Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
mamanati spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
![]() Ai zis "bebelina asta".Nu v-ati hotarat la nume? ![]() poze Cristina 39+ cu Sebi![]() AMR:2 day's![]() |
Nu, inca nu suntem hotarati. Cami abia la a doua zi dupa nastere si-a "primit" numele.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
34 fix
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo multumesc cris, notat treaba nasoala este ca eu nu suport vata, oare cu absorbante nu ma va lasa? ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! ![]() ![]() |

poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE
aleesicoo spune:
cris, eu nasc cu cezariana, poate poate scap cu absorbante, ca de la vata ma irit si ma mananca de morrrrrrrr
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

Viriniana spune:
Am si eu o lista cu bagajul pentru spital, dar este in excel. As putea sa o postez undeva? ![]()
E o compilatie din 3 liste (una de la cursul de Lamaze, una facuat de nasa mea si una de la o colega)...
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png
aleesicoo spune:
Viriniana ai putea sa postezi pe mail, nu ?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

r_ocsy spune:
Discordia : nu o sa ramai vesnic gravida, stai linistita ; tu cum nasti, natural sau cu cezariana ?
Timpul se scurge incet acum, parca s-a dilatat dintr-o data
. Si eu am zilele foarte lungi acum si incerc sa imi fac program in fiecare zi, dar din pacate mai pe langa casa ... ca sa nu mi se rupa apa prin oras ( am vazut ca nu sunt singura cu aceasta frica
).
Mira : seara adorm in jur de 10:30 si apoi ma trezesc aproape din ora in ora pentru plimbarea la toaleta ! In pat de cate ori ma invart, normal ... ma trezesc si asa mai departe , dar astea le cunoastem fiecare dintre noi
. Pe cuvant, abia astept sa imi schimb pozitia fara of-uri !!!
Roxi : am auzit ca pana se adapteaza si isi formeaza un program e mai greu in prima luna ; eu ma pregatesc psihic de pe acum vazand prin ce treceti voi ![]()
Theo : asteptam poze cu camera bebelusului ![]()
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 14 de zile
ancutzicab spune:
Apropo de supozitoare, mi-am luat si eu, constiincioasa, supozitoare Indometacin si Diclofenac pentru bagajul de maternitate. M-am uitat si in prospecte si nu il voi lua cu mine decat pe dl. Diclofenac, ca celalalt este prea "contraindicat"
in perioada de alaptare.
Anca
35+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
mamanati spune:
| citat din mesajul lui lenabum din constanta numai este nimeni? 32 sapt (36 ani)(119kg d la 111)biancade cristian 1998 |
lenabum, noi avem apartament in Eforie Nord. De obicei stam toata vara la mare. S-ar putea sa venim si anul asta, doar mai tarziu, prin august, septembrie.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
34 fix
Viriniana spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Viriniana ai putea sa postezi pe mail, nu ? asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! ![]() ![]() |
Ai dreptate Ale,asa o sa fac! Trimit de pe e-mailul meu de yahoo pe e-mailul comun
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png
r_ocsy spune:
Rosanne : am intarziat putin cu cautatul , aici am vazut masajul bebelusului si mi-a placut cum l-a facut tipa :
http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/ingrijirea-nou-nascutului-masajul-picioruselor-si-abdomenului/
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 14 de zile

AMR:2 day's