Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetelor am un copil de pus la rana efectiv. De azi noaptea ma doare capul crunt. dar nu asa... horror!!!

Si a dormit mandra mea in rand cu mine, cu intreruperi de 2 ori la papica PANA ACUMA!!! Asa ca ma declar cea mai fresh dintre mamicile de iepu!:)

Dayanara nasol cu Silvana! Eu nu am stiut ca se pot ineca asa... aibagat sperietii in mine!!!

Honey mortala dra ta in rochii! Si noi am primit o caruta din am imbracat-o de 2 ori pana acuma! dar nu renunti la caciulile alea? pe mine ma ia cu lesin cand vad cat e de cald afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

vladi, zi-mi si mie te rog, cam cati bani se dau in medie la o bona pt bebe, la 8 ore? eu vreau sa caut pe cineva, si sa stiu cam care e piata. am o fata, care ar putea veni o zi da, una nu, cate 8 ore (7-8 ore), pt ca lucreaza in schimburi, si nu stiu cat sa ii zic ca bani. pe zi ma gandeam??? dar cati bani??? ca tu mai ai idee. mercic mult. si in cazul in care nu rezolv cu ea o sa te rog mult daca mai ai tu ceva referinte pt bone, de cand ai cautat. eventual vorbim in particular. mercic mult, si scuze de deranj.

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby si eu m.am speriat mai ales ca ivan nu vomita , bine ca nici nu manca atat, nici silvana nu vomita, pana acum a vomat de vreo 3 ori atat, dar ieri am venit f obosita de la spital de la endocrinolog, i.am dat sa manance si m.am grabit sa spal biberoanele sa ma culc, de aia am lasat.o mai repede in carucior, fara sa dea aerul afara
am lasat.o intr.o parte ca de obicei dar s.a intors cu fata in sus...

denisa tare draguta rochita

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

annya, si noi avem colici. mi-a dat espumisan si ma chinui sa ii pun pernita cu samburi calda. mai il ajuta. dar cand il ia urla asa de rau.... si se inroseste tot. ieri a fost mai bine, ne-am si plimbat. azi insa l-a mai luat la pranz. sa treaca repede si la voi, eu una abia astept sa treaca. cand nu are colicii e asa de scump, doarme, manaca. dar cand il doare burtica ma termina cu plansaul, agitatul.

eu abia am timp sa intru si sa va citesc, scuze ca nu raspund, va pup pe toate si sper sa ne revenim si noi, adica bebe sa fie mai cuminte, ca sa am timp sa mai intru si eu. la toate fetele.

of....urla bebe langa mine, cu suzeta si pernita pe burta, tot nu il ajuta.

poze

Mergi la inceput

am pus la semnatura poze, cu iepuroiu mai mare, de la 10 zile!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

IOANACT- esti tare draguta ca ti-ai amintit de David Andrei ca ieri a facut 2 lunite.

Azi am fost la doctor si am facut vacc. Infarex. Ce a plans mititelu, imi era asa mila ca pana sa-l intepe ranjea intr-una. Acum sa vedem la noapte , sper sa nu faca febra, preventiv mi-a zs sa-i pun un supozitot cu paracetamol pt bebei.

Avem 5500 g , luna asta am luat 1200g si 3 cm. Noaptea trecuta a batut recordul a dormit de la 8 seara pana la 5jum dim. De obicei doarme de la 10 seara pana la 5 si ceva dim, a renuntat de mult la masa de noapte.

VLADI- ai o casa ca in filme, ce sa mai! Ce as face si eu o baie in cada ta si as trage un pui de somn in patul ala asa frumos.
Am pus data de nastere la semnatura, e buna ideea

Off, plange , nu mai pot sta, mai vroiam sa scriu , dar asta e, Felicitari bebeilor sarbatoriti azi

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
/2885373460105762323wILfdR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Intru doua zile la rand! MINUNE!!
ANDIRA ai procedat f corect sa il reclami pe idiot!
Am vazut si pozele cu printesele tale! Sunt frumoase si finute! Am admirat bascuta Irinei si a lui Nati!! Musai sa ma invete cineva sa tricotez/crosetez ca numai minunatii am vazut! Pupaceli zambaretei cu prenume de floare!
VLADI
Imi place la nebunie baia voastra! Faianta ma poarta cu gandul la soare, stil flamenco si relaxare! Intreaga casa imi da impresia de lux si romantism… o incantare! (Biroul sotului mi-ar servi ca inspiratie pentru momentele mele de creatie)
Aseara am vazut pozele cu Vladimir si Tudor! Frumosi sunt!! Sa-ti traiasca si sa te fericeasca!
LALEXANDRA nu ai datele trecute pe prima pagina, asa-i? Nu vrei sa te trecem pe listuta?
MIRIA_CRISTINA vaccinul din Franta e produs de Pasteur si este de dorit sa-l procuri de acolo!
Mie mi l-a adus mama intr-o ladita frigorifica.
ELLA ies de doua ori cu mandra mica afara; profit de faptul ca adoarme repede si are un somn linistit; in casa, ziua, doarme iepureste… asa cum spunea si Oanka despre Mariuca. Pupaturi pe copanelele lui Geo!
DENISA scumpa foc Maya! In rochita am scos-o si eu pe Mara zilele trecute; ma invrednicesc sa pun poze s-o vedeti.
GABY si eu ii pun caciulite/fesulete pe cap Marei din cauza ca bate vantul; intre blocuri se formeaza curent si mi-e teama deocamdata sa o las cu capsorul gol.
OANA e o mica minune Eric!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

andira au vazut si eu pozele tale. frumosi copii! sa fie sanatosi si sa va bucurati de clipe minunate alaturi de ei!

CoriMami, Petru a trecut de 5 kg si tot nu doarme noaptea mai mult de trei ore legat. sunt cam zombie din cauza asta, mai ales ca are nopti in care domnul are chef de socializare: gangureste, rade si da din manute de parca este miezul zilei. si eu as dormi in secunda doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Multumesc fetelor care mi-au mai urat bune venit.
Rebiana daca vreti sa treceti datele:
bebe Alessandro nascut pe 15.04.2010 prin cezariana la 41 s si 4 zile, 3110 kg, 50 cm, apgar 9
data mea de nastere 16.12.1981

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

bine v-am gasit si aici!
Iar ati inceput sa scrieti mult si nu mai termin de citit, asa ca ma duc sa recuperez! Ce va invidiez ca va plangeti de prea mult lapte!!!! Eu nu ma las, ignor toate sfaturile care ma tot indeamna sa-i dau lapte praf, dar nu stiu cat ma mai tine pt ca acum suge si imediat incepe urletul. Asa ca nu prea stiu ce sa fac. Si dr mi-a spus ca si daca ia bine in greutate, s-ar putea ca el sa vrea si mai mult sa manance si nu-i ajunge. Deci nu intotdeauna greutatea este un puct de reper? Oricum vom vedea maine cand mergem la cantarit.
Va si incerc sa recuperez!

Mergi la inceput