Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor dar HBRO s-a suparat tare de tot in urma discutiilor,vad ca nu a mai intrat de ceva timp pe aici

30+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 10 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor dar HBRO s-a suparat tare de tot in urma discutiilor,vad ca nu a mai intrat de ceva timp pe aici

AMR 10 SAPT pana la

pai chiar a spus atunci ca nu mai intra deloc si asa a si facut...adica cel putin de scris deloc

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

AMR 10 SAPT pana la

btz_ovi, super misto semnatura!!!

dar cu ce-ati suparat-o pe hbro?!

in alta ordine de idei, vroiam sa va intreb pe cele care ati fost mai recent la botezuri, cum e cu... taxele? ca din ce stiu eu de anul trecut, cate bordeie, atatea... aici la bis catolica dau nasii si parintii cat vor, dar la ortodocsi e diferit, preotul a infiintat suma de 150 euro/nas si 50-100 parintii. e o intreaga afacere la mijloc... mai ales daca sunt mai multi nasi (suma de 150 nu se imparte la nr de nasi, ci se inmulteste ptr fiecare)!!!

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara, am fost si am vazut una bucata bbloi de 1 kg, suntem in grafic, n-a vrut sa ne arate fata, avem doar o poza cu bijuteriile, lichid amniotic cam putin, placenta gradul 2, pozitia pelvina, eu zic ca totusi are timp sa se pozitioneze pentru nastere naturala. Am intrebat de epidurala si cum ma asteptam, la Bacau anestezistii sunt prea comozi pt asa ceva, daca va vine sa credeti... arefam iau in continuare, pana prin sapt 34... nu e cam mult totusi? cam atat, de-acum pe 28 la control, pana atunci ma bucur de amintirile de acum

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Puiut, despre trat stomatologice nu stiu ce sa zic, si eu aveam lucrari pe rol, dar am oprit pt ca incercam pt bb, dar daca medicul zice ca nu...

Rodyka,o intreaga magarie cu taxele astea bisericesti la ortodocsi, dar noi cand am botezat ultima data am dat echivalentul a 100 euro la Biserica, parintii nu au dat nimic. Fara suparare, nicio chitanta nimic n-am primit, si eu stau si ma gandesc, daca totusi nu-ti permiti, ce faci? lasi copilul asa? sau trebuie spaguita si Biserica pt serviciile oferite

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fete dragi, multumesc de raspunsuri referitor la tratamente stomatologice!

Racusor, acum am citit ca iar ai avut o contractie puternica... Ai mare grija, fa ce e mai bine pentru bebe si pentru tine!

Dar de ce s-a suparat HBRO? Ca mi-a scapat faza asta

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

asa printre picaturi mai trag cu ochiul la florile de liliac mai-iun 2010, ti-e mai mare dragul de atatia bb la mamicile lor in brate... iar cu celalalt ochi sunt pe buburuzele de ian-feb 2011, cata neliniste, cate emotii... si eu la un pas de AMR... ma incearca o gramada de emotii...

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Intrasem intr-o polemica, referitoare la atitudinea unor mame vis-a-vis nastere naturala, alaptat, unde o parte din noi am sustinut ca multe mamici fac alegerile din superficialitate si comoditate, argumente pro-contra, daca tin eu minte bine erau mai mult contra parerilor ei...

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Larissa, Bumblebee felicitari pentru bebeloi grasuti! Sa-i duceti pana la termen sanatosi!

Btz a inceput deja AMR-ul! Cred ca ai emotii! Mai usor cu trabaluitul prin casa/curte si mai multa odihna si plimbare!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIRELA meriti sa ai copiii astia pt ca esti o luptatoare !
putina lume si-ar vinde casa pt a putea avea copii.

eu am pe cineva aproape,se chinuie de 10 ani,vor copii,si le-am oferit costul fivului in Romania,am cautat informatii,clinici,acum doi ani.Inca nu au ajuns nicaieri.

RACUSOR cand te mai ia asa,direct la urgente mergi !
ca poate nu e vorba numai de repaus.

si eu ma gandeam azi la CARLA-denisa.NU STITI NIMIC DE EA,nu are nimeni legatura cu ea sa stim ca e bine?

SHERI,de ce sa ii fie frica MIRELEI,crezi ca mai e diferenta mare de la 2 la 3? eu as fi vrut 3 odata,asa nu ma chinuiam cu 3 nasteri
Am vazut o mamica cu tripleti,aveau cam 8 luni,2 fetite si un baiat,nu semanau ,o fetita satena cu ochi caprui,o fetita bruneta cu ochi negri si un baietel blond cu ochi albastri,absolut superbi !!
eu eram doar cu Sofia pe atunci in carut,ma vaicaream ca ce greu e,cand am vazut-o pe aia mi-a pierit cheful de vaicarit !!! adica eu cu 1 copil nu eram in stare si femeia aia era fresh ! copiii muuult mai cuminti decat una a mea ! numai razand,ii imbraca fara mofturi imediat..si eu ma chinuiam cu una.
concluzia mea a fost ca erau mai cuminti in 3 ,doamne ce radeau unul cu altul !
am vazut apoi cand a aparut Andres,cat de bine era si pt mine si pt ei ,nu se plictiseau niciodata.

CARUSELUL-ma gandesc ca ar fi probleme din cauza invartirii.daca nu se invarte,nu vad de ce ar da probleme la ochi,ca e ca orice juacrie deasupra capului,probabil conteaza si unde o pozitionati.
deci puteti sa nu puneti caruselul in folosinta cand sunt prea mici,doar sa fie acolo .

PUIUT MIC eu cred ca vitaminele ajuta la problemele cu dintii,pana cand vei putea sa faci ceva la dentist.cel putin sa nu mai avanseze.

RODYCA aici la 3 biserici ortodoxe,nu exista taxa si pt nasi si pt parinti,taxa e doar una.mai intrebati,eventual ii spuneti,ca nu exista asa ceva! taxa la o singura biserica o spune,iar la celelalte doua spune " dai cat vrei" -taxa e una singura,ca da nashul sau dau parintii,asta intra in intelegerea lor nu are treaba cu preotul ,cine plateste,dar e o singura taxa ! lumea aici da 100 € la finalul slujbei,preotului.
iar cu mai multi nasi ?cum mai multi nasi la ortodoxi,ca e doa ro pereche de nasi.
tu la voi la botez te duci si spui ca doar nasii platesc,si ca ai inteles de suma de 150€(ca asta e probabil taxa si poate nu au inteles cei care ti-au povestit ca nu se inmulteste nimic) si atat dau nasii la final.
ca vor unii sa puna mai multi nasi oricum nu are valoare chestia asta,in biserica nasha tine copilul in brate,chiar daca unii numesc mai multe,e una singura ! si nashul ia copilul la final,sau doar aprinde lumanarea.deci rolul in biserica il au o nasa cu un nas,deci pretul e pt ei .
nu exista mai multi nasi la ortodoxi,mergi tu si intreaba,intr-o duminica cel mai bine.

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput