Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

nafi eu cand merg in tara daca nu am toate actele , iau foaie de drum, aia se elibereaza fara nimic, asa am facut la ivan si apoi i.am facut actele in tara

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mersi ...Am incercat sa gasesc pe site-ul consulatului ceva info dar mai tot site-ul e "in lucru" adica ca asa se fac treburile importante!

Miria - zapa' mai esti! m-ai facut sa rad cu Catzianis al tau!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ATE - Pai, vaccinurile care se fac la 2 luni sunt rapelurile celor facute in spital. De ce sa le cumperi daca ai acceptat schema data de stat? O sa te incurci. Vai, ce medici superficiali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LAlexandra eu am antivirus Avast si vad' ca a sters virusul.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

MIRIA, in maternitate nu s-a facut decat antihepaticul, deci se poate cumpara infanrix-hexa, care are si antihepatic in el.
Pentru 2 luni, cel de la stat era TETRAXIM (DTPa si IPV) si HB-VAX DNA, deci doua intepaturi.

Nici doctorita mea nu a primit vaccinul de la stat, dar noi oricum optasem pentru cel de cumparat, ca sa nu intepam copilul de 2 ori.
Noua ne-au recomandat, mai multi medici, sa ii facem vaccinul pe la 2 luni si 2-3 saptamani, cica ar fi mai bine tolerat.

ELLA multumesc de pontul cu thuya! Asa se da, cum ai scris, de 3x3 granule?

Oricum, eu astept saptamana viitoare vaccinul BCG si daca apuc sa il fac, mai aman cu o luna infanrixul.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Bine v-am gasit in casa noua. Sa avem numai zile frumoase cu bb-ei sanatosi si cat mai cuminti!

Am vrut sa va intreb cum stau bb vostri la capitolul "vorbit" si zambit cu parintii. Melina mea are 5 sapt si inca nu-mi zambeste ( doar in somn) si nici nu "vorbeste" cu noi desi tot timpu vorbesc cu ea. Oare sa ma ingrijoresc?

Anca cu Melina Isabel si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, ma, ANCA ce sa te ingrijorezi? Oi vrea sa si recite poezii.

Stai linistita ca va incepe si sa gangureasca si sa zambeasca in curand.

Si al meu zambeste la o saptamana, dar numai cand vrea si deobicei asta se intampla pe la 6:00 dimineata.

Acuma da din maini si picioare ca un judokan in pat fara sa scoata un cuvintel. Cica are ora de joaca.

Mergi la inceput

Poate Luceafarul sau Scrisoarea III ??

In sfarsit mergem maine la control sa vedem si nou exact cat am pus si cat am crescut ca habar nu am. Si sa na linisteasca si cu acneea bebeluisului ca ii plina pe cap si fata desi precis nu imi da nimic ca cica trece cu timpul. Am incercat cu lapte de la mine dar n-a avut nici un efect.

Mergi la inceput

Apropo de kg, eu am dat jos 14 pana acuma, cu Melina am pus vreo 12 asa ca am slabit cu ca 2 kg cum eram inainte de sarcina , dar am de la ultima sarcina 10 kg ramase asa ca mai am si eu de "lucru" cu ele ca sa ajung cat de cat in forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Va scriu repede, ca tre sa fug sa culc copiii. Voiam doar sa va salut. Coleman a venit ieri din Europa si inca doarme aiurea, a fost si ziua lui azi si am fost pe coclauri toata ziua... sunt moarta de oboseala, sper sa se culce Jsne dupa urmatoarea masa rapid si sa doarma mult si bine :)

Dayanara - am indopat o tona de turron ieri si azi... cred ca ajutabla slabit, nu??? Hahaha mor de rasul tau, stiu ce vorbesti, ca si io aveam 50 de kile si cand am ajuns la 65 dupa al doilea copil nu eram multumita, dar acum la 85 as zice saru-mana sa am din nou 65...

Va pup si am fugit!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

E ok Ioana daca ti-a sters virusul, eu ma gandeam in ideea in care ce ai pe calulcator nu merge, ca al meu nu vroia sa il stearga.

Edit: ce tantalaie sunt....acum vad ca te cheama Alina

Mami de Printisor

Mergi la inceput