Pufuleti de ian-feb 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Larisel uite palariutza
am pus niste poze de azi daca vreti sa vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

in alta ordine de ideei, nu stiu voi cum sunteti, dar eu ma trezesc uitandu-ma ca proasta la pitica mea cu orele ...nu-mi vine sa cred ca eu am putut sa fac ceva atat de frumos

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

la fel
si ne adunam trei oameni mari , eu, sotul si mama mea in jurul ei si ii sorbim fiece gest si sunet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna seara, dragi mamici si prietene!

Vai cate am sa va povestesc!!!!!

am dat anunt pe net ca vand caruselul fisher price... scump, frumos, si ca nou... si montat degeaba la patut de patriot...cand era mai atras de el, i s-au terminat bateriile... si era o filosofie intreaga sa le schimb, asa ca il privea si atat...

merg azi sa il dau persoanei care m-a sunat sa il cumpere si ajung eu, cu patriotic in dotare... vine tipa.. zice TE CUNOSC! ei na zic.. am o fatza comuna... nu... te cunosc de pe DC !!!!!

si sa imi pice moaca.... era si din odiseea noastra, LINIOARA!! care nu a mai intrat de cand lumea...
cert e ca vazut bebele ei, frumos, si am invitat-o duminica la reuniune, a zis ca vine!

asta e partea 1...

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Alexutza super ai luat palariutzele, am intrat si eu la Z dar nu aveau din alea care se leaga,

pui mic

io am luat una cu arici de se prind niste ...kind of pamblici sub barbie de la Zara

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

de banii de carusel, am achizitionat un carut mai usor si mai mic, mai ales ca nu mai am nevoie de landou... BERTONI, DIN CORA, 170 LEI, F FRUMOS! TOT VERDE, OF COURSE... o sa il vedeti

asta e partea 2...

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Astept partea a treia (edit)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Astept partea a treia (edit)

LoL ce suspans! asteptam si io a doua da vad ca a aparut, ma duc la nani sau mai sunt episoade in seara asta?

LOREXULE mic si destept si eu la fel ma gandeam de EMA ieri cand a avut Yannis probleme cu burtica
initial am zis ca eh e mai marait dar cand l-am vazut ca eserios cu plansu si apoi a facut kk de 4 ori si gaze si scremeli, mai ales ca Yannis nu plange de felul lui, m-am gandit ca deh daca plange are ceva sigur. La varste asa mici pot fii otite nedepistate, f greu de depistat, treb vazut ORL ist ca otitele nu se fac de la curent contrar opiniilor babelor ci de la mucisori in nasuc sau inclusiv de la regurgitat daca intre pe la urechi...nu stiu acuma, zic si io...

de Yannis

Mergi la inceput

ANDRELINA

Tare faza cu LINIOARA, esti vedeta nene! te stie lumea pe strada!

Iar caruciorul e ok? vreau si io unu mai usor asa de vacanta si carat prin cafenele dar trebuie sa se lase la 180 de grade sa doarma cozonacelu in el cat sta mami la cafea

AM vazut Little Way de la chicco si inca unu de la Chicco, sport, se lasa la orizontala, mi-au placut da e scumpe nene 500 de RONI si peste

Cum sunt Bretoni astea?
vreau unu care sa se stranga mic
de fapt las ca-l vad Duminica

de Yannis

Mergi la inceput

Lorex mergem mama la culcare? ne amageste mama patriotului pe aicia , profita acu' ca e vedeta si se lasa asteptata

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Xela si mariucasara sunteti belea cu confundatul copiilor
MAriucasara - insanatosire rapida Sarei
Xela ce psaport si-a tras Cristi
subscriu la cum cresc bebeii nostri si cum as vrea sa opresc timpul in loc uneori..

Dece - mi-au dat lacrimile cand ai spus "daca zice mama cand nu-s eu acasa?"

a, mi-a venit menstruatia
In mama si copilul scrie ca frunzele de muscata puse in LM se pastreaza proaspete in timp ce alea puse in LM din timpul menstrauatiei se ofilesc pt ca contine nush ce toxina..

A, si mai scrie ca D3 se da si in timpul verii, pt ca nu se stie cu exactitate cata vit D iau bebelushii de la soare! Aviz

Alecsa, , asta te preocupa pe tine? Ma faci sa rad.Pai Yannis nu a demonstrat destule pan acum???
Si apropo, Einstein nu a vorbit pana la 3 ani!

[b]Carmita????[/b], iar ai disparut????

Mergi la inceput