Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 5
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Adevarul e ca nici Iris n-are sprancene, si cand o vad cum zambeste cu gurita pana la urechi... Irina ma mai anunta fericita "mami, a zambit cu toate gingiile!!" Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
e fenomenala irina!!!!!!!!!!!!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
gaby bafta la aranjamentele pt botez!
mai feteleor, ca tot vorbiti de plimbare, eu de la botez am tot batut drumurile cu zgaiba mea, am fost la munte, pe la bucuresti la intoleala, la o manastire din targoviste plus drumuri mai scurte de 20-30 de km fara numar(cam atat am eu de unde stau pana la campina si ploiesti). l-am invatat cu chef de duca
si azi vreau sa il imbarc sa ne ducem sa ii luam un cadou finutei noastre ca e ziua ei duminica, mergem la chef
hai va tzuc pe toate si pe toti!!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
child spune:
Buna fetelor, am venit de la medicul de familie, am crescut in ultima luna 1450 g si 5,5 cm. Banuiam eu ca s-a lungit mai mult, ca nu ii mai vin hainutele, acum poarta body-uri de 3 luni si trebuie sa reinnoim garderoba, ca uite, a venit vara si nu prea avem hainute subtiri.
Vad ca vorbiti de cuscreala, cine isi da fata si pe la noi, la Brasov?
Legat de kg, nici nu mai vorbesc, mai am si eu vreo 4 kg sa ajung la greutatea dianinte de sarcina, dar eu vreau sa dau jos vreo 6-7 kg, asa, ca sa ma simt bine. Dar nu vad cum, doar daca inventez vreo dieta cu ciocolata si biscuiti, ca doar asta mananc acum. Si ma enerveaza ca am ramas cu burta, de fapt cred ca kg in plus acolo sunt si la tzitzi.
Cu vaccinul BCG incercam si noi sa facem rost din Ungaria, am luat reteta de la doctor, sa vedem saptamana viitoare ce rezolva un prieten. Daca reusim va chemam la Brasov.
ELLA tu pleci la austrieci cand noi venim la tine? In august vrem sa tragem o fuga la mare, ca sotului ii e teama sa iasa din tara cu bebe mic. Ca daca se imbolnaveste si nu gasim medic? Nu pot sa-l conving, asa ca ramana litoralul romanesc.
ASTEROPI, sa stii ca austriecii, marea majoritate stiu engleza, nu ar fi problema de limba.
Nu stiu ce are fi-miu, ca de 3 seri plange de la 8 seara neconsolat, doar foenul sau aspiratorul il potolesc. Nu cred ca sunt colici, ca nu se chirceste, cred ca de oboseala tipa, ca mai nou nu vrem sa dormim dupa-amiaza, nici afara, la plimbare nu mai doarme.
Mai intru cand ma mai lasa Albert, va pup
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
LAlexandra spune:
Buna dimineata si de la noi
Pentru toate fetele, de va apare ceva cu foto si fata cu dinti de pe mess, nu deschideti ca e un virus, cine il are sa stie ca trimite messul automat la toata lista. S-a plans multa lume de el. Puteti sa scapati, daca va dezinstalati antivirusul de il aveti, si va instalati http://www.nod32.it/download/index.php , e gratuit 30 zile, si cu asta am reusit sa il scot, e un virus toian. Cica sa fie un singur antivirus ca altfel se poate blooca calc....asa mi s-a spus, nu ma pricep...basta ca am scapat si eu de virus.
Irinabobe...multumesc de raspuns, sper sa se retraga...oricum ma duc vineri la o ecografie....ca altfel tot acolo ma gandesc.
Sa aveti o zi superba!
Mami de Printisor
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina ELLANIKO - Zau, ca as veni pana la Constanta. Vremea e tot mai frumoasa. Si daca eu nu as veni sotul deasta are masina si sigur s-ar deplasa. Numai sa se rezolve problema. Apropo de virus, lasa-ma ca m-am luptat cu el toata ziua. Nu stiu care ID din mess-ul meu mi l-a livrat, ca n-am activat nimic, insa m-a omorat si pe mine la greu. Imi pare tare rau, inclusiv de mine! Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Buna!
Tb sa dai o curatare, daca ai antivirus..si apoi sa-ti reinstalezi mess-ul.
Si eu l-am primit si culmea am dat click, dar am scapat cum ti-am zis m sus.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nafi spune:
Bun gasit dragi mamici!
Dupa lupte seculare...am reusit sa mai intru si eu. Veverita mea mi-a mancat 2 zile din viata ieri si alaltaieri. Am fost singura cu el si a plans toata ziulica, orice remediu anti colici am aplicat a fost in van, voia doar in brate si se framanta saracutul de mi se rupea inima. Dupa 12 ore de haos cand eram amnadoi rupti de oboseala a reusit si el sa adoarma si nu s-a mai trezit pana dimineata.
Aseara a venit sotul si trecand prin Munich mi-a cumparat supozitoarele recomandate de una din mamicile de aici: CARUM CARVI , pe baza de chimen.
Voiam sa stiu, cum sa-i pun supozitorul?! ca pare destul de maricel ptr funduleztul lui bebe!! sa-l tai in doua pe lung? voi cum procedati? mi-e teama sa nu-l doara!
In rest vad ca in greutate a luat bine, maine mergem din nou sa facem cantarirea saptamanala...i-a cazut buricutzul si continui tratmentul cu alcool 70% si baneocin. cred ca maine ii facem si prima baita.
In rest, caut o babysitter care sa-mi dea o mana de ajutor cateva ore pe zi cand mai am zile de cosmar ca cele trecute.
Inca o intrebare ptr fetele ce nu sunt in tara. Cam care e procedura cu actele bebelului ptr a veni/ a pleca din tara cu el? trebuie sa merg la consulat si se rezolva acolo sau abia in tara? el are acum doar certificatul de nastere italian si cum tatal e italian si pasaportul lui va fi tot italian...asa ca trebuie sa ma ocup de certifiatul si pasaportul romanesc...Pana acum n-am avut timp sa ma gandesc la detaliile astea dar e cazul sa ma grabesc caci cu birocratia stiuta..poate dura destul de mult...
Vladi - si eu dupa o pauza de la supt de 6-7 ore aveam sanul drept (ca stangul e mai lenes si nu se umple f bine) plin la maxim si cu zone dure , vorba ta ca niste nuci...Dar dupa o masa imbelsugata a lui Riccardo...sanul isi revine la normal...asa ca nu e nevoie sa folosesc pompa.
O sa incerc sa mai recuperez cu cititul din urma , acum ma duc sa ma documentez in legatura cu actele soricelului ( cand suge la san zici ca e un mic soricel ce rontaie de mama focului!)
Pupicei tuturor!
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Mai, voi vorbiti de plecari din tara si de drumetii, iar eu nu pot sa ma gandesc nici la o iesire in Metro.
Bebe-i mic, aglomeratie mare, el nevaccinat, eu paranoica....ce ma fac, de?
Aha, va incuscriti pe aici fara Georgica al meu? Si eu care vroiam sa va las nitel ca sa mai cresteti...bineeee!
Las ca pun eu niste poze sa vedeti ce mandrete de baiat am! O sa mi-l petiti voi pentru fete nu invers.
Apropo, de greci mi-ar fi placut sa-l strig Iorgos, dar e prea lung, iar barbatul asta al meu, rade de mine si-l striga Iorgu. Pai, bravo, fii-miu sa fie "nea Iorgu"?
Parca il si vad fanariot....Iorgos Catzianis.
miria_cristina spune:
IOANA, LALEXANDRA - Multumesc pentru intrumari! Asa voi face pentru dileala virusului!
dayanara spune:
nafi eu cand merg in tara daca nu am toate actele , iau foaie de drum, aia se elibereaza fara nimic, asa am facut la ivan si apoi i.am facut actele in tara
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
ate_09 spune:
Salutare dragi mamicute!!!
Bine v-am gasit in casuta noua!!!!!!Pffuuu ce aer proaspat si casuta noua si curata
De vreo 3 zile tot citesc din urma si ma chinui sa scriu dar nu reusesc!
FEtelor cum e cu vaccinul asta care se face la doua luni?? noua ne-a spus dr ca nu le-au primit inca de la stat si va trebui sa-l cumparam noi si am inteles ca nu costa decat vreo 300 ron . Traim in tara lui papura voda..zau asa!!!
Revin ca s-a trezit iepurica
de Theodor Stefan (05.03.2010)
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''