Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
Joy21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
am citit ![]() dar simt ca intepenesc pe zi ce trece, ma dor genunchii , oasele de la picioare, abia ma misc, si nu de la ingrasat (ca nu am pus decat 1 kg), ma simt..asha .. ca un robot, inchilozat, neuns . nu ca inainte eram vreo zvarluga , dar eram mai mobila , acum ma dau jos si din cada cu dificultare, ma tin ca mosii de sot sa ma ajute sa ma dau jos ![]() 10+ |
Uite, iti zic din experienta mea la cealalta sarcina ca sa ai o imagine mai larga. Pe la 20 si ceva de saptamani am urcat si coborat cu mare placere prin padure la Sinaia pana la cota 1400. Daca ma simteam obosita sau burta imi atarna prea greu luam cate o pauza. Deci se poate si cu miscare ba chiar stiu ca e recomandat, usurand mai tarziu nasterea. Important e sa evitam excesele si aici fiecare tb sa citeasca semnalele propriului corp: oboseala, respiratie accelerata, presiune in jos, dureri de burta/spate etc.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
12+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Ma bucur ca odiseea noastra are 26 de capitole fara scandaluri si de fiecare data cand a fost o situatie mai delicata am stiut fiecare sa ne exprimam in asa masura incat sa nu suparam pe nimeni!!!! Sunteti niste MINUNATE!!!! ![]() ![]() ![]() 8+ |
Stai sa se ma destrabaleze un pic hormonii si sa vezi
Glumeam eu am fost printre cele cu pareri diferite o data sau de doua ori si am vazut reacti demne de admiratie
. E normal, suntem 73 si nu suntem toate la fel.| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Sa dea Dumnezeu sa ne aducem copilasii in pace si liniste si sa ajungem sa ni trimitem impreuna in tabere!!!! ![]() 8+ |
Al meu nu are voie
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
mirunam spune:
reactii... scuze eu pap litere
scriu repede si nu citesc
deh sunt la munca 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Sa dea Dumnezeu sa ne aducem copilasii in pace si liniste si sa ajungem sa ni trimitem impreuna in tabere!!!! ![]() Sunteti niste MINUNATE!!!! ![]() ![]() ![]() 8+ |
sa dea Domnul
...cat despre cat de minunate suntem
...daca nu ne laudam noi atunci cine Doamne ai grija si de noi
11+
allexxia_m spune:
Si eu ma bucur ca am ajuns la atatea capitole si ne intelegem bine, dar nici nu vad de ce ar fi fost altfel, asa mi se pare normal, vorba ta mirunam, suntem atatea si toate altfel si este normal sa ne acceptam parerile fie ele si diferite. 
14+
douradoudou spune:
nici mama nu ne-a lasat in tabere: ii era frica daca se intampla ceva si ea nu e acolo...daca nu spala aia bine farfuriiile..daca nu ne plae camera....daca tipa cineva la noi..si eu as face la fel..nu mi-as trimite copilul..eu mi-am pierdut fetita si acum cred ca o sa fiu dependenta de copilul asta...rau de tot..nu as suporta sa se intample ceva..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
mirunam spune:
Eu chiar fara experiente negative am oroarea ca i se poate intampla ceva. La noi e mentalitatea aceea ca daca este sa se intample ceva rau se intampla si cu tine alaturi de copil. Eu cred ca trebuie protejati cat mai bine, invatati, cand este cazul, despre consecintele actiunilor lor... niciodata nu este prea mult. Cred ca al meu e torturat de hiperprotectie
si in septembrie il dau si la scoala
.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
allexxia_m spune:
Uite ca vin eu cu o opinie diferita ... sa nu sariti pe mine ![]()
Eu am fost in tabere si as fi vrut sa ma duc in mult mai multe decat m-au lasat ai mei. Nu-mi amintesc sa nu-mi fi placut ceva sau chiar daca nu-mi placea ce mai conta eram in tabara cu multi copii noi, departe de cicaleala parintilor, era perfect! ![]()
Eu vreau sa-mi trimit copii in tabere, in cat de multe am sa-mi permit, daca lor o sa le placa cu atat mai bine, socializeaza si mie mi se pare ca le face bine. Normal sa le placa si lor.
Nu am sa stau cu grija ca nu le place camera sau de anumite persoane ca de' nu toate or sa-ti placa in viata, trebuie sa te obisnuiesti ca nu toate sunt roz in viata.
14+