Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Va rog sa nu dati cu pietre in mine ...
eu asa am fost de mica mai independenta de parinti si nu mi s-a parut rau sau nu m-a departat de parinti.
Dar cand ma uit la sotul meu care este asa strans legat de parinti si cu care dealtfel am avut probleme ca de' doar le-am furat copilul nu vrem sa fim nici noi asa posesivi cu copii nostrii si sa ne bagam in viata lor tot timpul.
Oricum va trebui sa-i lasam sa-si ia zborul mai devreme sau mai tarziu.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

primul meu soc departe de copil a fost vara trecuta, prima vacanta de vara a Mirunei, cand a stat 3 luni la tara la bunici.
In primul rand n-am vrut s-o las, apoi mi-am imaginat tot felul de chestii pe care le poate patii, desi mama e super atenta si grijulie cu cei 3 nepoti....

plus ca m-am dus in fiecare weekend sa o vad...

A trecut greu in primele saptamani; acum de-abia astept sa se repete figura, in primul rand pentru ca ea a fost in extaz acolo....nu a avut nici o treaba, nu a racit, a cazut si s-a ridicat si nu a plans ca nu avea cine s-o bage prea mult in seama, a mancat rosii din gradina poate si nespalate, a baut lapte nepasteurizat, etc....

si concluzia mea .....am trimis in vacanta un bebelus si am primit inapoi un copil.

trebuie sa invatam sa avem mai multa incredere in ei

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alexxia, te admir dar nu pot. Nu ma deranjeaza conditiile sau faptul ca prinde independenta cat faptul ca nu il pot apara.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

lorin7774 sunt deacord cu tine, cand copii sunt departe de protectia parintilor se dezvolta, invata, prind curaj in ei insusi, CRESC cu alte cuvinte si este normal si bine zic eu.
mirunam imi pare rau dar consider ca oricum nu o sa putem sa-i aparam o viata intreaga.
Incepem si noi cu incetul, mai intai la bunici la tara unde ii stim totusi in siguranta dar unde nu sunt asa dadaciti, dupa tabere, dupa cine mai stie si ne trezim ca pleaca barbati sau femei in toata firea de langa noi.
Oricum asta este cursul normal al lucrurilor si nu prea avem cum sa ne inpotrivim, tot asa am facut si noi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Lorin experienta mea a fost de o zi si mi-a ajuns. L-am trimis cu o prietena, foarte buna, atenta, grijulie, tot ce trebuie si cu alte persoane la fel de cunoscute intr-o excursie de 1 zi pana la Sibiu.

De la ora 13 - 20 nu au mers telefoanele. Tot ceea ce stiam e ca vor sa ajunga la Sibiu.

La ora 19 am fugit la birou ca nu imi mergea netul, nu pot sa va descriu cum am condus, si am inceput sa sun la spitale si politie.

La 20 s-a deslusit misterul. Au renuntat sa ajunga la Sibiu si s-au oprit pe un drum in munti pentru ca era foarte frumos...si unde bineinteles nu aveau semnal.

E adevarat ca sunt persoane fara copii care nu inteleg grija unei mame dar in acel moment am regretat ca am avut incredere. Nu mai am incredere in nimeni, decat in mine si in sot.

Totusi va admir ca puteti fi mai relaxate, probabil aceasta e atitudinea corecta.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

gagicile.....faza cu tabara...o putem inlocui cu ...toate familiile in concediu!!!!

pfuaiiii...sunteti criminale!!!cum va da cineva apa la moara cum incepeti

mah....doura....ori eu sunt beata ori tu nu ai album foto pe picassa?

astazi imi pun omul sa imi pozeze burtica si o pun pe picassa...sa vedeti ca nu sunt femeie nebuna!!!chiar am burtica...serioasa!!!!!

Sunt anormala....stiu...pr4ea mare burta...dau in depresie!!!!Mirunoooooo...ai burtica???ca parca asa spuneai!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu am fost in tabere dar am avut tone de prieteni deci nu se pune problema de ne-socializare...nu planuiesc sa fiu obsedata si sa-mi urmaresc copilul peste tot sau sa nu-l las 1 sec singur dar vreau sa stiu sigur ca e in siguranta si nu f departe de mine..si pls ca eu nu prea am incerdere in straini..sa-mi las copilul la bunici e altceva

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

doura....my bad!!!!

te-am vazut!!!!! e grav cu mine....am ochelarii in casa si am uitat sa ii iau...ma scapa shushu si mi lene sa ma duc dar cand am sa ma duc sa eliberez tsunamiul am sa imi iau si ochelarii!!!!

8+

Mergi la inceput

mirunam eu vorbesc acum despre cum as vrea sa ma comport cu copilul meu, dar vorba ta, cum nu am mai avut pana acum nu stiu cum este sentimentul acela de mama si cate griji as putea sa-mi fac ...
poate ai dreptate dar asta nu am cum sa stiu pana ce nu voi avea propriul meu copil si nu voi simti pe pielea mea cum este si cate griji iti faci

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu am fost prin tabere si nu mi-a placut , nici nu le-am urat, dar am incercat de 2 ori figura si mi-a displacut de ambele dati, iar la tara ma plictiseam ingrozitor si nu rezistam mai mult de 2 zile.
sunt copiii si copiii cu personalitati diferite
eu probabil eram prea legata de gasca de la bloc.
mama chiar si-a facut mari probleme legate de faptul asta, ca legam mai greu prietenii, si cand am plecat la facultate ii era frica ca sunt singuratica si cand vb la tl primul lucru care ma intreba era dc mi-am facut prieteni , dar la camin era chiar imposibil sa fii singur si chiar am legat prietenii pe viata, ne-am nasit intre noi, concedii impreuna etc
pana la urma viata ne duce unde vrea ea

10+

Mergi la inceput