Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Si daca tot am dat navala cu intrebarile, credeti ca mai pot risca o calatorie la 200 km? Sambata o sa fiu in aproape 35 de saptamani. Bine, nu-i bai ca nu ma duc in jungla, am maternitati pe unde ma duc, dar nici n-as vrea sa nasc la 200 km de casa...

Ana 34+ cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Legat de lucrusoare....eu credeam ca am destule si nu o sa mai cumpar deloc....insa Diana poarta bluzitze de 0 luni si ciorapi de 2-6 luni pentru ca are picioare lungi...lungi dar subtiri si nu ii stau sosetele in picioare.....doar o caciulitza era buna de ea asa ca i-am mai cumparat sosete(care si alea sunt mari) si caciulitze. Deci depinde de marimea copilului....

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Roxy merci pentru film....daca mai ai link pentru altul...mai vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Vivela, ai luat preparate homeopate ca sa se intoarca bebe? Prima data aud de asa ceva. Ce sunt alea, pastile?

NICOLE, CRIS, CRISTINA! Mult curaj si bebei sanatosi!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Nati, sunt remedii, nu sunt considerate medicamente, sunt niste granule de lactoza sau zaharoza, habar n-am, impregnate cu diverse substante, dar in cantitati infinitezimale, astfel incat produc efectul invers. nu stiu cum sa-ti explic mai bine, oricum nu au toxicitate deloc, indiferent de cantitatea ingerata (eu asa sustin, mai sunt si pareri contrarii). se gasesc de cumparat la anumite farmacii, nu la toate.
unii zic ca ar fi doar placebo. nu stiu, o fi, nici nu mai conteaza atata vreme cat functioneaza atat de bine.

uite aici un articol, in engleza, explica mai bine ce si cum:
http://www.spinningbabies.com/spinning-babies-and/homeopathy

(tot site-ul e super interesant, habar n-aveam ca nu-i suficient doar sa fie cu capul in jos, ci si pe cu fata spre mama, nu spre exterior, ca altfel, n-a rezolvat mare lucru...).

incerc sa intru mai tarziu, acum am citit doar ultimele mesaje, sunt franta de oboseala, de 3 zile sunt pe drumuri, mai mult in picioare si pe jos, plec de dimineata si ajung seara acasa, halal concediu de odihna . macar de saptamana viitoare sper sa ma pot odihni, ca altfel, va dau sms-uri din maternitate, ceea ce nu e de dorit chiar de acum.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Merci, Vivela! Neaparat citesc mai tarziu, acum fug la adunare la gradi. PArca ai mai postat site-ul asta, nu? Am aflat multe interesante acolo despre pozitia lui bebe in burtic.
Noi avem acelasi DPN, oare cine naste prima?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

hello!

Nati, iar cumparaturi? Sa le purtati sanatoase

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Asta mi-a zis si mama azi! Da, acum ma opresc. ...Dar, imi mai trebuie inca un sutien alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mira, multumim pt urari! Deci te faci frumoasa sit e pregatesti pt marea intalnire. Hai ca nu mai e mult. Inca putin si o sa-ti ti in brate minunea.

Aleesicoo, e bine sa pui ceva de bumbac intre picioare, ca sa nu ai probleme cu vindecarea epiziotomiei... in caz ca ti se face. Oricum, in contact cu plaga ar trebui sa fie doar compresele sterile si abia apoi se pune vata. Daca vei face cezariana sau nu ti se face epiziotomie, atunci poti pune orice intre picioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Roxy merci pentru film....daca mai ai link pentru altul...mai vreau

Doar pentru masajul spatelui si bratelor , daca te intereseaza .
http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/evenimente-medicale/nou-nascutului-masajul-mainilor-si-a-spatelui/

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Eu azi iar am avut zi de shopping. Mi-am luat o rochie pentru alaptat, foarte moale, nu scumpa, si imi place ca o pot purta si acum. Plus caciulita si pantalonasi bebe.

Sa le purtati sanatoase !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

da fetelor e oficial,cezariana mea s-a mutat maine dimineata,la 8 sa avem internarea facuta

NIKOL38+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 5 zile ,posibil si 1 zile,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

da fetelor e oficial,cezariana mea s-a mutat maine dimineata,la 8 sa avem internarea facuta

NIKOL38+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 5 zile ,posibil si 1 zile,in asteptarea printesei

Maine scoatem motatele de 3x !!!
Sa le incalzesc putin :

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile

Mergi la inceput