Pufuleti de ian-feb 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am si eu de calcat 2 vagoane...
plus 2 tone de acte si imi este fff rau....nu am facut nmk pana akm,si nicic nu cred k voi afce..tremur toata si imi este rau,dar fff rau

Ce-ai patit? Esti mai bine? nu ne speria, spune-ne ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Am aparut si eu sa imi vars oful si fug repede. Sara are ferba 38.9. si tare mi-e frica sa nu ia si Sebi. Ce as vrea si eu sa existe cursuri de educatie obligatorii pentru parinti, bunici sau cine creste efectiv copilul. Ceva de genul nu iei alocatia pana nu aduci dovada ca ai facut cursul.
Sara s-a jucat cu o fetita, bunica fetei tot comenta ca Sebi e prea dezbracat si ca argument imi zice: uite eu am lasat-o pe nepoata mea mai dezbracata putin si acum tuseste. Eu nu am auzit copilul tusind deci am lasat-o pe Sara sa se joace in voie. Cand am auzit de tuse am luat imediat copiii de acolo dar se pare ca era prea tarziu. Sara deja culesese virusul . Oare oamenilor astora nu le-a zis nimeni ca nu te imbolavesti de frig, curent, etc ci te imbolnavesti din cauza unui virus, bacterie, pe care le poti transmite si altora? Inteleg ca in perioada de incubatie nu stii ca esti bolnav si nu e vina ta ca dai virusul mai departe, dar sa scoti la joaca un copil bolnav si sa il lasi sa se joace cu alti copii e peste puterea mea de intelegere.
Stie cineva care e perioada de incubatie pentru viroze? Cat sa il urmaresc pe Sebi?

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Eu zic sa initiem o petitie pe tema alocatie vs cunostinte (nu vreau sa va povestesc discutia de la coada la medic de azi vis-a-vis de faptul ca fi-miu era in body si pantalonasi subtiri si ca d-aia il adusesem la doctor).

La intrebarea ta, tine-i despartiti pana trece la Sara. Multa sanatate!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna seara fetele

Lorex Nu sunt suparata pe tine .. cum sa fiu?? Oricum ca baiatul meu nu e nici unul ... Ma simt un pic in plus pt ca voi va laudati pe aici cu fel de fel de grasunei .. eu nu prea am cu ce . Voi va laudati cu invartit de pe o parte pe alta .. cu rasete .. noi nu prea avem parte de asa ceva .. deci nu am ce sa va povestesc. Dar va citesc in fiecare zi ..

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cristies, amiss_zip, bubu_bu, danasor

amiss_zip nu prea ii dau san. Doar 2-3 gustari de maxim 60 ml fiecare.

Sarei i-a scazut deja febra dupa o doza de nurofen si niste sosetute udate cu apa rece. Alte simptome nu mai are. Sebi a avut azi ceva muci dar i-am aspirat si acum respira ok. Doamne ajuta sa fie bine amandoi.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

al3csa ce ingeras dulce aveti voi acolo! Daca s-a luptat atata sa vina pe lume si v-a ajutat Dumnezeu atat de mult, este si va fi un luptator. Este tare dragalas...acusica va misuna prin casa si va va trage de nas... fiti voi fara grija...fiecrae copilas cu ritmul lui...acela este cel mai bun

pupam ochisorii aceia curiosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mi-am adus aminte, de acum vreo doua capitole, cineva zicea ca laptele de mama se poate pune in ochisori, in nasuc, etc... in nasuc nu e ok, din contra, daca intra accidental trebuie aspirat pentru ca se formeaza mucisorii de lapte cu care te lupti apoi cat alaptezi (o fornaiala care nu trece nicicum).

Si inca ceva, am luat din care4 36 de tuburi de ser fiziologic cu 10 lei si un tub de apa pura de 500ml cu 20lei (pe post de apa termala).

_

Cresc

mie doctorul mi-a recomandat sa-i pun lapte in nasuc, dar nu prea reuseam -o improscam pe toata fatza, nu stiu cat ii intra in nas ; si mai usor imi era cu fiolele de plastic de ser; desi era fornaita nu i-am mai pus nici ser, am lasat-o asa si vad ca de o saptamana nu se mai aude nimic, sper sa tina in continuare.

Mergi la inceput

si eu pe-aici,...va fugaresc dar nu prea apuc sa scriu..
am fost cam obosita in ult timp...azi am dormit 3 ore cu matza lg mine si apoi i-am pasat-o lui ta'su si am evadat 2 ore la un restaurant vegetarian cu o prietena ca simteam nevoia sa ma aerisesc..

daca tot va laudati cu puii vostri sa ma laud si eu...a mea e mai mica si deja invatzam multe de la cei mai mari pufuleti.Stiu ce urmeaza si la ce sa ma astept de la voi.E super asa.Ma bucur a mia oara ca am ales odiseea asta si nu pe cea de martie!
aaa...incepusem sa ma laud..radem toata ziua si chiuim (inca nu gangureste, dar mai scoate accidental cate un "gliii"), baga pumnishorul stang in guriza si se intoarce de pe o parte pe burta si de pe spate pe o parte.Atat am prins pana acum.Capul il tine bine, dar il tine din maternitate.Nu e inca f bine, mai are de lucru aici.E bine pt versta ei? Am filmulet cu ea cand "stam de vorba", am reusit s-o filmez cu camera ascunsa (telefonul) dar nu stiu cu ce program sa le vad pe PC.

Vorba Decenuelei, nu-mi bat capul cu diversificarea ca o sa fiu toba de carte de la voi, mamidepuiuti, mariucasara, cristies, am vazut ca le aveti. Abia astept sa vad cum fierbeti toata ziua la legume , hi hi

Cris.D, ma gandesc des la Ema...trebuie sa fie un motiv pt care plange asa mult...mititica..poate o doare ceva? poate nu papa bine...a rezolvat ceva pozitia aia noua?
Iuria nu plange decat daca vrea tztza (nu inseamna neaparat foame, uneori o vrea doar asa sa stea cu ea s-o molfaie, cand ii e somn mai ales).Nici cand are scutecul murdar nu plange.Mai maraie cand vrea sa doarma sau acnd se screme prea tare pt kk.De asta ma gandesc ca un copil nu plange degeaba.Tre sa aibe un motiv pt care plange. Off, eu nu suport s-o las sa planga mai mult de 3 minute!

Haircut, ce scumpica si dulce e Maia. e o poza in care seamana cu bobitza mea! Off..sunt ata de dulci mititeii nostri ca ma inmoi la fiecare poza de-a pufuletilor si ma apuca melancolia cand ma gandesc ce repede cresc!

Bea, poti s amai stergi din pozele din album daca iti par prea multe.Este un x mic in coltul fiecarei poze.E delete. Cat despre vizualizari, am vazut si eu ca-s f f f multe, neobisnuit. nu stiu cum vine asta...ma gandeam ca paote ar fi timpul sa ne facem un cont nou d epoze pe care sa-l stim doar noi, veteranele si sa nu mai vb despre el decat pe PM...zic si eu..

Cristies, ms pt complimente, am vazut pozele cu gargaritz care deja face sala , vrea sa seduca pufuletzele pe aici.Ce trening misto are!
Cat despre sondajul tau, am vazut ca deja esti hotarata cu cresa.Eu subscriu intru totul la ceea ce a spus XELA.

Roco, WLC back.MA gandisem la tine in noaptea dinainte sa intri.Ce telepatie dom'le! Am vazut poze noi cu voi! Chiar ma gandeam ca as vrea sa te vad cum arati! Sunteti dulci toti 3!

Cris.m, am sters pozele alea aoua pe care nu reusesti tu sa le vezi ca am pus altele si ca sa nu incarc prea mult albumul ca nu e numai al meu

revin ca s-a trezit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mi-am adus aminte, de acum vreo doua capitole, cineva zicea ca laptele de mama se poate pune in ochisori, in nasuc, etc... in nasuc nu e ok, din contra, daca intra accidental trebuie aspirat pentru ca se formeaza mucisorii de lapte cu care te lupti apoi cat alaptezi (o fornaiala care nu trece nicicum).

Si inca ceva, am luat din care4 36 de tuburi de ser fiziologic cu 10 lei si un tub de apa pura de 500ml cu 20lei (pe post de apa termala).

_

Cresc

mie doctorul mi-a recomandat sa-i pun lapte in nasuc, dar nu prea reuseam -o improscam pe toata fatza, nu stiu cat ii intra in nas ; si mai usor imi era cu fiolele de plastic de ser; desi era fornaita nu i-am mai pus nici ser, am lasat-o asa si vad ca de o saptamana nu se mai aude nimic, sper sa tina in continuare.

pui mic

Inseamna ca se verifica cum ca nestimulati prin aspirare zilnica revin la cantitatea normala.

_

Cresc

Mergi la inceput

LA MULTI ANI:
alexandru lucian de rocco
simon de amiss_zip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

cristies am citit si eu povestea nasterii lui Alexis. Foarte frumoasa si emotionanta. Sa fie sanatos! S-a nascut intr-o zi mare!

Mergi la inceput