Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Fetelor spuneti-mi si mie cum e cu dopul gelatinos. La prima sarcina nu am observat nimic. Azi insa la baie am vazut o secretie mai abundennta, cam de grosimea degetului mic si de vreo 2 cm, de culoare galben inchis-maro. Maine intru in saptamana 39, sa fie oare dopul? sau ce sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

Fetelor spuneti-mi si mie cum e cu dopul gelatinos. La prima sarcina nu am observat nimic. Azi insa la baie am vazut o secretie mai abundennta, cam de grosimea degetului mic si de vreo 2 cm, de culoare galben inchis-maro. Maine intru in saptamana 39, sa fie oare dopul? sau ce sa fie?

E foarte posibil sa fie dopul gelatinos mai ales ca are culoare galben inchis-maro si mai ales ddestul de maricel , cred ca s-a rupt tot odata, imi dau doar cu parerea , nu stiu din experienta, oricum poate mamicile cu experienta sa iti zica mai bine!

Cornelia
36+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

am sunat-o pe Ruxi ca sa ii dau detalii despre Tatyana
asa...scor apgar la bebei 9
lungime Alexandra 47, Alexandru 49
i-am transmis toti pupicii vostrii si vi i-a intors
dr Halmagean o viziteaza, chiar si de 2 ori pe zi este f multumita
gemeneii au scazut 100 de grame si probabil ca de acum vor incepe sa ia in greutate
lapticul inca nu a sosit, dar este normal la cezariana, sunt hraniti cu formula
bebeii nu sunt cu ea, pentru ca neavand implinite cele 37 de saptamani si cele 2.500 de grame sunt considerati prematuri
Ruxi a stat astazi toata ziua in picioare deci a avansat foarte mult fata de ieri...eu sper ca pe la sfarsitul saptamanii o lasa acasa(asta sper eu )
cam atata am retinut, ma scuzati ca am neuronul obosit
Tatyana e o dulce fetita ta

38+ Matei ...

A mea a fost mai micuta 2200 lungime 45 sc0r 9....si mi-a dat-o la salon imediat cum am iesit de la reanimare...stam impreuna

Taty_ana felicitari inca odata , ce ma bucur ca sunteti bine, bebelusa ta e o printesuca adevarata si nu pare deloc micuta in poza asta!
Uite de la noi
si multi

Cornelia
36+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Multumesc de raspuns Cusa, ...cred ca mi se apropie azi am avut cel putin 10 contractii, nedureroase dar destul de puternice...vai ca incep sa am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Multumesc de raspuns Cusa, ...cred ca mi se apropie azi am avut cel putin 10 contractii, nedureroase dar destul de puternice...vai ca incep sa am emotii

Incalzim motatele?

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:2 day's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:

ne pregatim pt tine

adorm cu zambetul pe buze la cate vesti bune citesc
bravo fetelor

NIKOL38+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 6 zile ,posibil si 2 zile,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Citat:

cate saptamani ai 37?,intri in 38 ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:

cate saptamani ai 37?,intri in 38 ?

ce intrebare am pus si eu

sunt toata un zambet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:

ne pregatim pt tine

adorm cu zambetul pe buze la cate vesti bune citesc
bravo fetelor

He he,lasa ca nici tu nu mai ai mult...dar dc 2 zile sau 6?cezariana sau natural?

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:2 day's

Mergi la inceput

Cristina cezariana

AMR 5 zile ,posibil si 1 zile,in asteptarea printesei

Mergi la inceput