Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Si m-am urnit si v-am pus poze cu pisoii mei, sper sa va placa : http://picasaweb.google.com/kirinati/Copii# .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Iris este superba, are un zambet strengaresc de m-a dat pe spate
si nati si irina sunt scumpe foc daca le vedeam pe strada juram ca-s gemene

sa iti triasca printesele !!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami
Acum mi-a zis si pediatra sa o tin cat mai mult cu fatza in sus, dar numai supravegheata.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

plss, lumineaza-ma, de ce supravegheata cand sta cu fata in sus??? hai cand sta pe burta inteleg, dar cu fata in sus ce pateste???

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

'Neata, fete!

Si eu ma gandeam la un termos ceva, in care sa pun niste cuburi de gheata.

Oare in cat timp s-or topi?!
Trebuie sa studiez problema. Ma bag la chimie de clasa a 7-a acuma.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

lasa chimia, mai bine pune niste cuburi de gheata in termos si te uiti la ceas cand s-au topit

sau daca vrei sa studiezi mai in amanunt ce transformari chimice au loc, eu nu ma bag, learn it

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana ce tare !! Asta e semn ca trebuie sa-mi iau hota!! Unde vine hota e doar un modul de priza din 2 ca le-am calculat prost si nu au ajuns, am nascut si uite asa am ramas fara.

Daca Silvanei ii vin hainele bine la 2 luni pe Maya or sa vina la 4 . Nu stiu daca e problema hainelor ca pe ea nici paturica daca o invelesc nu sta la cat da din craci. NIci in pat nu doarme dreapta, se foieste pana ajunge in niste pozitii de zici ca se rupe

Eu nu am rabdare inca o luna si deja iesim in rochite
http://picasaweb.google.com/deni757/MayaRebecca#5467508095297185058

annya ce bine a luat bb in greutate.

Ioanaa - bine ca a venit lapticul . Eu zic sa insisti ca trebuie sa creasca proctia.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Bine v-am gasit fetelor! Sa fie un an plin de emotii frumoase si de bebelusi sanatosi.

noi nu prea am mai reusit sa intram, sunt amandoi bolnavi, simt ca innebunesc, parca nu se mai termina odata.
dupa botez STEFAN a racit si a luat si IOANA, la ea adebutat vineri noaptea si cum sambata nu am gasit pediatrul lor am ajuns la urgenta, unde mai bine nu ne duceam dar aeram asa speriata pentru ca IOANA deja haraia pe piept si am crezut ca va face complicatii daca sta fara tratament.
la urgenta am dat peste o idioata care nu stiu cum a ajuns medic si mai era si in varsta, mi-a dat pentru IOANA amoxicilina si panjadol, fara picaturi pentru nasa decat ser fiziologic si pentru TEFAN nimic ca el a zis ca este bine.
concluzia a fost ca fara tratament STEFAN duminica noaptea a vomitat toata noaptea de la secretii netratate corespunzator de am crezut ca o sa chemama salvarea.
la IOANA s-a agravat si luni dimineata in sfarsit am gasit pediatrul care le-a dat tratamentul corespunzator si acum vomita IOANA de la secretii si nici nu mai stiu cum sa-i dau tratamentul, pentru ca se inneaca saracuta si mi-e asa de mila de ea, dar trebuie sa-si faca efectul tratamentul.
cam asa ceva facem noi cand nu suntem prezenti aici.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

FETELOR,AM REUSIT !!!
Avem laptic un tzitzi !!! de duminica Ovi n-a mai gustat LP.

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

ma bucur tare mult pt voi

pup toata formatia

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

in alta ordine de idei, sa stiti ca-mi lipsiti mult dar acum cu imbolnavirea lor si singura cu doi mi-a fost chiar imposibil sa mai deschid calculatorul.
incerc sa recuperez pentru ca i-mi pare rau ca am ratat treceea de la odiseea cea atat de draga mie.

am vazut pozici cu bebici frumosi foc.

MIHAELAGROSAN ai doua fetite minunate, sa va bucurati de ele si sa fie sanatoase.

LALExandra bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca printisorul si sa fie sanatos.

DENISA ce frumos ati petrecut voi de 1 mai, si ce mutrita draguta ati facut si ati mai crescut, super frumusica, ca de altfel si mamica, si ce silueta de invidiat.

ANNYA ce haiosi sunteti si voi la prima baita, si la plimbare chiar se vede cum radiezi si-ti prieste din plin rolul de mama.

OANA ce mari v-ati facut si frumusei, sunteti ca si noi la perioada pedalarii si a ganguritului, a zambetelor inocente si frumoase, e o perioada tare draguta.
sper sa te faci bine repede.

ELA ce draguti sunteti toti la botez, sa va fie de bine!

VIO bine ai revenit si sper sa scapati de colici cat mai repede si acomodare cat mai usoara.

VLADI ce draguti sunt baietii tai, cred ca esti tare fericita cand vezi cu cata dragoste i-l priveste VLADIMIR pe FLORICICA.
sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei in fiecare zi.

ROXANA am vazut si mica ta minune, tare draguta si vad ca si la voi fratiorul este tare incantat de noua ocupatie, sa fiti sanatosi si sa va aduca numia bucurii.

NIBI NIKI ce dragute sunteti si voi si ce maricele v-ati facut, dar cu asa priveliste in spate va cred si eu ca va este drag sa va duceti la plimbare.
si bebelina mea adoarme in masina si mie chiar i-mi cinvine ca stau si eu linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna AndraS,
pai cica supravegheata, ca daca regurgiteaza sau vomita se ineaca si ...Doamne fereste (ea nu sta cu fata in sus singura- tre sa-i tin capul intre pernute sau eu cu mainile cumva).
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, a fost doctorade familie la mine si m-a descurajat in privinta vaccinului BCG.

Cica dupa donatia de la Arad s-a semnat un contract cu Ungaria si se va aduce peste tot.

Deci sa astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Buna AndraS,
pai cica supravegheata, ca daca regurgiteaza sau vomita se ineaca si ...Doamne fereste (ea nu sta cu fata in sus singura- tre sa-i tin capul intre pernute sau eu cu mainile cumva).
Pup

exact asta mi s.a intamplat mie ieri, mananca f mult nu da tot aerul afara si a vomat in jet cu fata in sus, s.a inecat, noroc ca am auzit.o ca nu mai putea sa respire , i.am scos laptele din nas cu aspiratorul nazal, avea si in urechi si peste tot

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput