Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Mirela cunosc o fata care a pus 4 si s-au prins toti!!
Oricum ar fi toate gandurile bune!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

da, si eu cunosc ! mirela Doamne Ajuta! Noi iti tinem pumnii!

----------------------------------------------
my somebody....

29+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita stiu ca pare din alta lume ceea ce am zis, dar asta e pretentia preotului si l-am auzit eu cu urechile mele cerand bani ptr nasi si parinti separat la botezul fetitei unei colege de-ale mele ce a nascut la 6 luni si se grabea sa boteze sa nu-i moara bb ca era cam cu probleme... de aceea majoritatea romanilor de aici prefera sa boteze la catolici, unde face preotul aceeasi slujba si ii dai cat vrei/cat poti.bineinteles, de nicaieri nu ti se da chitanta...

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Btz a inceput deja AMR-ul! Cred ca ai emotii! Mai usor cu trabaluitul prin casa/curte si mai multa odihna si plimbare!

Elena 25+ cu un cuminte

Elena,da deja a inceput numaratoarea inversa.Inca nu am emotii,cred ca voi realiza ce se intampla pe masa de nasteri
In legatura cu treburile casnice:le fac dar cu viteza melcului,nu ma obosesc deloc,nu car greutati,usor si lin totul
Tu ce mai faci?Ce face bebe?banuiesc ca deja nu mai stai in stres ca nu misca,a mai crescut un picut si il simti mai bine nu?Te

30+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 10 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Aelita,

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

Btz a inceput deja AMR-ul! Cred ca ai emotii! Mai usor cu trabaluitul prin casa/curte si mai multa odihna si plimbare!

Elena 25+ cu un cuminte

Elena,da deja a inceput numaratoarea inversa.Inca nu am emotii,cred ca voi realiza ce se intampla pe masa de nasteri
In legatura cu treburile casnice:le fac dar cu viteza melcului,nu ma obosesc deloc,nu car greutati,usor si lin totul
Tu ce mai faci?Ce face bebe?banuiesc ca deja nu mai stai in stres ca nu misca,a mai crescut un picut si il simti mai bine nu?Te

AMR 10 SAPT pana la

Atunci daca nu faci efort mare si nu te obosesti e ok, cred ca chiar ajuta treburile casnice usoare, sunt ca o gimnastica pentru organismul gravidutelor care nu au sarcini cu probleme.

Multumim, suntem bine, ai dreptate, bebe a mai crescut si il simt mai bine de ceva zile. Chiar am inceput sa ne "intelegem". Dimineata la trezire il "trezesc" si pe el cu mangaieri si cu "ce faci iubirea lui mami, hai trezeste-te si tu" si nu dureaza mult si imi trimite semnale prin burtica E un dulce!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, nu stiu cum e traditia cu botezul... Noi avem 2 perechi de nasi de cununie, as vrea la botez sa fie amandoua perechile - nu vreau sa se supere ceilalti. Stiu ca exista varianta sa ii chem pe nasii din partea sotului (pe motiv ca bebele e baiat), dar daca mai fac ulterior inca 2 baieti? Doar aceeasi pereche de nasi o sa boteze? Apoi am zis sa chem acum o pereche, iar la al doilea copil cealalta pereche. Dar daca nu mai fac copii? Asa am ajuns la concluzia ca amandoua perechile de nasi vor boteza acum copilul. Insa acum ma gandesc la ce zice Aelita, pe buna dreptate : care nasa il tine pe bebe? Care nas tine lumanarea?

Cristina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

maya felicitari ca ai gasit ! bravo tie si sa iti paorte noroc!

princess
mie artera cerebrala nu mi-a masurat-o.probleme au fost la artere -dreapta 0.61 si stanga 0.81. si placenta gradul 2 la 25 de saptamani. joi ma duc la eco din nou sa vedem, si in functie de asta iar ma duc la fundeni si pe urma la doctorita. sper din tot sufletul sa fie bine. aspenter numai pana saptamana viitoare iau. de asta vrea sa imi bage clexanul..ca cica in ultimul trimestru nu se mai ia aspenter.

ma bucur pentru vestile bune de la eco si de semnaturile voastre de 30 si chiar 31 +. wow

----------------------------------------------
my somebody....

29+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:

Aelita,

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

Elena 25+ cu un cuminte

AMR 10 SAPT pana la

Atunci daca nu faci efort mare si nu te obosesti e ok, cred ca chiar ajuta treburile casnice usoare, sunt ca o gimnastica pentru organismul gravidutelor care nu au sarcini cu probleme.

Multumim, suntem bine, ai dreptate, bebe a mai crescut si il simt mai bine de ceva zile. Chiar am inceput sa ne "intelegem". Dimineata la trezire il "trezesc" si pe el cu mangaieri si cu "ce faci iubirea lui mami, hai trezeste-te si tu" si nu dureaza mult si imi trimite semnale prin burtica E un dulce!

Elena 25+ cu un cuminte

Vaiiiii ce frumos comunicati voi,cred ca ti-e inima pana la tavan de fericire nu?Stiu ca este indicat sa vorbim cu bebe toata ziua,asa ne putem crea o legatura si mai puternica cu dansul.In cazul meu bebe imi da trezirea dimineata,el e mai matinal si eu somnoroasa tare
Pai da,fac efort dar moderat,e indicat putin cate putin daca vrei sa nasti natural,si eu cum nu am avut probleme cu sarcina,nu ma dau in laturi de la el,oricum cand exagerez primesc suturile de rigoare sa ma opresc

AMR 10 SAPT pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Lala mai ai o sapt pana la AMR
Eu botez caltolic pe Leti, simplu, biserica ortodoxa e una, e preot roman, e mereu inchisa, daca o deschide vrea doar donatii pt gradina, mobila samd! Cred ca DD se bucura mai tare daca dau sa manance cuiva care n-are decat sa schimbe mobila unei biserici inchise, si pe cine am cunoscut asa mai de vaza din comunitatea romaneasca a doua zi mi-a scris mail sa ceara donatii si nu oricum ci de mii de euro!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

la mine nui problema cu banii la botez,sunt ortodoxa stil vechi,si la noi la biserici nu este un tarif,ci da persoana cat vrea si cat are,asa a fost si la nunta si la toate.si doar e aceeasi slujba tot,doar ca nu se percep anumite taxe de botez cununii si asa mai departe,dai doar daca vrei.

am o intrebare,voi cand stati in pat intinse relaxate,mai aveti contractii?ca eu si stand in pat mai simt cate una,si nu stiu ce sa fac daca sa mai am rabdare pana martea viitoare stand in pat si linistita sau sa ma duc la doctor mainenu sunt dureroase.

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

la mine nui problema cu banii la botez,sunt ortodoxa stil vechi,si la noi la biserici nu este un tarif,ci da persoana cat vrea si cat are,asa a fost si la nunta si la toate.si doar e aceeasi slujba tot,doar ca nu se percep anumite taxe de botez cununii si asa mai departe,dai doar daca vrei.

am o intrebare,voi cand stati in pat intinse relaxate,mai aveti contractii?ca eu si stand in pat mai simt cate una,si nu stiu ce sa fac daca sa mai am rabdare pana martea viitoare stand in pat si linistita sau sa ma duc la doctor mainenu sunt dureroase.

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mycya, eu as da macar un telefon doctorului, sa-i povestesc ce simt si il las pe el sa decida daca sa vin sau nu la consultatie.

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput