Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Am trimis lista cu bagajul pentru spital.
Rocsy - am vazut filmuletzul si m-am cam ingrozit...mi se pare asa mic si firav bebelushul si masajul cam dur...eu nu cred ca o sa fiu in stare sa-i fac la fel...sunt si la primul copil.

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

mai burtici cum am atipit un pic voi ati facut 3 pagini
THEO am vazut ca numai noi suntm deoseama spor la aszat camera bb
tensiunea am avuto ultima data 13/7 dar iau dopgyt 2/zi
poate ma durut capu de la sinuzita mea veche
apropo de program bb in burta si dupa
baiatul meu care face 12 ani pe 21.05 a fost cumintel in burta (xceptand cerclajul) dar dupa a plans nonstop pana la 1 an
imi era frica sa mai vad bbei pana acum 5 ani cand ne-am pus intrebarea de ce ne ocoleste barza, dar ea vine cand vrea dzeu
|+32 bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viriniana

Am trimis lista cu bagajul pentru spital.
Rocsy - am vazut filmuletzul si m-am cam ingrozit...mi se pare asa mic si firav bebelushul si masajul cam dur...eu nu cred ca o sa fiu in stare sa-i fac la fel...sunt si la primul copil.

Si tipa are experienta , ii merg mainile intr-una . In plus , nu trebuie sa faci toate miscarile si bine-nteles ca tu, ca si mama il vei face mai finut , ca asa l-as face si eu . Dar e foarte complex si mi-a placut cum iti explica !
Mai are o parte, masajul abdomenului si a mainilor ... daca l-a picioare ti s-a parut dur sa il vezi pe asta ... pana si mie mi s-a parut dur la manute, ca la spate se vedea ca ii place !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Eu azi iar am avut zi de shopping. Mi-am luat o rochie pentru alaptat, foarte moale, nu scumpa, si imi place ca o pot purta si acum. Plus caciulita si pantalonasi bebe.

Tatyana, tare scumpa e fetita ta! MAi asteptam poze.

Sorana, ce bravo esti ca ti-ai revenit deja! Eu nu am nicio sansa atat de curand dupa nastere.

Vivela, ai luat preparate homeopate ca sa se intoarca bebe? Prima data aud de asa ceva. Ce sunt alea, pastile?

Madutza,discordia, felicitari pentru bebei sanatosi!

Corina,nana,maribell va asteptam cu vesti bune!

Mira, tin si eu pumnii sa mai stea Maya la calduric!

NICOLE, CRIS, CRISTINA! Mult curaj si bebei sanatosi!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Hello,

ce fac astia,inchid toate spitalele acum?S-au trezit,aleluia...

aleeu iti sugerez,din experienta,sa vorbesti si cu medicul sau cu cineva din spital,sau cineva care a mai nascut la bucur,sa vezi exact cu ce te lasa de acasa,sa nu te cari degeaba cu toate la tine.
eu am nascut normal si tot mi-am pus absorbante din alea de noapte,doar ca pe plaga puneam compresele sterile primite din spital(faceau ei niste tampoane meseriase din vata si fasa sterila,tin minte ca i-am dat 5 lei unei infirmiere si mi-a dat si acasa o punga din aia enorma,am tot avut).totusi fara absorbantele normale,ar fi insemnat sa schimb non stop si lenjeria si camasile de noapte,ar fi fost un calvar.

marylenadr ta este de acord sa iti declanseze nasterea inainte de 40 de saptamani sau ai deja semne ca nu mai e mult?
iti urez bafta multa oricum,abia astept sa imi mai povestesti ce si cum e pe acolo pe la cantacuzino-poate il inchid si pe asta,doamne feri!!!!!!

eu mai am de cumparat trusa pt epidurala si cam atat,apoi sa ma apuc sa vad unde le indes pe toate ca sunt multe...iar!
luati-va la voi si ceva de ascultat muzica,un telefon cu internet, ceva sa va destineti.sfatul e pt cele care opteaza pt nastere naturala cu peridurala,caci ma indoiesc ca daca ai dureri mai ai chef de jucat farmvilleeu ascultam muzica data trecuta,ma relaxa si in acelasi timp evitam sa aud urletele doamnei de langa mine,care saraca se chinuia rau...imi venea sa tip si eu cu toata peridurala mea,numai cand o auzeam...

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 35+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Vivela, ai luat preparate homeopate ca sa se intoarca bebe? Prima data aud de asa ceva. Ce sunt alea, pastile?

NICOLE, CRIS, CRISTINA! Mult curaj si bebei sanatosi!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Nati, sunt remedii, nu sunt considerate medicamente, sunt niste granule de lactoza sau zaharoza, habar n-am, impregnate cu diverse substante, dar in cantitati infinitezimale, astfel incat produc efectul invers. nu stiu cum sa-ti explic mai bine, oricum nu au toxicitate deloc, indiferent de cantitatea ingerata (eu asa sustin, mai sunt si pareri contrarii). se gasesc de cumparat la anumite farmacii, nu la toate.
unii zic ca ar fi doar placebo. nu stiu, o fi, nici nu mai conteaza atata vreme cat functioneaza atat de bine.

uite aici un articol, in engleza, explica mai bine ce si cum:
http://www.spinningbabies.com/spinning-babies-and/homeopathy

(tot site-ul e super interesant, habar n-aveam ca nu-i suficient doar sa fie cu capul in jos, ci si pe cu fata spre mama, nu spre exterior, ca altfel, n-a rezolvat mare lucru...).

incerc sa intru mai tarziu, acum am citit doar ultimele mesaje, sunt franta de oboseala, de 3 zile sunt pe drumuri, mai mult in picioare si pe jos, plec de dimineata si ajung seara acasa, halal concediu de odihna . macar de saptamana viitoare sper sa ma pot odihni, ca altfel, va dau sms-uri din maternitate, ceea ce nu e de dorit chiar de acum.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello!

o, ce de treaba au maine motatele!
curaj fetelor ca maine tineti in brate puii!

Noi suntem in continuare toti 5 cu nasul in batiste.

Colicii, hai, nu va pregatiti ptr ei ca poate scapati fara, asa ca si noi. Nu as fi crezut ca se poate dar uitati ca merge si fara!

Nati, iar cumparaturi? Sa le purtati sanatoase!

Sorana, cum mai sunteti cu gradi?

Nana, ce bine c-ai mai scapat de medicamente

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

2 camasi de noapte cu nasturi in fata,1halat,papucei
pt lohii vata invelita in compresii sterileeu nu am folosit deloc vata de la mine...mi-au dat ele la pansament. Intre pansamente am folosit tampoane urologice de la seni...fff. bune.Daca puneti pansamentul steril de acasa nu mai e steril!
tampoane pt sani eu am stat 4 zile in spital si nu am avut nevoie
sutien pt alaptat
garmastan
lanolina pt sfarcurise poate folosi doar garmastan...sa va dati dupa fiecare alaptat...pe mine incepuse sa ma doara din spital sfarcurile
chilotei normali
cateter pt epidurala si rahie(asta o cumparati dupa ce vb cu dr anestezist)
- sticlute de apa plata, pentru travaliu
- prosop un prosop moale pentru sani
- supozitoare Indometacin sau Diclofenac - pentru durerile de dupa epiziotomie. Diclofenacul e mai ok si asta i-mi dadeau si ei acolo
Evident, nu uitati: actele, articole baie (sapun, periuta/pasta dinti

pt bebe tot in mare:

pampersi eu am dus in maternitate de la Happy si am luat fata iritata rau la funduletz...am observat acasa ca nu absorb asa bine si ramane uda...tipa...si sunt si mai grosi
hainute doar pt iesirea din spital
ulei sau crema special de bebe sanosan...eu am dus bubchen si nu a zis nimeni nimic
baneocin
-servetele umede
-crema fundulet nu cer la Giulesti...eu am dus si nici nu au deschis-o
-scutec finet pt regurgitare nu e nevoie....doar daca vrei sa ai la tine cand mergi la alaptat

Eu am avut nevoie de pompa in ultima zi, cand mi-au s-au marit sanii si dureau.

[/quote]

Sper ca nu te superi ca am facut adaugiri...sper sa ajute

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Ma bucur ca in sfarsit s-au apucat sa faca si ei curatenie prin spitale.
Cine urmeaza la rand, pentru cine scoatem motatele?

Eu parca am din ce in ce mai putin timp si oboseala a inceput sa ma apase un pic. Ba chiar parca am inceput sa intru un pic in panica ca mai am o groaza de facut. Voi la cate saptamani aveati bagajul si lucrurile lui bebe gata.
Intre jobul cu orar complet, cursul de pregatire pt nastere de doua ori pe saptamana, cumparaturi pt bebe, scos etichete, spalat de mana si calcat pe fata si pe dos, nu mai am timp nici sa respir. Si cu atata agitatie si stat in picioare mi-a coborat si burtica, ieri mi-am vazut si eu sanii dupa atata vreme cand au stat ca niste urechiuse peste burta .
Partea proasta e ca n-au crescut deloc in timpul sarcinii (au fost intotdeauna mici) si n-am nici cea mai vaga idee ce numar de sutien pt alaptate sa-mi cumpar. Ceva sfaturi? V-au mai crescut sanii dupa nastere?

Cat despre intorsul lui bebe, cica cele mai bune sunt exercitiile in care stai in patru labe, gen frecatul podelelor. Noi facem la curs niste exercitii de genul www.youtube.com/watch?v=PyNuIrXlfPQ&feature=related" target="_blank">asta, numai ca inspiram uitandu-ne la tavan si expiram aerul uitandu-ne la burtica. Se pare ca exercitiile astea nu numai ca ajuta la tonificarea muschilor dar il ajuta si pe bebe sa se intoarca.

In rest nu mai am rabdaaaare .

Ana 34+ cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Uiii, bine ca mai repetati listuta, mi-am adus aminte ca trebuie sa-mi cumpar chilotei . Voi cam cate lucrusoare marimea 0 si 1 luna ati cumparat? Ca la maternitate imi cer o groaza, tare mi-e ca raman nefolosite.

Si pentru mamicile cu experienta, ce marca de scutece v-a placut cel mai mult?

Ana 34+ cu Laura

Mergi la inceput