Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 19
andra_s spune:
mamici, eu am o problema f dureroasa de 2 sapt ianis nu mai mananca cu protectii de silicon drept pt care am facut niste ragade de toata frumusetea, ma dor sfarcurile de parca are bebe in gura carbuni incinsi cand incepe sa suga dar ceea ce ma nelinisteste este ca am niste dureri si junghiuri groazice in timpul alaptarii si dupa, simt asa ca niste sageti de la baza sanului pana in mameloane, si ma tot dor asa cam o ora dupa alaptat, de abia mai suport si bustiera. o fi normal sa simt asa, parca as avea sageti cu foc ce imi strapung sanii, daca ma credeti de cateva ori l-am luat de la san fara sa se sature complet pt ca ma lua cu lesin de atata durere, credeti-ma offf, ma dau cu garmastan si bepanthen, dar degeaba, pt durerile din interior nu stiu ce sa fac, ma gandeam sa ma duc la dr, dar cum ai nostrii nu sunt specializati in alaptare, o sa imi zica probabil ca e normal sa ma doara sanii cand alaptez dar asa???????????? offff, cateodata ma ia groaza cand stiu ca se apropie ora mesei, in loc sa fie o placere ...
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
delia 13 ce bine a luat in greutate printul tau!!! si ce dragut este ca o lasa pe mami sa doarma toata noaptea!
rebiana si ianis tot iepureste doarme in casa, ca doar stie el la ce odisee s-a nascut , drept pt care mi-a facut bebe program de iesit afara de 2 ori pe zi, dimin pe la 10-11 si dupa-amiaza. de cand e frumos afara nu mai am timp de nimic, ca daca stau in total cate 5-6 ore cu el afara, gata ziua pup formatia
denisa la cate rochite ai cumparat, chiar ma gandeam cand dai iama in raftul cu rochite al Mayei, este scumpa foc domnisorica. si auzi, ea s-a sucit asa astfel incat a ajuns cu piciorele pe perna??? pai in cazul asta spunei-i ellei ca face si roata si spagatul
silvia daaaa, stim ce inseamna chef de vorba la 3 noaptea. dar nu ne luam la vorba, ca asa cred ca ne-ar prinde dimineata drept pt care il las sa povesteasca cu jucariile atarnate de marginea patutului, are el acolo un maimutoi preferat si daca nu "ii zice" cate in luna si in stele.
apropos de "vorbit", acum cateva zile intr-o sesiune de discutat cu jucariile i-a iesit un NANA f clar si imi spune mama f incantata, ca a auzit la interfon ca a zis ala mic MAMA, ei hai, mai femeie, la varsta ta puteai crede ca a invatat o gagalice de 3 luni sa ma strige
cori ce frumusele suntem in rochita si cu bentita, mai, mai, mai
evamika condoleante pt bunica cat despre eva eu cred ca a fost normal comportamentul pt ca i-ai lipsit, mai ales daca sta numai cu tine toata ziua. si fi-miu isi suge pumnii cand ii este foame, mai ales noaptea
carmen chiar ma intrebam de ce lipsiti, bine ca a fost dintr-un motiv atat de frumos, cu familia la munte, super!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
2anke spune:
Dupa controlul de ieri la dr avem 4920 g si 55 cm. deci suntem multumiti. I-a facut si eco la solduri si acolo suntem bine. La noi vaccinurile incep de la 1o sapt, am crezut ca o sa-i faca ceva dar mai asteptam.
Cu alaptatul am observat ca daca nu i mai foame nu mai mananca si plange daca o pun la san, asta inseamna ca se cere sa se culce . La inceput am crezut ca nu am lapte dar fac si eu ca vladi, storc unpic si vine lapte deci nu imi fac probleme, nu-i mai dau san si o pun sa se culce. Incepem sa ne cunoastem tot mai bine, si da ieri mi-a zambit prima data, progresam si noi. Stie sa se uite dupa mine prin camera, isi intoarce capul dupa zgomote, este f sperioasa mai ales in somn. Caca face fara sa mai planga, dar ii mai dau sab simplex cand ies cu ea afara sa ia biberonul, desi afara doarme aproape tot timpul. Acum e frigut si ploua la noi.
Eva condoleante, si eu am trecut prin asta cand eram gravida si nu am fost la inmormantare
annya9 felicitari cu alaptatul, lasa ca trec si colicii in curand
Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani
Ioanact spune:
Buna, mamici!
Urez si eu: La multe lunite si anisori, iepurasilor de azi: David Nicholas (pt cele 2 luni), Maya Rebecca si Andrei Eduard (pt prima luna)!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ellanik spune:
Andra si eu pateam asa la inceput si daca iti aduci aminte o sapt am intrerupt alaptatul pt nemernicul de stafilococ.Aveam si eu rani de imi venea sa fac pe mine de durere.Am strans din dinti si am dat cu garmastan la greu.Ma gandeam ca durerile asta sunt parfum pe langa cum simtim cand alaptam bebicul dintzos.Si sa stii ca si eu sunt durerile alea ascutite cateodata.E drept ca nu asa insuportabil...eu zic totusi sa intrebi un ginecolog sau un....mamelolog.
Dayanara ce e draga la voi acolo?feliz navidad sa va spun din cate vad la teveu.I-am zis sotului faza cu Ivan si a zis ca ramanem la un singur copil.Deocamdata.Pentru vreo 40 de ani!Hihihi!
Bumbitza eu am facut o pasiune pt shepcute si bonete.Daca ar fi fost fetita sigur faceam pasiune pt bentite si baticuturi si fundite.Voi sunteti avantajate ca fetite.Multe accesorii misto sunt pe piata.
Se deschide KIABI in Cta in Carrefour.Uraaa!!!
Rebiana cum a fost la botez?Bag de seama ca-ti cam plac bulanele lui Geo.Pupici la minunici mici!
Miria sigur vine vaccinul peste tot?Deja devin enervanta familiei cu vaccinul asta.Dr pediatra a zis ca daca vine vaccinul(a auzit si ea ceva de genul asta) amanam vaccinarea cu infarix-hexa ca ea este contra vaccinarii cu 2 tipuri diferite de vaccin intr-o luna ca ...traumatizam copilul si ....naucim organimsul pt ca nu va mai stii ce anticorpi sa faca.Logic,dupa mine!
Cine zicea de nr de mese?Pai la noi ar fi cam 6-7 mese pt ca dupa amiaza cand mergem afara doarme si 5 -6 ore fara sa pape.Inainte de a iesi mananca bine doua bucati de tzitzi.
Intrebare stupida(poate nu)
Am mai intrebat si zilele trecute dar ...V-ati reluat activitatea sexuala gagici?Eu raportez un col inchis si taaareee....atat de tare incat cred ca am redevenit virgina.Hihihi!Ca-n bancul
-Fa Marie, tu esti virgina?
-Inca nu!
Poate ma lamuriti si pe mine ca am si eu un of.va dati seama ca la sotu oful e si mai mare!!!
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
dayanara spune:
ella eu am chef dar imi piere din cauza kg, dupa ce mai slabesc ma bag la o partida, vii ? :))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
nibi_niki spune:
roxana, am facut poze la intalneala ieri.Sunt pe aparatul Alinei.Astept si eu azi sa mi le trimita si o sa mi le pun la semnatura.
ellanik eu nu am raspuns la intrebarea legata de viata sexuala ca inca nu am reluat activitatea si nu din lipsa de chef ci pentru ca eu inca am lohii.Pe 11 fac 2 luni de cand am nascut. Oare ma mai tin mult?
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
GabyHila spune:
Vladi mersi de explicatia cu blackout! o sa caut!
eu nu imi revin din starea naspa! am dormit la greu dar tot degeaba!
Am emotii pt sambata! vin socrii care nu au fost niciodata, mai am o gramada de aranjat, invitatii au dat inapoi vreo 15 pana acuma...
Mi-e foame. ma duc sa imi fac o omleta cu salata!
sorry... revin cand sunt in apele mele:(
dayanara spune:
ella, da a nins la munte si aici e frig de mori! la asta chiar nu ma asteptam si e asa de cateva zile, dar incepe sa se incalzeasca
si eu cumpar in prostie din kiabi online, pt ca daca ies prefer HM sau zara kids
eva condoleante!
miria oboseala te va tine inca vreo saptamana, ia fier ca te ajuta, daca nu poti da in anemie si sa vezi atunci ce dormi pe tine, eu dupa 2 saptamani am fost ca noua!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Zise doctora asa: "D-na stai fara grija! Nebunia cu vacc. BCG este acuma ca cea cu gripa porcina din iarna. Ungurii au donat acuma o suma de vacc. Acestea au fost verificate si-s compatibile cu mizeria de la noi, asa ca, dupa luna iunie se va cumpara 1 mil de vacc. pentru copiii luati in evidenta pana acum si nevaccinati."
In concluzie, sa stau linistita!
Ete ca nu stau!
Asa mi-a zis si de luna aprilie si cand sa respir usurata aflu ca le-au scos licenta la aia de la Cantacuzino.
Acuma zic autoritatile ca vor cumpara din iunie in colo. Dar nu precizeaza o data fixe. Adica poate fi si-n iarna, nu? Si eu ce fac pana atunci?
Ma plim doar prin parcuri cu bebe ca o doamna ce sunt si treburile mi le face d-na doctor?
Ca eu imi iau deobicei copilul in spate si rezolv treburi nu stau la telenovele.
Na, ca ma aprinsei!