Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

gata k se supara sotul daca il mai ignor mult..va pe toate..ah am uitat sa spu ca sunt happy pt azi mi-a cumparat un bonsai..nb..ne citim maine

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am ajuns acasa, am mancat f bine, pesto, coaste de miel la gratar si am baut o bere mica. Mica!!
Sunt foarte obosita, pup mamicile si burticile, ne auzim Maine! Sa visati frumos, noapte buna!

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
numai pot de atat greata ma omoara..numai zic de intalnirile cu prietenul buda...uff abia astept sa treaca

va pup si va urez sanatate tuturor

8+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata burticute. Zilele astea nu prea am mai intrat, decat sa citesc sa nu raman in urma. Abia astept sa vina ziua de luni ca sa merg si eu la morfologie.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

sa ne cunoastem..eu , Dimitrie si sotul
http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Eliza_cri#

8+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

si mi-a dat si pastilute pt c ca tare ma mai chinuiam...

care ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Hai ca v-ati activat!!

Doura sunt datoare cu pateuri si fasole batuta cu ceapa! Si tie iti plac bonsaii? Eu am unul, momentan, dar il iubesc. Eu sutn dependenta de plante...

Simona, al meu sot nu a citit la prima sarcina, in schimb eu citisem pana la nastere de 3 ori Mama si Copilul de la 0-6 ani. Cand m-am intros din spital era carte in pat, ajunsese la varsta de 3 ani, suficient

Sunset, schimbi semnatura, felicitari!!!!

Florina esti foarte foarte frumoasa... nu stiu ce faci dar bebe trebuie sa iti mosteneasca culoarea ocilor.

Si acum problema zilei... unde este Crisuletul??? Nu e genul care sa citeasca din umbra...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

fetele care vorbeati de col... inteleg ca e cam cu dus si intors treaba asta. sunt fete care ajung sa nasca la termen sau dupa termen stand cu colul bine-bine deschis in ultimele luni (2-3 cm chiar) si sunt fete la care se deschide atat de brusc ca nu mai apuca sa faca nimic. si mai sunt si fete care trec de termen si la care tot feciorelnic si dornic sa stea inchis ramane.

cine da azi ceai, cafea, rachiu?

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Eu dau cafea Cu alcoolicele sa vina Sunset ca schimba semnatura

Inca o intrebare voi ati facut analizele pentru hepatita, mycoplasma si ureaplasma. A uitat sa mi le dea data trecuta iar eu sunt satula sa ma duc la analize

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Florina , Hera, multumesc pt incurajari...chiar aveam aveam nevoie de ele...

Sper sa fie bine, azi am fost la Medlife sa refac analizele, sunt curioasa care vor fi rezultatele de data asta.
La Toxomplasma mi-a iesit 1.27 si rezultatul echivoc este intre 0,8 si 1, iar la CMV mi-a iesit 1,32 si echivoc este intre 1 si 1,2...Din motivul asta spunea dr mea ca rezultatele nu sunt chiar inspaimantatoare, zicea ca daca la CMV de ex, infectia ar fi fost acuta, valoarea ar fi fost peste 1,9.

Eram hotarata ca saptamana asta sa anunt si la serviciu, dar pt ca mi-au iesit asa analizele, am sa mai aman...recunosc, ca sunt trista, simt ca va fi bine, dar nu ma pot bucura in totalitate
Nu vreau sa va intristez, ma scuzati...

10+

Mergi la inceput