Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
ral_eli spune:
vad ca multe lume a trecut la haine de gravi. ca cam ingrijoreaza , oi fi avand eu haine mai largi, ca nu inteleg , ma uit in oglinda si dimineatza si seara, si sotul mai trage cate o privire, pe furis la burtica mea, care nu creste :(
doar din profil parca e ceva , sub buric , care impinge in fata, dar n-as baga mana in foc ca nu e de la balonare
10+
alinushca spune:
Ioana si eu am dureri de spate dupa plimbari. La prima sarcina nu am avut asa ca ma foarte mir. Stai cumintica, ia utrogestanul pana se lipeste la loc placenta, daca poti ia-ti cateva zile libere sa stai mai linistita, si pastreaza plimbarile pentru sfarsitul sarcinii.
ratusca, multumesc frumos. parca vad ca imi vor trebui si mie. sarcina trecuta devenise groaznica constipatia. la mine nu a avut vreun impact asupra lui bebe chinuiala cu pricina dar oricum uneori poate deveni foarte neplacut.
miruna, la mine se si vede pentru ca pielea din zona aia era cam flasca dupa cezariana si acum se intinde. dar la palpare usoara se simte exact conturul. foarte jos chiar deasupra osului pubian.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+ 
douradoudou spune:
mda crisulezule ar cam trebui sa punem drujba pe tine..norocul tau ca esti gravi
si ai scapat..eu chiar imi faceam griji pt tine..bine ca esti bine
..nu-i problem salata de vinete e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rau ..vezi k vrem poze cu leaganul si cu tine..ai ramas in urma la cap. asta..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
douradoudou spune:
gabriella si tu ai plantat flori?![]()
![]()
de aia nu mai prea apari pe aici?![]()
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
mirunam spune:
Da, penalizare, bagi repede cel putin 10 poze, nu numai cu leaganul ci si cu tine altfel 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
ral_eli spune:
eu tot cu greatza in gat sunt , parca e din ce in ce mai rau pe zi ce trece: am inceput sa vizitez toaleta in fiecare dimineatza
si la prieteni ma dau viziteaza ca sunt bine
dar ma jelesc din plin la sot ![]()
10+
alinushca spune:
si eu fac azi salata de vinete ca mi-au mai ramas de asta toamna. desi ma incanta bucataria libaneza la capitolul vinete se intra pe taram sacru pentru mine. asa ca le prepar doar cu ceapa usturoi sare si maioneza. ies o minunatie! vara cand sunt vinetele in sezon fac salata de minim 2-3 ori pe saptamana. total mancarea mea favorita.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+ 
misticgirl spune:
Buna, burticute!
Astazi am inceput ziua in forta: la 8 am plecat cu Nicholas la gradi, am depus dosarul de reinscriere, am platit gradinita (doua cozi separate, mi-am lasat rand la una, ca altfel nu rezistam sa stau de doua ori). Am lasat copilul la gradi, m-am intors acasa, unde am strans 2 masini de rufe puse la uscat, le-am impachetat frumos si le-am sortat dupa necesitatea calcarii, dupa apartinator ![]()
Am papat 2 sandwich-uri, m-am chinuit sa ma imbrac vreo 15 minute (ca, deh, nu am ajuns sa-mi cumpar pantaloni). Am decis sa ma imbrac ca o "lady", sa ma incalt cu pantofi cu toc (NU cui
) si sa plec cu masina. Doar ca am ajuns in parcare si masina mea era blocata de un vizitator, care nu a binevoit sa apara in cele 8-10 min pe care eu am avut rabdarea sa le petrec la masina, claxonand de cateva ori si incercand sa gasesc idiotul care a parcat in acest fel. Asa ca am luat-o pe jos, injurand in gand si gandindu-ma ca daca aveam timp gaseam eu o solutie "sa-i fac felul", sa nu mai parcheze ca un bou data viitoare. Deci, sunt venita cu metroul, incaltata cu tocuri si de aici merg la master, la LEU, tot cu metroul. Apoi, acasa...tot cu metroul
. Astazi fac miscare, nu gluma.
Si,la 12:30 am primit un telefon de la EUROMED, unde trebuia sa fac maine eco de trim I sa-mi spuna ca dna dr nu vine maine si ca daca vreau sa ma duc astazi sau martea viitoare. Asa ca am anulat de tot cu Euromed-ul si ma duc unde aveam programarea initiala, adica la Gherasie, la POLISANO, pe 10 mai. Am apucat sa imi iau maine liber si nu puteam pleca astazi val-vartej la eco. Maine o sa ma duc la medicul de familie, sa vad cu analizele, mi-a spus sa-i duc urina si as vrea sa verific din nou grupa de sange...mi-au gresit-o de 2 ori.
Asta a fost ziua de astazi
.
Claudia
11+ cu
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl