Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 20
greenfrog spune:
fetelor sunt tare ingrijorata,
am ajuns iarasi la spital, la grigore alexandrescu. sumarul de urina indica infectie urinara, pediatra lui s-a speriat stiind ca are o problema cu rinichiul stang si ne-a trimis direct la basca. nu avem febra ceea ce un lucru bun, am repetat din nou sumarul de urina si urocultura si o sa avem rezultatele abia sambata. noi sambata avem botezul dar daca face febra si ne interneaza va trebui sa anulam tot. viitoarea lui nasa spunea ca se poate face botezul si acasa in situatii speciale. voi ce stiti? functionez pe pilot automat pentru ca pediatra lui a reusit sa ne sperie rau.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
Ramy77 spune:
Buna mamicute,
Am mai apucat si eu la calculator, wireless-ul ne-a lasat si nu mai pot intra de pe laptopsi la computer mai greu ajung....
Raportam si noi 6 kg greutate si vreo 62 cm....Printesa noastra sta numai in brate mai nou, daca o pun jos e jale, in brate n-are nici o treaba...
GABI, uite un buchet ca sa-ti revii. Eu zic sa nu te stresezi de socrii, or sa fie prea ocupati cu Joy ca sa mai vada ceva in jur...si oricum eu zic ca nu ai motive de stres, chiar daca vad... Aveti multi invitati?Unde faceti masa, la restaurant sau acasa? La noi vor fi doar in jur de 20 maxim 25, nu facem mare tam tam pentru ca suntem inca in doliu dupa tati.
EVAMIKA, condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
VLADI, superba casa aveti, sa va bucurati de ea!
MIRIA, nici eu nu stau linistita pe baza ca va achizitiona statul vaccinul...inca incerc sa fac rost, am mai vorbit cu cineva, sa vad, din 2 locuri sper sa rezolvam, daca nu, imi expediez sotul la unguri si nu-l mai primesc acasa fara vaccin
Fetele, eu mananc orice, in afara de fasole si varza, chiar si ceapa, rosii, nu exagerat, dar mananc si n-am observat nimic extra la fii-mea.Am tinut si eu regim la inceput, vreo 2 luni, dar dupa aceea am inceput sa mananc incet incet de toate.
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic, merg sa fac ceva de papa si revin.
la toata lumea
Poze Briana.
rmkristine spune:
si eu am mancat iaurt, dar pediatra mi-a spus ca in maternitate se da doar pt reluarea tranzitului.... pt ca eu mancam la greu! Acum nu mai mananc pt ca nu ma omor dupa el si bebe are aceleasi colici!
rmkristine spune:
evamika - condoleante!
greenfrog - cand mergeti la dr basca? cand aflati ceva concret? Eu iti spun sanatate la puiut!
rmkristine spune:
vladimirescu - merci mult de incurajare! Intr-adevar, am tinut atat sa alptez pt ca la fi-mea nu stiam eu exact care-i treaba si am renuntat prea usor. Acum am tinut mult la treaba asta. Azi mergem sa-l cantarim si am emotii asa cum aveam in timpul sarcinii cand mergeam la ecografie. Mi-e teama ca-mi va spune dr sa-i dau si supliment chiar dc a luat bine in greutate. Problema e ca afara nu prea ma inteleg cu el si urla (banuiesc ca de foame). Ma rog, nici in casa nu e f cuminte, dar merge! Ieri n-a dormit deloc in parc de a trebuit sa stau non-stop cu el la tzitzi, iar seara in casa, n-a adormit imediat, dar cand a facut-o a dormit aproape 3 ore!Cateodata, dupa ce suge el, mai am lapte, cateodata nu! Iau si galacyogil si galafor, beau si ceaiuri, nu mai stiu ce sa fac.
Rebiana27 spune:
Silvia sanatate multa puiului mic! Nu stiu nimic despre efectuarea botezului acasa, banuiesc ca este posibil (cand eram copil am asistat la o cununie religioasa organizata in sufrageria familiei respective) insa cel mai bine vorbesti cu preotul parohiei voastre si stabiliti cum este mai bine!
Ella noi am avut botezul in aceeasi zi cu voi! Ceremonia religioasa a fost inaltatoare, retraiam parca botezul lui Luca si crestinam si dulceata mica. Mara a plans strasnic in momentul contactului cu apa, in rest a fost f cuminte. Petrecerea de dupa a reunit familiile noastre; a fost un botez restrans dar fastuos.
Fireste ca m-am indragostit de copanelele lui Geo... mor dupa cutele lor; pe Mara o pupacesc la fiecare schimbat.
Ca raspuns la intrebarea ta... la mine e ok.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Ma ocup de capitolul nou!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
EVAMIKA spune:
Fetelor, multam pt condoleante, sunteti dragute!Incerc sa ma mobilizez .
Am trecut cu bine de noaptea asta ...intr-un final a adormit pe la vreo 3 noaptea si a dormit vreo 5 ore...iar azi e ok am revenit la program normal, am dormit si eu si m-am mai linistit un pic.
NIBI NIKI pup, vreau si yo pe faleza….mi se citeste invidia pe fatza
BRAVO ANNYA fa monopol doar pe san….poti sa renunti la bibe….
ANDRA S durerile de la nivelul mamelonului se vindeca dc porti protectoare de silicon Avent, latex Chicco(cred ca sunt mai bune)….in rest incearca sa te ungi cu garmastan, bepanthen, melkfette si lasa tzitzili la aer….despre durerile de la interior, e posibil sa ai vreun canal infundat…dar mai bine mergi la medic . si eu sunt ploiesteanca….doar ca dupa facultate am ramas in Bucuresti, desi uneori ma bate gandul sa ma intorc acasa…
GREENFROG se poate face botezul acasa….mie asa mi-au facut, ca eram racita….bine era acum 20 si ceva de ani….mai bine intrebi preotul sau pe tanti de la lumanari ca le stie pe toate.Multa sanatate!
PT.fetele care au facut déjà vaccinul BCG, tb sa lasati pauza ptr urmatorul vaccin(Infanrix Hexa) minim 1 luna!!!
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EvaIoanaLuna2#
Rebiana27 spune:
Capitol nou
Delia13 spune:
ANDRA- pt acele rani la san iti recomand cu caldura comprese LANOLIN de la firma Bioclin, au si unguent. Mie mi-au dat in spital si unguent si comprese si iti spun ca fac minuni
GREENFROG- din cate stiu botezul se poate face acasa in cazuri speciale.
Puiutul meu a facut ieri vacc. Infarix hexa si nu a facut febra nici roseata in locul intepaturii, doar ca seara a urlat vreo 2 ore de nu mai stiam ce sa-i facem. Nu stiu dk a fost de la vacc sau colici ca niciodata nu a facut asa urat, mititelul.
De bine ce il laudam ca doarme toata noaptea, s-a trezit la 3 jum sa pape
EVA- condoleante
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
/2885373460105762323wILfdR