Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc salutari burtici Suntem si noi la apel azi, desi mai tarzior. Noi am fost sa ne facem fierul intravenos, apoi pe la 2-3 clienti; nu ne-am grabit deloc desi aveam multa treaba acasa. Dar asa, la relanti, burtica e foarte fericita. Maine stam acasa, iar la 5 dupa-amiaza mergem sa vedem ce-i cu cursurile alea la Filantropia. va doresc o seara cat mai linistita. ![]() 30+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani! ![]() |
Ma bucur ca te simti mai bine. Si eu vreau sa fac cursuri la Filantropia. Daca reusesti sa ajungi maine, sa-mi spui si mie, te rog, cum sta treaba
.Cris
29+ cu
Mycya spune:
unde ati fugit burtici?nu mai spune nimeni nimic
?
eu tocmai am terminat de papat si cum nu am avut rabdare sa se raceasca acu tre sa indur arsurile alea periculoase
,tot aman de cateva zile sa imi cumpar talcid,ba uit,ba nu ajung la farmacie si uite asa imi vine sa
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Mycya spune:
Cris am crezut ca sunt singurica pe aici
Bianca
26+
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui Mycya Cris am crezut ca sunt singurica pe aici ![]() Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
Cred ca burticile iau cina
.Cris
29+ cu
btz_ovi spune:
Si eu sunt pe aici.Tocmai am facut fresh burtica si acum ii dau juniorului lapte cu gris cu dulceata de visine.Mama ce ii place 

30+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 10 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
rodyka spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Si eu sunt pe aici.Tocmai am facut fresh burtica si acum ii dau juniorului lapte cu gris cu dulceata de visine.Mama ce ii place ![]() ![]() |
ce buna e dulceata de visine!! acuma am dat gata si noi un borcanel!

29+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Mie mi-a facut Eladea pofta de capsuni, asa ca mi-am trimis sotul sa-mi ia. Si poate gaseste si cirese de mai (cam devreme)
. Desi primele care apar sunt la preturi astrronomice, macar o mana sa-mi ia. Aaa si nectarine
.
Cris
29+ cu
Dragaica spune:
Fetele ce mai stiti de Carla/Denisa?????????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
Mycya spune:
eu nu am gasit cirese aici.mi sa facut pofta de ieri cand am vazut la tv,dar nu am gasit.capsuni nu mai iau ca probabil bebelinei mele nui plac,de cate ori am mancat am
,si mie imi plac asa mult,dar poate la alea de gradina de acasa nu va face mofturi.
si eu voiam sa intreb de Denisa ...a spus ca isi recupereaza atunci laptopul dar a mai trecut inca o sapt si ceva si nu a mai venit cu nici o veste.nu are cum sa ia legatura nimeni cu ea?
Bianca
26+
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui mirela2 |
Ce fac embrionasii? Te-au sunat? Cati sunt? ICSI sau normali? Iti face si AH?

Shery
28
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)[/quote]
am 7 puiuti, au spus ca arata frumos pt prima zi si maine la 12 ma duc la transfer

vreau sa mi puna 4 pui, sa fiu sigura ca de data asta iese ceva

[/quote]
Aolica, nu ti-e frica? Daca se prind 3?
Shery
28
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)