Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
rmkristine si cu lp se poate intampla la fel, silvana mananca o gramada si la 2 ore e posibil sa ceara iar, asa ca daca ia bine in greutate eu zic sa.l tii pe lm, daca poti...
vio mare diferenta in 10 zile, s.a schimbat mult frumuselul tau
kossir ce faceti?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
CoriMami spune:
Fetelor, ce citesc eu prin carti , caq un copil intre 2 si 3 luni ajunge la 5 mese pe zi mi se pare basm.
Pai Petala suge la 2 ore ziua si noaptea la 3 ore...deci vreo 9 mese lejer...
Si exact cum zice Greenfrog, o mai apuca si zambetele pe la 3 dimineatza..ca imi vine sa rad si sa plang deodata.
Am pus si eu poze noi la semnatura.
Ma duc ca face ueeee..ueeee
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
bordeancavio spune:
dayanara mercic mult. da, s-a schimbat, pare mai maricel acu, nu mai e asa gagalice. primele erau din spital la 3-4 zile. astea sunt acum mai actuale, unde e si acasa, in patutul lui. desi, tot plange mult de la colici. am invatat sa-l pacalesc cu saculetul cald, si suzeta pe care o tot refuza dar ne chinuim. of... sa treaca mai repede. cand sunt singura cu el acasa trece timpul asa greu ca plange. seara il mai las si cu sotul. dar ziua stau de el aproape non stop, daca plange. nu apuc sa fac nimic. abia ma duc la baie sau strang prin camera. de bucatarie nu mai e loc.
eu am pus 18 kile, pana acum am dat 10, am tinut putin regim de cand sunt acasa. adica mai mult supe, gratar, iaurturi. desi mi-e cam greu. as baga si dulciuri si altele. acum mai am 8 kile, si vad ca nu mai scade cred ca tre sa astept sa termin cu laptele si sa incep ceva regim. acum e greu ca nu manac cruditati, nu ii plac, deci nu pot rosii, castraveti, ceapa.... ei, sper sa treaca si kilele astea. mai nasol e ca sunt pe solduri si fund, si nu imi vin pantalonii mei, nici unul. iar haine de gravida nu suport. in weekend sper sa ajung in magazine sa caut ceva pe masura. am cam un numar- doua mai mult la pantaloni.
va pupic si mai intru cand ne ajuta tati cu bebe. acum fug sa fac o baita buuuuna cu spuma. eu, nu bebe
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
rmkristine spune:
vio- mie pediatra mi-a spus ca in prima luna sa nu mananc iaurturi pt ca dau colici la bebe. Ia vezi si tu!
vladimirescu spune:
bordeancavio ai PM. maninca, draga mea, cruditati, ca tot zici ca are colici... crezi ca o sa fi emai rau? Nu! E tot aia, zau... Si daca nu mincam cruditati, de unde pisici sa dam copilului vitamine in lapte? Hai incearca, ai sa vezi ca nu se intimpla nimic.
Exemplu concret: simbata si duminica am mincat f mult efructe, rosii etc, si salam picant, si Floricica a avut 2 zile bune, cu putin plins.
Azi am mincat carne fiarta cu legume fierte, un fagaras si o banana, si a plins tare rau... asa ca as zice ca nu e nici o legatura :))
[bcenia]; acu' am vazut mesajul tau la pozele cu baietii mei , iti multumesc mut de tot!
Rebiana[/b] si de prea multe complimente :))
Mai fetelor, sinteti asa dragut ecu mine... ma rusinez de-a dreptul ! Va pup pe toate!
vladimirescu spune:
Rmkristine - felicitari ca te tii tare. Vezi si tu cu greutatea cum merge. daca chiar ti se pare ca ii e foame dupa ce a supt, mulge un pic sa vezi daca mai e lapte - teoretic trebuie sa fi eceva, pt ca productia de lapte se face mai ales in timpul suptului. Daca crezi ca nu mai e deloc, atunci poate sa incerci un mic supliment, cine stie, poate vrea omul sa creasca mai repede decit in carti :)) Dar ai grija totusi sa mentii alaptatul cit poti, ca ar fi pacat la cite eforturi ai facut pina acum...
corimami - mai bine ca te plingi ca suge prea des bebe decit sa te plingi ca refuza sinul sau n-ai lapte:)) Priveste situatia dintr-un punct de vedere "roz" si ai sa te simti mai bine! (zic eu, care numar zilele pina face al meu 2 luni in speranta ca ma lasa si pe mine o tura mai lunga noaptea, ca deja-s chiauna, cu tot cu bonele mele...)
L-am masurat pe Floricica, are 60 cm deja ! Ma gindeam eu, ca sint fixe salopetele de 0-3 luni... Miercurea viitoare facem 2 luni si noi, de crescut in greutate a crescut mediu, nu spectaculos, si sint f multumita de asta, ca vad ca creste, nu se ingrasa pur si simplu !
Lara spune:
Valdi, vazui si eu pozele tale.. oau. In primul rand, copii sunt minunati, asa de bright si fericiti.. te felicit!
Casa ta cea noua.. e un vis, parca e un conac boieresc, readus in prezent, ii si simt mirosul de proaspat si de nou, e ceva absolut inedit. Imi place mult si te invidiez Sa te bucuri de ea, o meriti, se vede ca ai pus mult suflet in ea.
Fug, ca-mi plange copilul, e ora ei de bagat in seama
Va pup
Lara, mami de Ioana si Sara
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Rebiana27 spune:
LAlexandra te-am trecut in listuta impreuna cu bebe Alessandro (care-i un scump si jumatate ~ am tras cu ochiul la pozici!)
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!