Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
eu sincer nu am inteles morala, de ce peste 5-6 ani fetele nu vor avea cu ce sa se duca la mare? cartile motivationale sunt de urmatoarea parere: saracia e o stare de spirit, so... daca esti sarac exerseaza mersul pe o stradela a bogatanilor (gen Kiseleff, acolo m-am refrishat eu)... nu ai masina pe care ti-o doresti, imagineaza-ti ca ai una, ca o conduci, detalii, tapiterie, volan, confort fotolii, samd, .... vrei o vacanta de vis? exploreaza cu google earth locul unde vrei sa ajungi, vezi poze cu acele locuri, vezi poze cu oameni care se bucura in acele locuri (Bora-Bora), viseaza cu ochii deschisi ca esti acolo, simte briza marii ... deci parintii le-au oferit fetelor o foarte buna sansa ca peste 5-6 ani fetele sa fie in niste locuri si mai de lux... cred. |
ma bag si io ca musca-n lapte...eu am terminat psihologia dar n-are a face asta, e de bun simtz sa observi cum unele carti de pe piata asa zise carti motivationale suna a propaganda ptr vro secta , parerea mea e ca au fost editate de unii care se plictisesc acasa si vor sa scoata bani de pe urma celor mai slabi de inger, stare de spirit ca stare de spirit, de acord cu tine, o doza de optimism prinde bine oricui , zambetul daca il fortezi (fizic) trage dupa sine si starea de spirit (happy) deci e perfect adevarat ce zici in sensul asta, dar cand vad cartile alea cu sa-ti imaginezi si sa te plimbi mie mi se pare ca te ajuta sa te imbeti cu apa rece pai daca te plimbi pe la casele bogatanilor sau visezi masina preferata in detaliu cand mai ai timp sa muncesti sa faci banii pe care ti-i doresti?
Si no hard feelings , si eu obisnuiam sa ma plimb prin Primaverii cand eram mica ma ducea tata, sper sa intelegi ca nu e o critica si ca sunt de acord cu tine, pe mine ma enerveaza insa unele dintre cartile , parerea mea , un pic exagerate de pe piata.
Acuma nu stiu, poate unii oameni , vorba Palteei "functie" asa si chiar le face bine, deh nu treb sa fie toti asa ca mine. Poate de fapt problema e amea ca sunt cam sceptica ...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Hello si la amiaza! Am venit de la vaccin, s-a luat de la Patioticus si n-a zis nici pas. Era asistenta in extaz. In alta ordine de idei: 7,5 kile si 69cm. Dezvoltat psihomotor foarte bine, zambaret nevoie mare... toate bune si la locul lor. Problemele cu care m-am dus in dinti: - crema de soare. E buna, chiar indicata (fara chimicale periculoase). E indicat si iesitul cand e soare. Nu e indicata expunerea la plaja cu orele dar daca merg parintii la mare e bine sa mearga si copilul pentru aerosoli. - ochisorii. I-a facut un test (destul de simplist dupa umila mea parere) cu un creion colorat ca sa-l atraga si a zis ca misca bine ochisorii. Daca suspectez ceva mi-a zis sa merg la spitalul de oftalmologie de la romana. - diversificarea - nu este cazul (cu asta nu m-am dus eu ci asistenta a intrebat-o daca incepem si doctorita i-a zis ca nu e nevoie deocamdata. Cum ne mai vedem de-abia la vaccinul de 6 luni...) Pentru cele care nu erau dumirite: nu se face programare pentru copii, nu se plateste consultatia. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Felicitari Gargaritzului!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
mariucasara spune:
Am aparut si eu sa imi vars oful si fug repede. Sara are ferba 38.9. si tare mi-e frica sa nu ia si Sebi. Ce as vrea si eu sa existe cursuri de educatie obligatorii pentru parinti, bunici sau cine creste efectiv copilul. Ceva de genul nu iei alocatia pana nu aduci dovada ca ai facut cursul.
Sara s-a jucat cu o fetita, bunica fetei tot comenta ca Sebi e prea dezbracat si ca argument imi zice: uite eu am lasat-o pe nepoata mea mai dezbracata putin si acum tuseste. Eu nu am auzit copilul tusind deci am lasat-o pe Sara sa se joace in voie. Cand am auzit de tuse am luat imediat copiii de acolo dar se pare ca era prea tarziu. Sara deja culesese virusul . Oare oamenilor astora nu le-a zis nimeni ca nu te imbolavesti de frig, curent, etc ci te imbolnavesti din cauza unui virus, bacterie, pe care le poti transmite si altora? Inteleg ca in perioada de incubatie nu stii ca esti bolnav si nu e vina ta ca dai virusul mai departe, dar sa scoti la joaca un copil bolnav si sa il lasi sa se joace cu alti copii e peste puterea mea de intelegere.
Stie cineva care e perioada de incubatie pentru viroze? Cat sa il urmaresc pe Sebi?
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
bubu_bu spune:
elefantica multumesc pentru lamuririam reusit sa depun si dosarul asta...gata sa vina banii la mine
mariucasara imi pare rau de sara uofff doamne cata dreptate ai nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru sebica...bine ar fi sa nu i si el
eu de azidimineata ma simt rau dureri de capnici acu nu s-a ameliorat dupa pastila cafea off cred ca de oboseala
ma pun in pat poate reusesc sa adorm
recuperez maine
noapte buna!
poze
alicredo spune:
cristies, alexutzzza, andrelina, cris_mario, xela,haircut
al meu e marait de tot azi.ma duc sa-l potolesc.are si el o zi mai proasta.Noapte buna,tuturor!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
happyella spune:
feteleee wait for me !
nu am mai intrat de cateva zile si am de recuperat 4 capitole
am citit cap 49 si 50 dar din urma...
citesc si revin
fericita de buburuza Andreea Maria
amiss_zip spune:
daca ii dai san celui mic, eu zic sa nu ai absolut nici o grija! Nu va avea nimic cel mic pentru ca pana in 6 luni bebelusii sunt protejati imunologic de laptele matern. E ca si cum ar fi vaccinati. E posibil sa aiba ceva mucisori.
Normal nu ii lasi botic in botic dar eu zic sa fii linistita.
Legat de perioada de incubatie...de obicei perioada de transmitere a virusului este cea in care copilul inca nu are simptome de raceala. Din cauza asta este foarte greu sa pazesti copii. Cand cel mic raceste te gandesti cu cine s-a intalnit cu o zi doua in urma si nu cu cine s-a vazut dimineata sau seara. Este posibil sa depinda totusi si de sistemul imunitar al celui mic.
Cand era Petra bebelus am fost extrem de racita si gripata si eu si sotul. Ei ii dadeam sa suga. Nu a avut absolut nimic. Cand Simon avea 2-3 saptamani, s-a imbolnavit Petra rau de tot de a tinut 5 saptamani raceala cu episoade repetate si tuse foarte urata. Si a mai stat si bot in bot cu Simon si tusea langa el. In afara de muci cel mic nu a mai avut absolut nimic...febra sau ceva...
Multa sanatate!
citat din mesajul lui mariucasara Am aparut si eu sa imi vars oful si fug repede. Sara are ferba 38.9. si tare mi-e frica sa nu ia si Sebi. Ce as vrea si eu sa existe cursuri de educatie obligatorii pentru parinti, bunici sau cine creste efectiv copilul. Ceva de genul nu iei alocatia pana nu aduci dovada ca ai facut cursul. Sara s-a jucat cu o fetita, bunica fetei tot comenta ca Sebi e prea dezbracat si ca argument imi zice: uite eu am lasat-o pe nepoata mea mai dezbracata putin si acum tuseste. Eu nu am auzit copilul tusind deci am lasat-o pe Sara sa se joace in voie. Cand am auzit de tuse am luat imediat copiii de acolo dar se pare ca era prea tarziu. Sara deja culesese virusul . Oare oamenilor astora nu le-a zis nimeni ca nu te imbolavesti de frig, curent, etc ci te imbolnavesti din cauza unui virus, bacterie, pe care le poti transmite si altora? Inteleg ca in perioada de incubatie nu stii ca esti bolnav si nu e vina ta ca dai virusul mai departe, dar sa scoti la joaca un copil bolnav si sa il lasi sa se joace cu alti copii e peste puterea mea de intelegere. Stie cineva care e perioada de incubatie pentru viroze? Cat sa il urmaresc pe Sebi? Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
amiss_zip spune:
daca nu ii dai san...nu stiu ce sa zic...poate iti raspund mamicile care au fost in situatia ta.
pupici
danasor spune:
Buna seara
Mai la voi nu bate vantul asta nebun? caci nu mai stiu ce sa fac nu vreau sa scot copilul numai prin mall-uri la plimbare.
Cristies sa va fie de bine spa-ul , am vazut gargaritzu frumos si cuminte, bravo si pt azi la dr.
Lorex super pozele in GB , poate ajungem si noi daca se mai domoleste vantul, voi sunteti ok?, ca nu ai mai intrat
Haircut sunteti o familie tare frumoasa
Alexutza super ai luat palariutzele, am intrat si eu la Z dar nu aveau din alea care se leaga,
vi4i tare dragalas puiu tau
Iulenca sa-ti traiasca micul crestin si aveti grija de voi sa va treaca raceala
Cris.M mai usurel cu treburile , copilasii au nevoie de mami in stare buna de functionare
Xela super poza din pasaport
asta cam din memorie ,trimit si mai revin
danasor spune:
citat din mesajul lui mariucasara Am aparut si eu sa imi vars oful si fug repede. Sara are ferba 38.9. si tare mi-e frica sa nu ia si Sebi. Ce as vrea si eu sa existe cursuri de educatie obligatorii pentru parinti, bunici sau cine creste efectiv copilul. Ceva de genul nu iei alocatia pana nu aduci dovada ca ai facut cursul. Sara s-a jucat cu o fetita, bunica fetei tot comenta ca Sebi e prea dezbracat si ca argument imi zice: uite eu am lasat-o pe nepoata mea mai dezbracata putin si acum tuseste. Eu nu am auzit copilul tusind deci am lasat-o pe Sara sa se joace in voie. Cand am auzit de tuse am luat imediat copiii de acolo dar se pare ca era prea tarziu. Sara deja culesese virusul . Oare oamenilor astora nu le-a zis nimeni ca nu te imbolavesti de frig, curent, etc ci te imbolnavesti din cauza unui virus, bacterie, pe care le poti transmite si altora? Inteleg ca in perioada de incubatie nu stii ca esti bolnav si nu e vina ta ca dai virusul mai departe, dar sa scoti la joaca un copil bolnav si sa il lasi sa se joace cu alti copii e peste puterea mea de intelegere. Stie cineva care e perioada de incubatie pentru viroze? Cat sa il urmaresc pe Sebi? Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Of, of, of , sanatate multa Sarei, sa alternezi antitermicele care i le dai nurofen, paracetamol sau algocalmin. Poate Sebi nu va lua , isi vor face treaba anticorpii care i-ai dat. La noi a venit un baietel care a pupat-o pe Anastasia si dupa 2 zile baietelului i-au iesit bubuztele de la varicela, de atunci au trecut 2 sapt si vad ca nu s-a transmis,