Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ELLANIKO - Zau, ca as veni pana la Constanta. Vremea e tot mai frumoasa. Si daca eu nu as veni sotul deasta are masina si sigur s-ar deplasa. Numai sa se rezolve problema.

Apropo de virus, lasa-ma ca m-am luptat cu el toata ziua.
Nu stiu care ID din mess-ul meu mi l-a livrat, ca n-am activat nimic, insa m-a omorat si pe mine la greu.

Imi pare tare rau, inclusiv de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ELLANIKO , endaxi, simpetera(cuscra)
dar,eu iti spun de acum,fiimea e cam capoasa,ca dee e si romancutza si a luat si de la ma-sa incapatanarea,asa ca o sa fie nevoie de multa diplomatie(smechera, asa cum stii tu) cu fiimea.

despre oale....nhtz,nhtz...nu se mai poarta cea mai mare zestre a lui fiimea e frumusetea,restul sunt vax albina..ii asigura tasu orice,ca doar e "fata lu tata",si in cap daca il pune sa stea, o face.

despre Austria, ahhh ce as vrea si eu...imi place tare, noi am fost iarna, dar sunt sigura ca e f misto si vara, fara sa iti clantane dintii in gura la -12 grade
daca tu esti sigura ca puteti face fata drumului, nu mai stati pe ganduri....VACANTA PLACUTA!!!
eu una nu ma simt sigura,imi e teama si doamne fereste, sa nu se intample ceva si sa fie nevoie de dr sau pediatru,ca nu stiu cum m-as intelege cu ei, nu toti stiu engleza.

fug ca plange matza...ora de papa

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

DANAYARA tare rau fiitu

GABYHILLA offf, nu mai zice de pipa, ca tare dor imi e si mie de o tigara mentolata(10 ani am fumat numai tigari mentolate)
de cand am aflat ca am ramas gravida,m-am lasat de fumat si na au trecut 11 luni.
dar cand termin cu alaptatul imi cumpar un pachet sa il savurez
sper insa sa nu ma apuc iar de fumat.

offf fiimea nu are somn...sper sa nu fac noapte alba

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor va salut si eu acum la casa noua. cam tarziu ce e drept dar mai bine mai tarziu decat niciodata nu?sa speram ca primul anisor din viata piticilor nostrii ne va aduce numai bucurii.
LAlexandra umflatura de deasupra operatiei este o reactie la fire, am avut-o si eu si se va retrage in timp...
legat de mesele din timpul noptii la mine piticul vad ca deja sare peste o masa adica mananca pe la 21 si se mai trezeste la 3, daca nu il doare burta, si nu a ajuns la 5500 deabia a facut 5000 gr.sper sa o tina tot asa
ellanik ce as mai pleca si eu undeva...eu zic sa pleci la plimbarica nu vad de ce ar fi o problema.
fetele care au fost la municipal voi aveti vreo reactie la vaccin sau mai asteptam ca la mine nimic...
vreo solutie pentru eliminarea gazelor mai rapid ati gasit ca piticul meu e marait non stop din cauza gazelor...nici infacolul nu isi mai face efectul nici statul pe burta

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana cam cat stati afara? mergi la parculet cu loc de joaca incercuit nu?
acolo am curaj sa merg si eu ca in parc mare inca nu indraznesc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Noi avem sambata botezul si tot fac diverse prin casa ca sa arate boboc. Si bineinteles ghinion, mi s-a infundat canalizarea sambata si mesterul numai astazi a venit. Asa ca, stau cu tone de rufe nespalate, 2 chiuvete pline de vase si etc.

Trebe sa pun perdele si storuri la viitoarea camera a lui Bubu.
Mama vrea sa schimbe nu stiu ce pe la chiuveta ei.

Nu am nici un chef sa strang dupa mesteri ..

Ella va pup si eu. De abia astept sa ajung catre mare si sa pap orezul ala de la libanezi. Salivez dupa el de cand eram gravida.!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - ai fost mortala...

Adevarul e ca nici Iris n-are sprancene, si cand o vad cum zambeste cu gurita pana la urechi... Irina ma mai anunta fericita "mami, a zambit cu toate gingiile!!"

Irina are ochii negri, dar acum nu-ti imagina ca sunt ochii aia de meridional... Practic, sunt aproape negri, nu-i deosebesti irisul decat daca te uiti de foarte aproape si atent. O sa pun niste poze cu ele, ca tot am descarcat.

Mihaela - m-am zbarlit toata cand am citit prin ce-ati trecut! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce-a fost in sufletul tau, dar bine ca sunteti ok si a trecut.
Am vazut pozele, sunteti niste frumosi, iar tu pari foarte relaxata... Cred ca daca stateam o luna in spital, in poze eram cu parul maciuca...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

sa vedeti am lasat copii aici in sufragerie si.am intrat in baie sa fac dus cu usa deschisa, 5 minute si.l aud pe ivan: vrei un pic?
:)))) am sarit din baie de era sa.mi frang gatul, cand colo el vorbea cu papusile, eu credeam ca.i da ceva silvanei
asta dupa ce.o face urata si proasta pt ca nu are dinti si nici sprancene

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

ups, cred ca te-i speriat ...

iar faza cu "nu are dinti si sprincene" m-a dat pe spate

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Pe prima pagina nu mai vad sensul link-urilor despre sarcina si perioada ei... banuiesc ca le putem sterge (ele regasindu-se si-n capitolele de la odisee); de-acum ar trebui sa adaugam informatii despre sugari...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

asta am zis si eu, am scris la inceputul primului capitol, dar cred ca s-a sarit peste mesaj ca nu am vazut nicio parere, nici pro, nici contra

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Adevarul e ca nici Iris n-are sprancene, si cand o vad cum zambeste cu gurita pana la urechi... Irina ma mai anunta fericita "mami, a zambit cu toate gingiile!!"

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

e fenomenala irina!!!!!!!!!!!!!!!!

POZE

Mergi la inceput