Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul mah....doura....ori eu sunt beata ori tu nu ai album foto pe picassa? 8+ |
mda crisuletzule cred ce esti beata
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
mirunam spune:
Crisuletul are dreptate a fost o idee si am sarit toate
Ieri vorbeam de nastere si acum am ajuns in tabara 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
ral_eli spune:
tocmai ce am mancat o ciorbitza de la cantina. f buna. aia facuta de mine o scot la toaleta imediat dar se pare ca bebelina e mare amatoare de cantina
10+
allexxia_m spune:
eu va las putin, ma duc la niste cumparaturi, motiv de iesit la plimbarica
scuze daca amm suparat pe cineva ![]()
![]()
![]()

14+
crisuletzul spune:
eu am fost in multe tabere si mi-a placut la nebunie!!!m-am intors intreaga si nevatamata!!!nu erau celulare.....o sunam pe mama cand imi aduceam aminte de la telefon public...si tare bine era!!!
acum tindem sa ne protejam intr-un mod fanatic copii.....maine-poimaine se vor pune pe piata si acele zgarde pt copii sa vezi unde se afla in oirce moment al zilei!!!
sincer si noi am vrut libertate ...si tare mult ne-am bucurat de ea...iar legat de protectie.....din pacate si cu noi sub acoperis se poate intampla ceva!
e bine sa nu fim prea fanatice cu ei.....ca dupa ce noi nu vom mai fi....cine le va mai purta de grija?
e bine sa fim undeva pe la mijloc....sa invatam sa ii protejam si de la distanta,cum ar veni...prin educatia pe care le-o oferim ...ca prin educatie vor invata sa isi aleaga si un anturaj pe masura lor....si chiar pasii in viata!
8+
crisuletzul spune:
m-a lovit foamea!!!nu mai cooperez,trebuie sa papa,NEAPARAT!!!!
Va pup hormonele mele:)))))
8+
dia_tm spune:
m-am intors si eu de la medic....
sunteti asa un grup fain de fete!
dar din pacate locul meu nu mai e aici...
l-am vazut si pe bebe la echograf...prima si ultima data.
...din nou s-a oprit din evolutie; de data asta la 9 saptamani...

asa ca e probabil momentul sa ne luam ramas bun...n-are rost sa va stric asa o perioada fericita din viata cu povesti atat de triste...
poate ne mai vedem la alte subiecte
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006)
marizta spune:
multumesc fetelor de primire, vreau sa zic k eu ma numar printre gravidutele norocoase (sper) adik nu am greturi,nu vomit ,am o oarecare sensibilitate la mirosuri dar nu imi e rau.....in rest ma simt bine abia astept sa ma duc la sf lunii la eco sa il mai vad pe bebe,apropo am o nelamurire..... voi stiti cat tb sa masoare embrionul la 6 sapt si 4 zile?
ral_eli spune:
de 2 zile stau cu gandul la strudele si nu am nici un magazin in drum spre casa. cred ca in seara asta o sa fac un mic ocol, totusi trebuie sa ne satisfacem pofta ![]()
ati vb de bere fara alcool, cred ca ma duc in cercetare pe la supermarketuri ca tare mi se mai scurg ochii cand vad cate o reclama la tv, parca as fi alcoolica 
10+