Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
allexxia_m spune:
Raspund si eu la prezenta ![]()
pe burtici
Ioana_Mami imi pare rau pentru placenta ta dar sigur totul va fi bine daca stai linistita si ai grija de tine 
ral_eli te inteleg ca vrei sa fii independenta dar totusi acum BB-ul din burtica ta depinde de tine si deci are nevoi ca tu sa lasi totul mai moale. Daca te ajuta sotul sau altii acum nu inseamna ca esti mai putin independenta, inseamna doar ca esti GRAVIDUTA si asta este o binecuvantare si o fericire mare! 

crisuletzul bine ai revenit printre noi 
vreau si eu leagan ....
14+
crisuletzul spune:
merit sa primesc bataie

De ieri a inceput sa imi fie foame destul de des si ma panicheaza gandul acesta....acum am inteles ca e bine sa mananci din 3 in 3 ore cate putin:)
7+
allexxia_m spune:
Si eu ma simt cam greoaie in miscari si parca nu mai am mobilitatea de inainte de sarcina dar probabil ca asa si este normal.
Ioana bine ca ne-ai povestit ce ai patit tu, ca si eu incepusem sa merg cam mult pe jos numai de dragul de a ma plimba. Ca si asa am rar ocazia asta, mai tot timpul stau in casa si cand ies am chef sa ma plimb mult.
Stiu ca bine ar fi in fiecare zi putina plimbare dar eu nu am ocazia zilnic sa ies, din pacate.
De acum am sa am grija sa nu exagerez cu plimbatul.
14+
crisuletzul spune:
de cate ori ma gandesc ca urmatorul echo il fac abia in 1 iunie dau in disperare!!!!
nu exista alt loc unde sa imi pot face un echo rapid sa imi vad bebeul???nu l-am mai vazut de la 6 sapt si 6 zile!
apropos...o duc intr-o indigestie de cateva zile de toata frumusetea!!!!
ieri mi-am dat leaganul cu ulei de in
..si ma scoate zilnic mama la pascut pe camp cate 30 de minute:)))
AM VECINI NOI!!!!! O STANA DE OI!!!!!!!
8+
crisuletzul spune:
Si acum:
felicitari pt mamicile care si-au vazut putzulica la bondocei!!!
miruna...bebeul tau a vazut ca tot ai treaba cu culorile de salopete si cu nerabdarea ta si a decis sa te mai tina in suspans!
eu sincer nu vreau sa aflu ce fel de putza are pana nu il nasc
si apropos de vaccinuri.....NU CRED IN ELE!!!
Acum va invadez cu mesaje ca nu am mai intrat de mult si ati scris,nu gluma!!!
miruna si tie ti se vede burtica,asa-i?
8+
allexxia_m spune:
Si la mine se vede uterul destul de clar. La mine este tot la ~ 4 degete sub buric, dar asa cum zice alinushca depinde de la femeie la femeie.
Cum se simte? La mine este tare, neobisnuit de tare fata de burta in sine, ori pe care o aveai ori pe care o ai mai sus de buric acum. Se simte altfel la palpare, este mai tare decat restul burticii.
Sper ca am fost destul de explicita.
La mine de exp s-a intarit si umflat chiar deasupra osului pubian de pe la 8 saptamani. Dar eu eram de felul meu destul de plata in zona aceea, nu stiu cum este la alte femei.
Eu am ceva burtica de inainte de sarcina dar este mai sus si se simte altfel, este mai moale. Poate si din cauza asta am ca o dunga clara intre burta de grasime si uterul cu BB.
14+
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Si eu ma simt cam greoaie in miscari si parca nu mai am mobilitatea de inainte de sarcina dar probabil ca asa si este normal. Ioana bine ca ne-ai povestit ce ai patit tu, ca si eu incepusem sa merg cam mult pe jos numai de dragul de a ma plimba. Ca si asa am rar ocazia asta, mai tot timpul stau in casa si cand ies am chef sa ma plimb mult. Stiu ca bine ar fi in fiecare zi putina plimbare dar eu nu am ocazia zilnic sa ies, din pacate. De acum am sa am grija sa nu exagerez cu plimbatul. 14+ |
Pai d'aia v-am si spus ...si mai ales sa nu faceti ca mine ...eu am plans de nici nu vedeam pe unde conduc pana am ajuns la Giulesti la doctorita mea...uff ce sperietura am tras
Fericita
13+
Joy21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinushca
no... chestia asta chiar depinde de inaltimea mamicii, de conformatia ei si probabil chiar dk e la prima sarcina sau nu. uteru meu e pe la vreo 8 degete mai jos de buric acum Mami de (28.10.2008) si bb2 12+ ![]() |
Da, ai dreptate. Treaba cu easupra osului pubian am citit-o si apoi am amroximat pe burta mea
Victoria, mami de
Anna Sofia,
12+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
allexxia_m spune:
crisuletzul si eu tocmai peste o luna ma duc la un nou eco, deci tot pe la inceput de iunie sau poate am noroc sa ma cheme la final de mai. Nici eu nu am sa-mi mai vad puiutul pana atunci 
Si tot atunci am sa aflu poate ce sex are BB-ul meu. Eu vreau sa-l aflu, imi pare asa rau ca nu s-a putut vedea la eco de la dublu test ... 
14+
crisuletzul spune:
noah...m-ati facut sa plang

am vazut ca mi-ati comentat poza de pe picassa......sunteti incredibile,va multumesc!!!sunt ff emotiva in ultima vreme...si sincer ce ma bucura cel mai tare este ca toate suntem superbe incepand cu interiorul si terminand cu exteriorul!Sa dea Dumnezeu sa ne aducem copilasii in pace si liniste si sa ajungem sa ni trimitem impreuna in tabere!!!!
Ma bucur ca odiseea noastra are 26 de capitole fara scandaluri si de fiecare data cand a fost o situatie mai delicata am stiut fiecare sa ne exprimam in asa masura incat sa nu suparam pe nimeni!!!!
Sunteti niste MINUNATE!!!!

8+

(28.10.2008) si