Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

controlul de la cardiologie a fost cu tensiune mare 160 cu 110 mai luam niste dopeggyt in plus

apoi repede la ginecologie control foarte dureros colul foarte scurt,bb ok,greutate buna,am un bebeloi,nu mi-a spus cate g ar avea,controlul a fost foarte dureros,imi aduc aminte ca si la prima sarcina ultimul control a fost foarte dureros

NIKOL38+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR cateva ore in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

De 10 minute primesc lovituri in col intr-una ... cu ce i-am gresit ... sunt curioasa cat mai am din el ! Are energia iubita nu gluma, imi misca burta de la dreapta la stanga si invers , vai de ficatul si de colul meu !!!

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Pregatesc capitol nou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

bag niste motate si ma duc in pat,nu am voie sa fac nimic sa nu mi se rupa apa la noapte

NIKOL38+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR cateva ore in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Gabriela_s: la ultima vizita la dr. ginec, a ramas stabilit ca la urmatoarea garda nu mai vreau sa ratez nasterea. Sigur imi va induce travaliul. Eu acum am 37 de sapt dupa UM dar la masuratori bb este mai mare cu 2 sapt. deci cred eu ca e ok. De principiu, dr. mea nu e genul care sa forteze lucrurile, sub nici o forma ..dar nu mai scapa de mine. Am sa mai vb oricum cu dr. pana pe 13. Bine...astea-s planurile mele, dar depinde de bb. Oricum, eu nu cred ca mai pot duce mult...
Si cu siguranta, ca te voi tine la curent despre ce si cum la Sp. Cantacuzino. Speram sa nu fie urmatorul pe lista inchiderilor.

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 36 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

CAPITOL 81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

pisi-pis, pana si noi, prematuri, tot am folosit doar 2 sapt salopetele ptr New born; eu zic sa le iei mai marisoare chiar daca o sapt doua le purtati indoite;

oricum de murdarit se murdaresc, cel putin la gat, destul de multe;

scutece am incercat huggies si pampers; sunt ok ambele; acum suntem pe pampers ca am gasit la oferta

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput