Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Andira, am nascut prin cezariana din cauza unei placente praevia...plus ca bebe a avut cordonul de 4 ori in jurul gatului....nici doctora n-a mai vazut asa ceva....asa ca am de astepta 1-2 ani ptr bebe 2

Honey, pai sa incerc si yo cu pungi de chipsuri ca-s mai ieftine ca zdranganitoarele...

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EvaIoanaLuna2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

PS - mi-e asa drag cand ma uit la semnatura ta si vad 14 aprilie... imi atinge o coarda sensibila

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Cred, fiind primul copil!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira acum ca am citit si pe mine m.a impresionat, intr.adevar emotiile care le.am avut la primul sunt unice:)
si mai vroiam sa te intreb care din ele are ochii negri? doamne doar o singura persoana am vazut cu ochi negri toata viata, sunt superbi dar foarte foarte rari

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Seara mamici frumoase:))

Astero nu zii de doua ori ca eu as pleca maine! Numa sa nu stau in casa!

Ella sa stii ca eu am plecat cu Joy cand avea 2 luni la socrii! as pleca in austria intr-o clipita! Si aveti si unde sa dormiti pe drum e numa buna pauza de somn la Sibiu! Sa stii ca esti binevenita cu toata gasca da!?

Lasa ca fac eu poze la perdele mele, sa arat si eu:) si ale mele sunt trendy shmendi, dar in verde nu mov:)

Iti tin pumnii sa faci rost de vaccin! Zi-mi si mie ce ti-a zis dra homeopata pt bebei.. svfaturi generale?

Aproos de capsuni. Eu am mancat? ce are?? mi-am facut shake cu capsuni, branza de vaci si miere. yummyyy

Ramy tu ce ai mai aflat? ma doare sufletul de toti bebeii nevaccinati.

Nu mai stiu cui vroiam sa scriu.... zi lunga azi si dra mea doarme in wrap!!

A ba da! Briza tu esti sortita stresului. Niste prieteni de a lui Bogdan din Germania ziceau: Bogy... kein stress Bogy!! acuma ne relaxam!! chiar crezi ca bebeul ala se poate relaxa cu o mama turbo?? Pana se obisnuiesc si bebeii astia ai nostrii cu clima, cu afara din burta.. cu etc! fac si ei de toate: bube, iritatii. nebunii!!

Relax... wir chillen!!! adica ne relaxam...

P.S. Vladi mi te alaturi la Havana da? ce as bea un Paulaner si as pipa o tigara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ioanact multumesc de aprecierile pt flori! Nu ai loc si pt niste straturi?

Daca as avea cu ce sa traiesc m-as muta la tara: ferma in toata regula! dar eu sa fiu cu munca mecanizata! sau sa fac destui bani sa platesc pe cineva! eu sa fac doar cand am chef! sa cresc curcani, fazani, gaini, rate, gaste, iepuri. sa am un rau prin apropiere, sa adun fan... sa cresc capsuni, zmeuri, rozinchine, agrise, strugurei, mure si fragi!

sa beau lapte proaspat de la vacuta care a pascut pe faneata mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

havana vreau si eu , dar vreau la havana - aia din cuba cu cubanezi care danseaza salsa

babyangel cred ca ai ceva virus in yahoo messanger, pt ca tot imi sare mesaj de la tine cu un link cu poza, era cat pe aici sa dea ivan click pe el

sa vedeti am lasat copii aici in sufragerie si.am intrat in baie sa fac dus cu usa deschisa, 5 minute si.l aud pe ivan: vrei un pic?
:)))) am sarit din baie de era sa.mi frang gatul, cand colo el vorbea cu papusile, eu credeam ca.i da ceva silvanei
asta dupa ce.o face urata si proasta pt ca nu are dinti si nici sprancene

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fata Gaby se vede ca-ti lipseste pipa.Io m-as muta la tzara dar fara capre si alte oratanii.cel mult livada si o colivie cu canari .Atat!Cat despre dr ce sa zic?Nu mi-a zis nik ca nu are ce.Doar il stii pe fii-miu ca-i perfect
pup falcutele

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Dayanara m-ai facut sa rad cu Ivan.Auzi urata si proasta!!!

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Dayanara e virsu sa nu deschizi.Si mie imi apare de la Miria!Oare o fi un virus de la microunde Mirio?

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Casa noua!! N-am reusit sa fiu aici la "inaugurare" si vad ca deja s-a dat gata un capitol!!
Am citit pe nerasuflate cele trei pagini scrise (eram si sunt avida sa stiu despre voi) dar am retinut f putin...
ROXI am iesit in parc, singura, cu amandoi copiii, in fiecare zi, si a fost ok. Luca s-a jucat cu alti copii la spatiul de joaca si eu l-am urmarit de langa caruciorul Marei. De altfel stam pe afara foarte foarte mult. profitand de caldura si soare!
pe Ivan sa se adapteze rapid si frumos vietii alaturi de surioara lui draga!
Pe prima pagina nu mai vad sensul link-urilor despre sarcina si perioada ei... banuiesc ca le putem sterge (ele regasindu-se si-n capitolele de la odisee); de-acum ar trebui sa adaugam informatii despre sugari...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput