Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

patucinare placuta ..eu am devorat un sandwich cald cu branza ..si niste masline verzi cu ardei inauntru ..eu las deschis pana ma culc..mai dau un f5 din cand in cand poate mai apare cineva.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Cer scuze de intarziere..Am facut piure,varza,si un ceai Nu mare branza,azi e ziua vegetala!Doura..sa vezi ce poza pun pe picassa,pt tine..apoi o scot

Mergi la inceput

Eu acum mi-am amintit ca vreau sa intreb ceva pe oricine e pe aici: sotii d-voastra,doamnelor,citesc despre sarcina si bebe?? Al meu nu prea se omoara cu informatia,si imi explica asa;"eu am incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine si noi ne vom descurca de minune"
Ma gandesc ca poate asa sunt barbatii...nu intra in cele mai mici amanunte ,mai ales intr-o chestiune asa intima ca sarcina,sau poate asa e el,nu isi face probleme,dar as vrea sa aud si alte atitudini de barbatti

Mergi la inceput

simona nu te juca cu mine..lasa pozaaaaaaaa acolo..ce bine iti sta..

si 12+

Mergi la inceput

al meu nu sta sa citeasca despre sarcina sau sa caute pe net..in nici un caz dar daca ii explic anumite chestii este atent si nu pare plictisit..oricum nu are nevoie sa stie f multe detalii..cel putin asa consider eu..la fel ca nasterea..nu as fii de acord niciodata sa fie in sala de nasteri langa mine...eu si cand eram in salon cu contractii ii trimiteam pe toti afara ca ma enervau ..ii chemam eu cand vroiam

si 12+

Mergi la inceput

Doura,merci! Esti o draguta!Eu am mare simpatie pt islam,si de multe ori ma imbrac asa,desi sunt crestina convinsa.Studiind aceste doua religii,mi-am dat seama cat de apropiate sunt si ce multe lucruri comune exista!
In alta ordine de idei,am fost la un milimetru sa ma casatoresc cu un baiat musulman,din Egipt,super baiatul,dar am discutat despre botezul eventualilor copii
..nu am ajuns la consens si ne-am dat seama ca toata viata va fi asa.Eu nu as suporta sa nu fie botezat copilul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

al meu nu sta sa citeasca despre sarcina sau sa caute pe net..in nici un caz dar daca ii explic anumite chestii este atent si nu pare plictisit..oricum nu are nevoie sa stie f multe detalii..cel putin asa consider eu..la fel ca nasterea..nu as fii de acord niciodata sa fie in sala de nasteri langa mine...eu si cand eram in salon cu contractii ii trimiteam pe toti afara ca ma enervau ..ii chemam eu cand vroiam

si 12+

Da,asa e si sotul meu..si eu credeam ca nu il intereseaza bebe
Sunt rasfatata,stiu.

Mergi la inceput

si eu respect celalalte religii ..fiecare isi alege drumul si este liber..simona care este poza cu ochelari???? ca eu tot nu am gasit-o

si 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

si eu respect celalalte religii ..fiecare isi alege drumul si este liber..simona care este poza cu ochelari???? ca eu tot nu am gasit-o

si 12+

Hehehe...am uitat s-o pun.Dar v-am zis ca ma prostesc pe zi ce trece.Aveti mila de o biata gravidutza..uite acu' o pun

Mergi la inceput

Doura,am pus poza cu "biciclete" Par mai inteligenta,nu? macar sa par,daca nu sunt

Mergi la inceput