Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Burticute , pentru la morfologie trebuie bauta apa inainte? 11+ |
Eu am baut, mi-a zis sa vin cu vezica plina

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
lorin7774 spune:
Buna dimineata si noi.
Multumesc fetelor pentru urari !
azi dorm pe mine si cred ca o sa ma limitez la citit.....spor la povesti

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
alinushca spune:
Eu nu am beut... adik am rezistat apoi inca vreo ora si ceva pana am ajuns acasa fara probleme deci e clar ca nu aveam vezica prea plina. In plus morfofetala asta poa sa dureze si 45 de minute... mi se pare tare neverosimil sa te apese 45 de minute pe o vezica plina si sa rezisti. La varsta asta a sarcinii se vede fara probleme... cel putin daca e aparatu' bun... dar nimeni nu face morfo la un aparat prost...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+ 
sugubina spune:
neata fetele!
simona-maris Pufi Pufescu nu prea citeste. Ii mai zic eu din cand in cand. Asa e, ei nu intra in amanunte..
sugubina
+9
rala spune:
Salutari fete harnice!
M-am returnat si eu de pe meleaguri cu soare, nisip si apa sarata. sunt bronzata tare si foarte relaxata. Am vazut pe prima pagina ca suntem mai multe de vineri de cand nu am mai citit eu si le urez bun venit noilor gravidute.
Eu nu pra am mare lucru de povestit decat ca si eu cred ca am simtit pruncul, vineri cand m-am intins pe spate pe masa de la cosmetica (tare) am simtit un fluture agitat la vreo 3 degete sub buric. Eu sper sa fie copilul si nu contractii, desi erau prea rapide sa fie contractii...M-am speriat putin, era sa plec neepilata la mare dar pana la urma am rezistat. Poate sa imi spuna vreuna dintre mamicile mai experimentate? E prea devreme sa simti la 11 sapt la prima sarcina? Asa se simte?
A! Si aseara am visat ac citeam rezultatele de la dublu test, totul era ok, citeam despre lungimi de femur samd si am ajuns la capitolul sex si scria negru pe alb ca e baiet. Si mi-am dat seama ca parca imi pare rau ca ma obisnuisem cu gandul ca e fata...
11+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina mirunam nu cred ca vei fi mai rotunda ca mine. Eu am deja head start.:( sugubina +9 |
Sa vezi tu ce schimbam noi diete

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
cata2309 spune:
buna dimineta,fetelor!
citind ce ati scris voi, ma gandeam ca ar trebui sa-mi mai schimb si eu garderoba. Deja ma cam strang hainele pe care le am. Paradoxul e ca desi la burta m-am ingrosat vizibil,cantaresc mai putin cu 4 kg.O fi din cauza greturilor si varsaturilor. Si aseara am avut o criza de toata frumusetea...cat pe ce sa ajung la spital! Diseara tre' sa ajung la medic. Abia astept sa vad ce face bebe.