Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_o spune:
In poze sunt alaturi de fratele meu si alaturi de prietena mea, cea la care sunt acum in vacanta.
13
ana_o spune:
Ce mamici frumoase!!! O sa fim cele mai de top mamici din odisee!
Allexxia, sigur o sa te recunosc! Olteanca mea frumoasa rau!
Ce ma bucur ca va pot vedea, asa imi imaginez nu doar ca vorbesc cu voi, ci si ca va am in fatza! Happy ca suntem asa mandre toate!
13
allexxia_m spune:
Ana_o
Eu abea astept sa ne intalnim, blonda, bruneta cum esti, tot mamica frumoasa o sa fii !
13+
allexxia_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Ana_o Eu abea astept sa ne intalnim, blonda, bruneta cum esti, tot mamica frumoasa o sa fii ! 13+ |
13+
ana_o spune:
Eu o sa va las, ne pregatim sa iesim. Cum ieri mi'a fost imposibil sa suflu in lumanari, o voi face in seara asta. Nici tort n'am mancat...
Mergem sa ne schimbam, sa ne improspatam machiajul si sa mancam ceva bun. Mi'e foame, in sfarsit! Sper sa reusesc sa consum 2 feluri de mancare. Pupici si sper sa nu scrieti prea mult, dupa ce terminam cu restaurantul, ajung acasa si va povestesc... daca nu dormiti, deja!!!!! Ca la cum va stiu...
Pupici pentru toate si ganditi'va si la mine cand mancati piure, imi place rau sa'l mananc cu snitzele. Eu fac abia maine, dar daca as putea manca acum o portie, as fi pe culmile placerii...eu cu papilele mele gustative!!
13
allexxia_m spune:
Distractie placuta Ana_o
Eu am sa citesc maine ca nu cred ca am sa mai stau mult.
13+
douradoudou spune:
ana have fun.....mi-au placut pozele..chiar ca esti "aia mica" cum iti zice gabriella
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
pissi78ro spune:
ana_o - distractie placuta. Enjoy it!!!
Am o rugaminte. Puteti sa ma treceti si pe mine pe prima pagina?
DN 24.02.1978
UM 21.03.2010
DPN 26.12.2010
5+
allexxia_m spune:
pissi78ro gata, esti cu toate datele in lista de pe prima pagina
Sarcina usoara, la termen si BB sanatos!
13+