Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

cris
sa vad cum ma prezint la controlul de joi
in caz de ceva ma opreste,am tensiune care e ok,dar ma-am umflat rau la picioare,rau de tot,ma dor partile umflate,si sa nu fie pericol de preclapsie,sa vada decide joi,si maine cardiologul sa vad ce-mi mai spune

NIKOL38+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 5 zile ,posibil si 1 zile,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Cristina cezariana

Aha..stiu ca ziceai ca te duci la control si e posibil sa te opreasca...dar nu mai stiam sigur pt ce...

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:2 day's

Mergi la inceput

ma simt ok pt ca simt ca mai am pana luni pe 10...incerc sa ma mint,dar transpir toata cand ma gandesc ca as putea ramane joi la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

FELICITARI, LAURA!!! SA VA TRAIASCA BEBE DRAGOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

ZGUBY, sa ne anunti daca pregatim motatele pentru bebe Luca

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 36+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

ma simt ok pt ca simt ca mai am pana luni pe 10...incerc sa ma mint,dar transpir toata cand ma gandesc ca as putea ramane joi la spital

Tu transpiri ca faci cezariana?????????Eu ce sa mai zic ca nasc natural...pana acum nu m-am gandit,ca am facut curatenie generala(parca ar veni familia regala),azi am fost la manichiura,pedichiura,bagajul e gata...si incep sa simt k se apropie...ce sa simt?ca a intrat morcovul cu tot cu frunze si vanator

poze

Cristina39+ cu Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare burtici

FELICITARI ANIA SI LAURICIU

BINE ATI VENIT PE LUME EVA MARIA SI DRAGOS ANDREI... SANATATE MAXIMA

Raportam si noi rezultate bune la eco azi, bb tot in pozitie de lansare chiar cu capsorul fff jos abia l-au putut masura stiam asta ca il simt cum impinge el acolo dragul de el...are 3.258kg si e un frumusel mi-au confirmat cei 2 doctori de azi care surpriza erau romani chiar ma miram cand m-au strigat ce bine mi-au pronuntzat numele ...da fff dragutzi amandoi, in concluzie bb se prezinta bine maine mergem si la moasa sa vedem cu picioarele astea umflate ce mai facem...

la toate burticile si mamicile maine sper sa recuperam cu cititul pana acum mai greu cu musafirii si azi am venit tarziu de la spital asa ca ne retragem si noi ....o noapte linistita

34+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

Tu transpiri ca faci cezariana?????????Eu ce sa mai zic ca nasc natural...pana acum nu m-am gandit,ca am facut curatenie generala(parca ar veni familia regala),azi am fost la manichiura,pedichiura,bagajul e gata...si incep sa simt k se apropie...ce sa simt?ca a intrat morcovul cu tot cu frunze si vanator

poze

Cristina39+ cu Sebi

ne facem galerie reciproc,maine seara

ma duc in pat,ma striga picioarele ,sa stau la orizontala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!

Felicitari Lauriciu!

Tatyana, felicitari! Ce bine ca ai nascut acasa; pana la urma s-a incheiat cu bine odiseea voastra si ma bucur foarte mult pentru voi! Sa ai o recuperare usoara si sa fiti fericiti!
(nu am vazut inca poza insa o sa reusesc eu)

noi suntem tot asa, toti raciti insa o sa ne treaca;

ieri, cand a implinit Sabina o luna, am serbat cu tort; nu am netul bun ca sa pun poze insa o sa reusesc si asta

tuturor

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Veronicah : multumim pentru vestile despre Ruxi

Teo : multumim pentru vestile despre Anca

Corina : incearca sa nu te mai enervezi daca iti creste chiar asa de rau tensiunea : eu nu mai bag in seama multe lucruri tocmai pentru a evita cresterea tensiunii si stresul bebelusului !

Mary : si noi am avut de ales intre 21 mai si 19 mai ... am ales ultima varianta , in primul rand ca vroiam sa fie taur si in al doilea rand ca sa nu ma bata la cap bisericoasa de socrela ca s-a nascut pe 21 , zi de sarbatoare Constantin si Elena si nu i-am pus numele de Elena ; tin mortis la numele ales , la care oricum am avut comentarii ca art trebui schimbat si sa ii punem Elena daca se naste in preajma zilei de 21 . Chiar nu inteleg de ce isi gasesc unii sa isi bage nasul unde nu e treaba lor !!!

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 15 de zile si apare !

Dau si eu pe aici la o ora de-a dreptul...pur si simplu! Am atipit putin si acum nu mai am somn, neam! SUnt in fuga, ca de cind citesc parca mi se aduna din nou genele!

FELICITARI LAURICIU SI SA DEA DOMNUL CA MICA TA COMOARA SA ITI ADUNA NUMAI FERICIRE!!!

Rocsy: am sunat azi si m=a linistit ca sigur rezolvam, legat de taur insa cum era o galagie infernala in juru-i cred ca nu a putut vorbi mai mult, motiv pentru care iar sunt cu stresul pe mine! Stiu insa ca si DD doreste la fel pentru noi si ca se voir schimba cumva lucrurile: adica nu simt ca le fortez eu cu incapatinare! Sotul a spus ca suna el si daca e nevoie merge la o intilnire cu medicul pentru a stabilit o alta data decit 21 mai.
Doamne Ajuta si sa se faca voia ta!

Marlena (Mary)36+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Buna dimineata... spre pranz

Avand in vedere ca noaptea are 2 reprize de supt, dimineata cand adoarme mai stau si eu in pat.
Legat de iesit afara, eu l-am scos la noi in curte. Atata timp cat nu bate vantul, nu e frig, nu ploua, nu exista impediment sa scoti, oricat de mic ar fi. Dar si aici, pediatrii au pareri si pareri.
Ca de altfel si in cazul baitei: inainte sau dupa caderea buricutului. Eu i-am facut baie din prima seara (de cand avea 2 zile). De altfel, cred ca moda cu asteptatul este doar in Romania... Si chiar si aici, unii pediatri au inceput sa recomande baita cat mai repede.

Vivela, mersul pe bicicleta ziceam ca m-a ajutat sa fiu in forma si cand s-a declanasat travaliul m-am dilatat usor. Eu zic ca la asta a ajutat miscarea de pe toata perioada sarcinii.

Yoyoyo, nu am facut nimic acum ca e Anto bolnavior. Nu era cazul sa ma cramponez, mai ales ca ei au acum anticorpii de la noi, care ii protejeaza cat de cat in perioada de nou-nascut.

Anca si Lauriciu, felicitari!
Sa fie sanatosi si mancaciosi bebeii,
iar voua va urez refacere rapida!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si DOMINIC (29.04.2010)

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

ANdrada, sunt la curent cu modul in care iti petreci tu noptile: ce sa spun, aiurea dar frumos... avind in vedere ca puiul grave probleme nu are! Pupici si sa fii in continuare la fel de veseluta, povestindu-ne din pataniile tale nocturne!

Legat de prima baita: bunica mea, femeie simpla de la tara a ajutat la venirea pe lume a multor bebei - in conditiile in care se intimplau nasterile acum 50 ani, si vreau sa iti spun ca are viziunea unui pediatru modern legat de buric si baita: ea spunea asa: daca stii sa ii faci baie nou nascutului, nu are nimic a face cu buricul, care trebuie bine ocolit insa copilul se bucura de ritualul baii, de un somn bun si de liniste. Tot bunica a mai spus ca nou nascutul trebuie bine masat si intinse ligamentele, insistat asupra scobiturii din calcii pentru a nu face platfus - ceea ce am gasit si pe un site medical ulterior, recomandat de voi aici... deci am o bunica de 80 ani, pediatru modern! Felicitari pentrru curaj deci: baita la 2 zile

Marlena (Mary)36+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput