Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Da,Allexxia..piure...Sincer,nu stiam ca se scrie piure..credeam ca e ca in franceza,puree..DAr a fost adaptat la lb romana..Deci e bun forumul asta la multe,inclusiv gramatica.Merci mult!
Hai sa vedem cine face PIURE mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Eu am terminat cu piureul, Simona, sa-ti trimit o portie sa-l gusti?
mirunam as manca si eu niste pateuri ...
douradoudou asa sa fie cu colul sa fie ok si Simona linistita, eu stiam de la sora mea care are colul scurt ca asa i s-a zis, ca nu au ce face decat sa stea linistita ca si la a doua sarcina tot problema asta o va avea. Acum nu stiu mai multe.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Lorin si Abe, !

Multa sanatate, impliniri si tot ce va doriti mai mult pe lume... evident, sa ne dea Dumnezeu bebei sanatosi, frumosi, destepti si cuminiti!
Abia acum am reusit sa va citesc, pe mine nu ma mai lasa durerea asta de stomac, simt ca am o gaura in capul pieptului care se hraneste cu stomacul meu. Nu pot sa rad, sa casc, sa stranut, sa oftez... si nici sa stau dreapta. Abia pot manca si nu prea am pofta. Adica o fac mai mult mecanic. Si cand ma gandesc pe ce meleaguri sunt si ce mancaruri as avea posibilitatea sa mananc... Si eu abia inghit rosii cu branza.
Maine vreau sa fac o ciorba de cartofi si piure cu snitzele de pui si salata de varza. Azi am dormit pana la pranz si apoi am venit la prietena mea, care are un beauty salon superb, intr'o zona si mai superba, centrul civic al Genovei. Ca sa mai uit de dureri, mi'a facut un spa la picioare si maine imi face un tratament de rehidratare al tenului, mi'a facut azi un test de piele si o am foarte deshidratata.
In alta ordine de idei, felicitari burticutzelor cu semnatura, sa speram ca vor ramane baieti\fetite si dupa 18 saptamani!
Eu am o problema cu burtica... nu creste!!! Si ma supara treaba asta. Am 51 de kg, am luat deja 2 kg de cand sunt gravi, dar burtica nu se vede... Pe unele din voi le'am auzit de la 8 saptamani ca au vazut primele semne de burticutz, eu de ce nu?
Poze am promis ca pun, dar nu gasesc poze prin laptopul prietenei mele si eu pe'al meu nu l'am luat, ca nu avea rost. Sunt cateva, dar de pe vremea cand eram blonda, iar acum sunt bruna in toata regula!
Aaa, si eu nasc prin ceza, dar nu mi'am dorit... nu se poate altfel. Placenta s'a format jos si noi de la 37 de saptamani trebuie sa ne internam in spital, pentru ca nu am voie sa intru in travaliu. Eu mi'as fi dorit f mult sa nasc normal, oxitocina aia se elibereaza numai in momentul nasterii si numai noi, femeile, avem acest hormon in organism... e cel mai puternic hormon de iubire, e cel care te face sa uiti de dureri si de travaliu si sa'ti iubesti puiul neconditionat. Este, totodata, hormonul care te ajuta sa produci imediat lactatie, imediat dupa nastere, adica. Chiar sufar ca n'o sa trec prin starea asta...

13

Mergi la inceput

ana_o imi pare foarte rau ca nu te simti mai bine dar poate iti revi totusi ca este pacat, vorba ta sa pierzi bunatatile de pe acolo
Ma bucur insa ca te relaxezi si ai grija de tine prin toate tratamentele alea, iti dai seama acum cate fete te vor invidia?

13+

Mergi la inceput

Eu zic Ana_o ca nici nu are cum sa se vada burtica la tina daca ai pus doar 2 kg pe tine. La cele care se vede deja burtica au pus mai multe kg, zic eu. Iar eu de exp, nici slabuta nu eram inainte de a ramane graviduta, asa ca este normal sa se vada mai repede.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la 1 sarcina la mine s-a vazut putina burta dupa saptamana 16..asa k ana stai linistitaaaaaaaaaa..dar nu e ok durerea ta..nu poti sa mergi la doc. maine????de ce sa suferi degeaba???eu astept poze cu tine chiar si de cand erai blonda

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Ana si eu vreau sa vad poze cu tine ca doar trebuie sa ne recunoastem cand o sa ne intalnim, nu?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

maine ajung si eu la un dr. ... si sper ca-mi face si echo... as ca sper sa revin cu ceva vesti (bune)

Ce fain ati stabilit intalnirea in 8 mai...aici in 9 mai e Ziua Mamei (a doua duminica din mai).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

helou,
doura merci de parola pt picassa.
am updatat si eu cu pozici!
si am pus si poze cu cel mai simpatic bebelus din burtica pozat vineri!

pls cine imi da si mie reteta de linte cu iaurt....
in rest nu ma incanta nimic din ce propuneti voi pe aici, ba chiar peste unele povesti trec rpd ca imediat ma activez
las ca ne facem noi mari si ne trec greturile, sa vezi atunci desfatare culinara!!!

[+12 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Se uploadeaza pozele!! Am pus trei, dar promit ca pun si mai recente, cu mine brunette. Pozele astea sunt de acum 2 ani, deci... Sunt sigura ca o sa aud pareri pro si contra legate de cum imi statea mai bine, asa sau asa. Toata lumea din jurul meu si acum, dupa un an de la schimbarea de look, imi spun ba ca e mai bine bruneta, ba ca le e dor de mine blonda... Eu ma simteam bine si asa si asa! Deci...
Sper sa va placa.

13

Mergi la inceput