Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
zguby77 spune:
Fetelor spuneti-mi si mie cum e cu dopul gelatinos. La prima sarcina nu am observat nimic. Azi insa la baie am vazut o secretie mai abundennta, cam de grosimea degetului mic si de vreo 2 cm, de culoare galben inchis-maro. Maine intru in saptamana 39, sa fie oare dopul? sau ce sa fie?
cusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zguby77 Fetelor spuneti-mi si mie cum e cu dopul gelatinos. La prima sarcina nu am observat nimic. Azi insa la baie am vazut o secretie mai abundennta, cam de grosimea degetului mic si de vreo 2 cm, de culoare galben inchis-maro. Maine intru in saptamana 39, sa fie oare dopul? sau ce sa fie? |
E foarte posibil sa fie dopul gelatinos mai ales ca are culoare galben inchis-maro si mai ales ddestul de maricel , cred ca s-a rupt tot odata, imi dau doar cu parerea , nu stiu din experienta, oricum poate mamicile cu experienta sa iti zica mai bine!
Cornelia
36+ cu
EmmaBe gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
cusa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui taty_ana
A mea a fost mai micuta 2200 lungime 45 sc0r 9....si mi-a dat-o la salon imediat cum am iesit de la reanimare...stam impreuna ![]() |
Taty_ana felicitari inca odata , ce ma bucur ca sunteti bine, bebelusa ta e o printesuca adevarata si nu pare deloc micuta in poza asta!
Uite de la noi

si multi

Cornelia
36+ cu
EmmaBe gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
zguby77 spune:
Multumesc de raspuns Cusa, ...cred ca mi se apropie azi am avut cel putin 10 contractii, nedureroase dar destul de puternice...vai ca incep sa am emotii 
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui zguby77 Multumesc de raspuns Cusa, ...cred ca mi se apropie azi am avut cel putin 10 contractii, nedureroase dar destul de puternice...vai ca incep sa am emotii ![]() |
Incalzim motatele?

poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:2 day's
nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui zguby77 Multumesc de raspuns Cusa, ...cred ca mi se apropie azi am avut cel putin 10 contractii, nedureroase dar destul de puternice...vai ca incep sa am emotii ![]() |

ne pregatim pt tine

adorm cu zambetul pe buze la cate vesti bune citesc

bravo fetelor

NIKOL
38+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 6 zile ,posibil si 2 zile,in asteptarea printesei
nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui zguby77 Fetelor spuneti-mi si mie cum e cu dopul gelatinos. La prima sarcina nu am observat nimic. Azi insa la baie am vazut o secretie mai abundennta, cam de grosimea degetului mic si de vreo 2 cm, de culoare galben inchis-maro. Maine intru in saptamana 39, sa fie oare dopul? sau ce sa fie? |
cate saptamani ai 37?,intri in 38 ?
NIKOL
38+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui nikolett2445
cate saptamani ai 37?,intri in 38 ? NIKOL 38+ ANTONIA si DAVID ![]() (15 MAI 2006) AMR 6 zile ,posibil si 2 zile,in asteptarea printesei![]() |
ce intrebare am pus si eu
sunt toata un zambet

NIKOL
38+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
cris_09 spune:
citat din mesajul lui nikolett2445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne pregatim pt tine ![]() adorm cu zambetul pe buze la cate vesti bune citesc ![]() bravo fetelor ![]() NIKOL 38+ ANTONIA si DAVID ![]() (15 MAI 2006) AMR 6 zile ,posibil si 2 zile,in asteptarea printesei![]() |

poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:2 day's
nikolett2445 spune:
Cristina cezariana
NIKOL
38+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 5 zile ,posibil si 1 zile,in asteptarea printesei

Matei ...