Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Hera25 spune:
Douradoudou si eu m-am gandit la asta desi sunt f atenta si le spal f bine nu neaparat pt mine cat pt fata. Probabil am luat infectia asta cat timp am alaptat, am avut imunitate f scazuta cred eu, am alaptat 1 an si 1 luna. Eu asa sper sa fie, depinde ce-mi va iesi la analiza care am facut-o. Dumnezeu cu mila, nu stiu ce altceva as putea spune.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Cristale spune:
Mai fetelor tare vorbarete mai sunteti. Eu nu am avut ieri timp sa va citesc de la birou, deoarece am mers la Mures cu mosii mei, iar azi cand am venit deja aveam de recuperat 2 capitole, si acum pana am fost sa mananc deja ati scris 2 pagini....e greu de tinut pasul cu voi.
www.floar3d3colt.blogspot.com
ancadragoman spune:
Care aveti deja culori la carucioare nu aruncati un ochisor la bazarul nostru umanitar?http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Ioana_Mami spune:
In loc de "Buna" o sa incep cu "off, off, off"...
Ieri m-a durut spatele ingrozitor ...ca la menstruatie , m-am dus acasa , am mancat si am adormit.
Azi dimineata m-am trezit cu o sangerare...Mi-a stat inima in loc si m-am pus pe plans...De ce eu ?Mentionez ca pana acum eu n-am avut nici o sangerare , nici o problema , ecografiile , dublu test-ul perfecte!
M-am dus la doctor , conducand ca o nebuna ... bebe e bine (7 cm , activ , batai ritmice normale) dar am o decolare de placenta 
Se pare ca plimbarile pe jos nu fac atat de bine (Sambata si ieri am mers cam cate o ora prin parc).Doctora mi-a zis sa iau tratament si sa o las mai moale cu plimbatul .
Va pup ...cam asa mi-am inceput eu minunata zi!
Fericita
13+ 
ratusca83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinushca
care ? Mami de (28.10.2008) si bb2 12+ ![]() |
buna burticiii..va pupic pe toate si o sa intru mai pe seara..mi-a dat herbolax ca sa pot iesi la toaleta
9+
ral_eli spune:
voi ce stiti de alimentatia picanta in sarcina?
bebelina nu prea ma lasa sa mananc cu mirodenii, dar am cumparat ardei iute verde ieri si am mancat cu ciorbitza ,f bun, dar mi-a tras sotul o mustruluiala ca ii fac rau lu' bebelina dc mananc iute
10+
douradoudou spune:
ioana asa am patit si eu la 1 sarcina..doar ca la mine a curs sangele ca un rau..eram terminata..dar la echo bb bine si eu aveam declare de placenta..obligatoriu 2 sapt de stat in pat si nefacut nimic doar mers la baie si mancat...dupa 2 sapt s-a lipit la loc... ai grija ca nu e bun prea mult efort..eu stiam de 30 de min de plimbare ..acum e cazul sa ai grija mult mai mult...o sa fie bine doar stai linistita si nu afce efort
...ral-eli eu as manca numai iuteeeeeeee dar stiu ca nu e ok deloc in sarcina..pe langa ca iti poate provoca arsuri la stomac ...ardeiul iute si altele iuti pot provoca contractii...acum un ardei iute nu-i problema dar incearca sa mananci f f rar iute sau f condimentat
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
ral_eli spune:
multumesc doura
off asa mai condimentam si eu mancarea , ca si asa e fara nici un gust
dar pt bebelina fac orice sacrificiu
10+
douradoudou spune:
poti sa pui condimente dar mai putin decat de obicei..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+

c ca tare ma mai chinuiam...
(28.10.2008) si