Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
dia_tm spune:
buna dimineata![]()
plec la o intalnre...si-apoi la doctor
...wish me luck...
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006) si
10+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_tm buna dimineata plec la o intalnre...si-apoi la doctor ...wish me luck... Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+ |
Bafta!!! Sa te introci cu vesti bune

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
douradoudou spune:
hello...nu am avut net mai devreme ..dar oricum vad ca nu ati scris prea mult...a propos de vezica plina la echo: mie mi-a zis sa vin "bauta" (hahahah bauta cu apa) ca sa poata masura lungimea colului..si nu a fost insuportabil..nu m-a apasat f tare..mie nu mi-a mai fdat sa fac toate analizele dela 1 sarcina.nu rubella..nu hepatita..nu herpes..miruna da imi lac bonsaii la nebunie..am doar 1 ..spune-mi si mie cum il uzi si detalii k al meu sot a uitat sa inrebe cand l-a cumparat...unde esti crisuletzule..eu deja sunt worried..spr ca esti bine..va
pe toate si mai revin
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
douradoudou spune:
dia sa vii cu vesti bune de la eco
si
12+
Joy21 spune:
Hello!
Cred ca l-am simtit si eu pe gogu mic, dar nu bag mana-n foc inca, mai astept sa se repete figura
Oricum sa-l simt pe bebe la 12 sapt mi se pare f devreme asa ca sunt putin sceptica.
Si apropo de miscarile lui bebe, la 12 sapt. de sarcina uterul se afla chiar deasupra osului pubian, deci cam la 4 degete sub buric.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
Hera25 spune:
Tigrutz analizele tale nu sunt chiar asa de speriat nu ai valori f mari peste limita maxima, dar stiu ce simti si ce sperietura ai tras. Si eu am citit ca la valoare asa mica infectia este cronica, iar pt bebe periculos ar fi fost o infectie acuta. Asa ca hai sa ne incurajam una pe alta si poate va fi bine.
Alinushca nu vreau sa te sperii, dar nici eu nu credeam ca voi face exact acum toxoplasma, atata timp cat nu am facut-o toata viata, chiar si cand am avut caine in casa. Nu stiu de unde naiba am putut lua eu infectia asta pt ca in ultimii ani nu am mai intrat in contact cu nici un animal.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui Hera25 Tigrutz analizele tale nu sunt chiar asa de speriat nu ai valori f mari peste limita maxima, dar stiu ce simti si ce sperietura ai tras. Si eu am citit ca la valoare asa mica infectia este cronica, iar pt bebe periculos ar fi fost o infectie acuta. Asa ca hai sa ne incurajam una pe alta si poate va fi bine. Alinushca nu vreau sa te sperii, dar nici eu nu credeam ca voi face exact acum toxoplasma, atata timp cat nu am facut-o toata viata, chiar si cand am avut caine in casa. Nu stiu de unde naiba am putut lua eu infectia asta pt ca in ultimii ani nu am mai intrat in contact cu nici un animal. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 |
poate de la legume sau fructe insuficient spalate...
si
12+
mirunam spune:
Doura, bonsaii sunt de 2 tipuri: de interior si de exterior. Indiferent de tip acestia nu sunt altceva decat plante comune crescute si dirijate in anumite conditii. Exista astfel bonsai din orice copacel.
Eu am un bonsai din ficus benjamin, cel cu frunzulite mici si este de interior ca planta mama. Foarte probabil si tu ai tot un bonsai de interior.
Bonsaii de interior adora apa si scufundarile o data pe saptamana. Iei ghiveciul, umpli chiuveta cu apa si il scufunzi in ea un minut apoi il scoti si il lasi la scurs
.
Cam o data la 2/3 zile trebuie pulverizate frunzele cu apa curata, fara calcar (din sticla sau fiarta si racita sau de ploaie).
In rest e amator de conversatii, nu glumesc
. O cunostita a avut un bonsai mic pe birou. Camera era intunecoasa, lipsita de conditii insa planta nu avea nimic, din contra, crestea foarte frumos. Cunostinta ii vorbea zilnic, glumea cu planta, o ingrijea etc.
Dupa ceva timp a plecat din firma si a uitat bonsaiul. S-a intors dupa 2 zile sa il ia si nu mai avea nicio frunza.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
douradoudou spune:
am meu nu stiu ce copac e...trebuie sa intreb ..dar e mai mare asa ca nu intra cu ghiveciul in chiuveta...asa deci trebuie sa vb cu el
..merci pt infos

si
12+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui douradoudou am meu nu stiu ce copac e...trebuie sa intreb ..dar e mai mare asa ca nu intra cu ghiveciul in chiuveta...asa deci trebuie sa vb cu el ![]() ![]() ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
Pai ii faci baita
sau ii cumperi 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+