ezitat de a doua zi sa sun,dar de asta ma tot gandesc daca sa ma duc sau nu.eu ma tot gandesc ca daca nu am dureri,si nu is dese poate nu e de panicat,dar ma mir ca am si stand in pat,relaxata

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODYCA daca e asa,si e singurul preot de acolo,mergi la catolici ,daca se poate,ca preotul ala face un abuz,si poti denunta la preotia lor,nu stiu unde
chitanta,nu au cum sa taie,ca aia o fi 5 euro,asta e de inteles,ca ei salarii mari nu au,se stie ca din asta traiesc,din botezuri si nunti .DAR daca s-a vazut acolo singurul,probabil abuzeaza.
eu zic sa mai incerci,sa mergi tu sa intrebi,ca sa stii ca si ei dau diverse versiuni in functie de persoana pe care o au in fatza.daca li se pare ca "tzine" sau ca sunt disperati si dau oricat,sar si ei calul.incearca ,nu ai ce pierde,te duci asa cu tupeu mare,si spui ca inca nu stii daca sa botezi acolo sau in Madrid,spui ca nasii sunt din Madrid si ai vrea sa mergi acolo,ca ai toate rudele acolo,si ca ai doua obtiuni,depinde care e ritualul si pretul si aici.si vezi daca mai sustine asemenea sume daca vede ca ai incotro!
na,te invat sa minti preotul
dar pe bune,aici nu fac asa pt ca stiu ca sunt cel putin 3 biserici ce stiu eu,dar or mai fi !
acolo daca e singur,stie ca lumea e disperata.asa ca tu nu te da disperata,sa inteleaga cumva ca poate accepti sa faci la el daca ..
sau spune-i varianta catolica,desi asta l-ar enerva

CRISPO,da,o pereche de nasi vor fi practic protagonistii,desi tu poti vorbi cu mai multi si ei sa se simta toti nasi.dar preotul cand zice "nasa sa ia copilul,nasha sa citeasca din biblie ,nashul sa vina cu lumanarea si se da ocolul"..si ma rog ce se mai face...zice nasha si nashul .
poate daca vorbesti cumva cu preotul,daca a mai facut asa ceva,daca accepta,sa ..nu stiu ce sa faca..in final e o lumnare si un copil

MYCYA,da mereu am contractiile nedureroase,si cand stau-sunt ca si miscarile,cateva pe zi.vezi cand o sa mergi la ecograf,daca ti se intampla sa ii spui exact cand se intampla.
eu v-am mai spus,le aveam aceleasi la monitorizare si spuneau ca e f f bine ca le am.
acum,nu stiu daca vorbim de aceleasi,intariri,nedureroase,trec in cateva secunde,vine cateva una dupa alta,apoi trec.

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

in cazul acesta eu as zice sa te duci la ea, sa te consulte. altfel vei sta ingandurata inca o saptamana . macar te linistesti daca afli ce si cum...

cand am citit ca ai fost la sauna m-au trecut fiorii...offfff...

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Aelita si tu ai dreptate in privinta contractiilor, dar totusi fiecare organism e diferit, iar la Mycya au survenit in urma saunei, din cate am inteles eu. Adica nu au venit in mod natural. De aceea eu as sfatui-o sa mearga la doctorita mai repede decat era programarea.

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:

in cazul acesta eu as zice sa te duci la ea, sa te consulte. altfel vei sta ingandurata inca o saptamana . macar te linistesti daca afli ce si cum...

cand am citit ca ai fost la sauna m-au trecut fiorii...offfff...

Elena 25+ cu un cuminte

numai cat ma gandesc si eu imi vine sa ma

Aelita da asa sunt scurte de 20 de secunde,trec dupa juma de ora poate mai mult vine alta,ori cand ma ridic din pat din cauza ca imi incordez muschii pentru a ma ridica,nu ma doare doar ca simt ca se strange uterul.

Mergi la inceput

Citat:

Aelita si tu ai dreptate in privinta contractiilor, dar totusi fiecare organism e diferit, iar la Mycya au survenit in urma saunei, din cate am inteles eu. Adica nu au venit in mod natural. De aceea eu as sfatui-o sa mearga la doctorita mai repede decat era programarea.

Elena 25+ cu un cuminte

da puiutz dupa sauna,seara cand am ajuns acasa am inceput sa ma simt obosita,si aveam foarte dese,chiar si 4 pe ora uneori.
maine ma voi duce la doctorita ca sa fiu linistita.

Mergi la inceput

Mycya, Racusor aveti mare grija de voi!

Fetelor dragi, ma duc la , mi-e cam somnic...

Noapte buna si fara contractii! Pe maine!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mycya ia de pe internet traducerea in germana la intrebarile tale si suna sau scrie mesaj, sau mergi la ea pentru linistea ta!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

na,te invat sa minti preotul

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

ce-am mai ras cu sotul la faza asta!!! ne-ai invatat de bine!!

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mycya uite www.babycenter.com/0_symptoms-you-should-never-ignore-during-pregnancy_1622.bc?scid=momspreg_20100504:2&pe=2UyTx3F" target="_blank">AICI ce semne sunt pt a suna doctorul

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput