Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 21
cris.dogarel spune:
m-am tot gandit la ce ati zis, lorex, alexutzza, crism...in timp ce in ultima ora ema urla cu vinetzeli, dupa ce a papat, jucat vorbit...si frecat okii: am leganat-o, am tinut-o in brate, am mers afara, in brate si in carucior, am pus-o in patutz si mangaiat si vorbit...aveti dreptate, copilul are ceva si eu, mama tampita, nu imi dau seama. voi ce ati (mai) face?
poate de la faptul ca de cand am citit ce ati scris nu-mi iese din cap ca eu sunt de vina, de la faptul ca plang acum cot la cot cu ea si astept ... o solutie minune(nu neaparat de la voi), de la faptul ca am numai ganduri negre si urate in cap legate de maternitate si copii (probabil am "simtzit" gresit cand m-am apucat de asta),am decis sa intru dupa cortina o perioada.
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Eu zic sa initiem o petitie pe tema alocatie vs cunostinte (nu vreau sa va povestesc discutia de la coada la medic de azi vis-a-vis de faptul ca fi-miu era in body si pantalonasi subtiri si ca d-aia il adusesem la doctor). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
cunoastem , cunoastem! "vai mama il tii in capul gol?!?!?!"
printre altele, am fost si la dermatolog, si a zis ca nu e urticarie solara, ci asa e el "mai delicat". la plimbare cu pielea acoperita sau cu crema cu factor de protectie min 50, gel de dus tot de la atoderma, alta crema atoderm dar pp, cica antirecidiva ptr delicat, atentie la plimbare intre 11 ai 16, si mami fara mici, tocaturi, coloranti alimentari (mezeluri, sucuri, prajituri). . si o crema preparata la farmacie, pe baza de oxid de zinc, de dat pe zi, seara il hidratam cu atoderm. asa e el, blondu' ,mami cu ochii albastri, delicat si cu pielea sensibila. e f calduros si nu il pot imbraca gros... asa ca atentie, mamici!
da' si ma-sa tuta, trebuia sa isi dea seama...
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului