Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

punem 4 in speranta ca se va prinde macar unul...daca se vor prinde mai multi cu atat mai bine, cu atat mai bine, il trimitem pe tata la produs

pupi la toate fetele

sa dea DD sa fie bine puiutii tai!

Maya, ce bine ca au avut rezultat cautarile tale! sa stapanesti sanatoasa stupul...

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

AU aparut buburuzele de ianuarie - februarie 2011..noi mai avem putin si ne vedem cu puiutzii in brate..imi dau lacrimile numai cand ma gandesc.fetele de la mai iunie au intrat binisor in paine...sa tragem aer in piept...ca mai avem putin:)

Laura 27+ cu

Pai vreo 8 saptamani mai pot fi cuminti delfinasii. Ce ziceti fetelor, stati si voi cumintele la pat?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:

AU aparut buburuzele de ianuarie - februarie 2011..noi mai avem putin si ne vedem cu puiutzii in brate..imi dau lacrimile numai cand ma gandesc.fetele de la mai iunie au intrat binisor in paine...sa tragem aer in piept...ca mai avem putin:)

Laura 27+ cu

Pai vreo 8 saptamani mai pot fi cuminti delfinasii. Ce ziceti fetelor, stati si voi cumintele la pat?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

eu una cam trebuie

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

aelita, mersi... am reusit acum...ochidut...vazut burtica
laura, uau...mersi de informatiile atat de complete...deci bag pana pot...vorba Rodicai...

andreea, vazut burtica...care cresteeee.. f frumaose lucrusoare...leaganul la fel...sa le stapaneasca sanatosi, vorba ceea...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

burtici, m-am speriat ingrozitor de rau azi

...
ca nu e de joaca si apoi concediu de maternitate....

sigur ca nu e de joaca, mai ales ca incepe cosmarul de cum te apuci de lucru... oricat de important ar parea, poate sa astepte!!! pana sapt viitoare sau pana dupa ce vine delfinasul, timpul e important acum doar ptr bbii nostri, sa stea la caldurica atat cat trebuie...

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:

Laura 27+ cu

Daaa,am intrat si eu aseara un pic.Toate emotionate,care abia aflau rezultatele de la teste,care mai aveau de asteptat un pic sa le faca,ce mai,emotionant Mi-a adus aminte de mine in primele saptamani

30+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 10 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor iubita stai in patuc gata munca,incepe sa dea semne mai tare ca e nevoie de repaus si odihna.asta e munca trebuie lasata deoparte,bebelul e cel mai important acum
la mine si-a revenit burticutza dar stau numai in pat.azi ce am iesit la cumparaturi juma de ora si gata,dupa inapoi la lenevit.
am bagat musacaua in cuptorabia astept so infulec

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna fetelor! Sper ca faceti bine ca nu am apucat sa va citesc de 2 zile. Eu trebuie sa raportez una bucata domnisorica de 800 gr de care suntem foarte mandri atat eu cat si taticul.
24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Felicitari. Inca o fetita in odiseea baieteilor.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari burtici

Suntem si noi la apel azi, desi mai tarzior.
Noi am fost sa ne facem fierul intravenos, apoi pe la 2-3 clienti; nu ne-am grabit deloc desi aveam multa treaba acasa. Dar asa, la relanti, burtica e foarte fericita. Maine stam acasa, iar la 5 dupa-amiaza mergem sa vedem ce-i cu cursurile alea la Filantropia. va doresc o seara cat mai linistita.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

nelafelicitari pentru putzicaacum nu o s amai fie bataie pe feteo sa fie mai pentru fiecare cate una

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput