Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
sunset_zuzi spune:
neata dam de baut ca schimbam semnatura

...avem di tati ![]()
miruna moaama ce tare esti
...m-ai tinut minte 
Mai am o saptamana si mergem la bitest sa il vedem pe bebe strumf
...si intrebare: daca ai colul scurtat se vede la eco sau tre sa te controleze pe masa ![]()
Am uitat sa anunt ca de azi am trecut la haine de gravida
...ca nu ma mai cuprindeau vechii pantaloni ![]()
Doamne ai grija si de noi
11+
ancadragoman spune:
Vede la eco si il si masoara
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Vede la eco si il si masoara ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
saru`mana
...ce bine sa ai un intelept pe langa tine 
Doamne ai grija si de noi
11+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui tigrutz Florina , Hera, multumesc pt incurajari...chiar aveam aveam nevoie de ele... ![]() Sper sa fie bine, azi am fost la Medlife sa refac analizele, sunt curioasa care vor fi rezultatele de data asta. La Toxomplasma mi-a iesit 1.27 si rezultatul echivoc este intre 0,8 si 1, iar la CMV mi-a iesit 1,32 si echivoc este intre 1 si 1,2...Din motivul asta spunea dr mea ca rezultatele nu sunt chiar inspaimantatoare, zicea ca daca la CMV de ex, infectia ar fi fost acuta, valoarea ar fi fost peste 1,9. Eram hotarata ca saptamana asta sa anunt si la serviciu, dar pt ca mi-au iesit asa analizele, am sa mai aman...recunosc, ca sunt trista, simt ca va fi bine, dar nu ma pot bucura in totalitate ![]() Nu vreau sa va intristez, ma scuzati... ![]() 10+ |
Tigrutz eu am mai povestit problema mea din prima sarcina cu CMV. La prima analiza, facuta la Sanador a iesit pozitiv. Cinci medici mi-au recomandat avort, nici macar sa refac analiza. Am refacut analiza, la Victo Babes si am primit echivoc iar dupa o saptamana negativ. Acum nu am nici IgG nici IgM pozitiv deci, nu am avuut niciodata.
Explicatia... testele de depistare CMV, Toxo si Listeria sunt teste in caseta cu probabilitate de eroare foarte mare (teste tip Elisa).
Stai linistita ca poti obtine rezultate diferite intre ele. Ideal este sa faci anliza in laboratoare de incredere. Medlife este ok si ar mai fi Victor Babes si Cantacuzino. In plus ai un medic bun alaturi.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi miruna moaama ce tare esti ...m-ai tinut minte ![]() Doamne ai grija si de noi 11+ |
Pai, cum sa nu tin minte. Tu schimbi martea eu miercurea
Va tot laudati aici ca ati trecut la haine de grevide cand pe mine nu ma incap pantalonii de la 6 saptamani
. O sa fiu cea mai rotunda mamica 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
saru`mana ...ce bine sa ai un intelept pe langa tine ![]() Doamne ai grija si de noi 11+ |
nu intelept ...patit
va las cateva poze cu minunea mea http://entertainment.webshots.com/photo/2720129830101626593tDYCAm
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
tigrutz spune:
Mirunam, la Sandor am facut si eu prima data analizele, tot Elisa, scrie pe rezultat, altfel n-as fi stiut.
Astept sa vad ce rezultat primesc acum, si parca m-as duce si la Cantacuzino.
10+
alinushca spune:
| citat din mesajul lui mirunam Eu dau cafea Inca o intrebare voi ati facut analizele pentru hepatita, mycoplasma si ureaplasma. A uitat sa mi le dea data trecuta iar eu sunt satula sa ma duc la analize ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
eu am facut doar hepatitele pentru ca am un caz in familie. ce facusem la prima sarcina gen ce zici tu plus citomegalovirus, si altele astemenea pe care nu le-am facut o vita intreaga si nici nu prea sunt sanse sa le fac taman acu' nu le-am repetat. deci fa cum vrei :) dr oricum uita de la o intalnire la alta ce ti-au zis sa faci
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui tigrutz Mirunam, la Sandor am facut si eu prima data analizele, tot Elisa, scrie pe rezultat, altfel n-as fi stiut. Astept sa vad ce rezultat primesc acum, si parca m-as duce si la Cantacuzino. 10+ |
Tigrutz, la Sanador au un laborator foarte slab. Eu am o prietena care lucreaza in domeniu si mi-a spus ca desi sunt teste in caseta conteaza si cum sunt facute.
La Cantacuzino este cel mai sigur. Ai noroc ca nu te-a speriat temeinic medicul si ca vezi lucrurile corect.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+