Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
burtici, m-am speriat ingrozitor de rau azi 

cand sa plec de la birou, m-a luat o contractie foarte urata
s-a intarit burtica, m-a luat durerea de spate, aveam burtica ca un pietroi si simteam o presiune f mare 
m-am tarat pana acasa efectiv...ma luasera toate caldurile, plus o frica de numa numa...
am anulat tot ce aveam de facut azi si stau frumusel in pat...vad ca au trecut din momentul in care m-am asezat in pat...
oricum m-am hotarat sa imi iau cateva zile de concediu si daca ma simt mai bine, o sa merg saptamana viitoare cateva zile la birou sa predau ce mai aveam de predat ...daca mai pot desigur...dar saptamana asta se pare ca mai bine stau acasa sa ma odihnesc 

ca nu e de joaca
si apoi concediu de maternitate....
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 stefania, ...multumim frumos asemenea...nela, felicitari...sa fie sanatoasa ... eu nu stiu ce am, de cateva zile bag la capsuni...si 1 kg pe zi...oare e prea mult? ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Si eu la fel.AM citit ca au vitamina C mai mult decat citricele :).si cica-s bune.
Capsunile contin : vitamina C, fibre, mangan, vitaminele B2, B5 si B6, acizi grasi omega 3, folati, vitamina K, magneziu, cupru, iod .
Vitamina C ajuta la intarirea sistemului imunitar iar impreuna cu vitamina E are efect antioxidant, cu rol in incetinirea procesului de imbatranire si scaderea riscului de aparitie a cancerului.
Calciul si fosforul ajuta la intarirea oaselor si prevenirea osteoporozei, in timp ce magneziu ajuta la fixarea calciului si functionarea normala a muschilor si nervilor. Fierul, alaturi de cupru, care favorizeaza absorbtia acestuia, lupta impotriva anemiei, zincul regleaza procesele metabolice iar fibrele continute de capsuni ajuta la absorbtia nutrientilor, usurand procesul de digestie.
In plus, consumul regulat de capsuni previne aparitia bolilor cardio-vasculare, scade colesterolul, mentine un nivel echilibrat al zaharului in sange (capsunile fiind recomandate si diabeticilor), reduce efectele stresului si protejeaza impotriva afectiunilor articulare.
Laura
27+ cu
mirela2 spune:
dragaica....stau si eu ca pe ace, ma dau eu cocos.....dar.....pana pe 17 cand va trebui sa fac testul......mai e atat de mult timp.....insa sper ca va fi bine de data asta
trebuie

mirela2 spune:
aelita, stiu ca au fost cazuri in care s au prins toti 4, dar nu e regula asta, tine si de cat de puternici sunt embrionii, de calitatea lor, de noroc
eu m as multumi si cu 1 sau cu 2, dar daca o vrea DD sa se prinda toti 4, o sa i multumim si o sa ne luptam sa le facem o viata frumoasa si sa fie sanatosi
CarmenAlbu spune:
Mirela veti reusi indiferent cati vor fi, important este sa se prinda cati o vrea DD
Astept cu emotie rezultatul!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
rodyka spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Eu trebuie sa raportez una bucata domnisorica de 800 gr de care suntem foarte mandri atat eu cat si taticul. ![]() ![]() |
felicitari ptr culoarea caruciorului!!! ne inmultim si domnisoarele...

29+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)http://picasaweb.google.com/rodyka.es
rodyka spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Bai dar soacrele voastre is de coma...auzi sa propuna ele numele nepotilor...sa le impuna etc. De unde pana unde? N-au avut ocazia sa aleaga la copii lor? |
soacra mea mi-a spus din start la prima sarcina: daca e baiat (ar fi vrut ea!) Florin, Dorin sau Radu (adica dupa numele noastre) iar daca e fata corespondentul feminin. De parca nu e de ajuns ca in familia lor destul de numeroasa toti sunt Florin/a si Dorin/a de e mai mare circul cand se intalnesc la o petrecere si tre sa se strige pe numele de familie

acum e la fel de simplu. am fi ignorat-o daca ar fi avut ceva de zis, dar cum nu pastram legatura... s-a rupt traditia!!!
29+
Hannah Isabela &
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Mirela veti reusi indiferent cati vor fi, important este sa se prinda cati o vrea DD ![]() Astept cu emotie rezultatul! ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 26+ cu ![]() |

rodyka spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 eu nu stiu ce am, de cateva zile bag la capsuni...si 1 kg pe zi...oare e prea mult? ![]() |
si eu! si eu! acuma, cat mai e sezon aici... ca dupa ce nastem s-a zis cu ele o vreme...
29+
Hannah Isabela &
laurika1982 spune:
AU aparut buburuzele de ianuarie - februarie 2011..noi mai avem putin si ne vedem cu puiutzii in brate..imi dau lacrimile numai cand ma gandesc.fetele de la mai iunie au intrat binisor in paine...sa tragem aer in piept...ca mai avem putin:)
Laura
27+ cu