Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanact spune:
La multe lunite si anisori: David Andrei pt ziua de ieri!
si pt azi:
La multe lunite si anisori : Theodor Stefan, Tudor, Tanya Ioana (pt cele 2 lunite) si Cezar pt prima lunita (asteptam poze)!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
La mult lunite si anisori sarbatoritilo!
annya nici mie nu.mi vine sa cred ce citesc! doamne ce soacra dementa ai (imi cer scuze, dar chiar pare dementa)
denisa te.am visat aseara, cu tot cu sot copil si caine :))))
aveai in bucatarie o hota misto cu ecran digital pe care scria: sunt pusa aici sa scot fumul :))))))))))) doamne ce vis
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
annya9 spune:
Asa este Dayanara, nu e cu toti boii acasa, iar sotul nu mai vrea s-o primeasca pe la noi. Mie mi-e mila si de ea si de el...ca e mama lui, dar ...in cazuri din astea extreme, nu poate reactiona si el decat extrem... Ea e femeie buna, nu intotdeauna face faze din astea, insa se pare ca a inceput sa traiasca intr-o lume a ei...Foarte rau imi pare de ea...
Mami de Radu Alexandru
poze
prima baita si prima plimbare
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
ioanaa28 spune:
FETELOR,AM REUSIT !!!
Avem laptic un tzitzi !!! de duminica Ovi n-a mai gustat LP.
scuzata-mi fie euforia dar chiar sunt super happy...Am avut impresia la un moment dt ca lupt cu morile de vant, efectiv sanii erau moi, fleasca, treceau cateva ore si nu simteam deloc furnicatura aia de umllere...ziceam gata, renunt, dar tot il puneam la san. LP i-am dat doar cand plangea tare de foame, chit ca stiu ca nu i-a mers prea bine, adica nu a prea luat in greutate, dar recuperam no pe parcurs. Nici nu-l cantaresc decat peste 2 zile cand face 2 luni...
Nici acum nu e super prodctie, dar atat timp cat papa la 3, 4 ore si doarme bine nu-mi fac griji. aseara de exemplu a papat la 9, dupa baita, apoi la 12.30, 4.30, si 8 dimineata. In rest ...somn frate
Ma bucur mai ales ca si lui Bb ii e tare draga tzitzi., dupa ce papa adoarme cu ea in gurita si trage niste zambete satisfacute de ma topesc..
Multumesc de sfaturi si sprijin !! acum mare atentie sa nu mai patim nepatite
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
annya9 spune:
FELICITARI IOANAAA28!!! Sper sa am si eu parte de bucuria ta... deci se poate...
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze
prima baita si prima plimbare
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
PIF_pif spune:
Salutari tuturor mamicilor de iepurasi si din partea mea.
Noi suntem bine, insa nu prea reusesc sa intru pe net pt ca nu pot face asta decat cand doarme fetita mea, iar in ultima vreme dormim afara in carucior. Ii place tare mult la aer.
A crescut bine, a ajuns la 5 kg (scazuse in maternitate cca 500 gr), avem noroc si n-am facut colici, doarme destul de bine, suntem multumiti si fericiti.
Ellanik ref la vaccinul bcg, daca faci rost de el ai gasit pediatu care sa il faca lui Geo? Noi cu toti dr cu care am vb, toti au zis ca nu recomanda, ca nu fac chiar dc facem noi rost de vaccin. Toti zic sa mai asteptam. pai pana cand frate?!
Poate te deranjez cu un tel dc reusesti sa faci rost de vaccin multidoze.
Imi pare rau ca nu va pot urmari. Chiar ma gandesc voi cum de reusiti sa scrieti si sa cititi tot.
Va pup pe toate si pe toti copilasii! Multa sanatate tuturor!
PIF_pif spune:
Ioana28 felciitari pentru laptic! Sper ca de acum inainte sa nu mai ai probleme si sa ai productie buna pt bebe.
Fetele, apropo de productia de lapte, vi se intampla ca unele zile sa aveti sanii mai plini si alteori mai moi?. Eu am avut cateva zile cu sanii mai moi, m-am speriat ca nu mai am lapte destul, dar bebe a supt si a dormit ca de obicei, insa eu am trecut pe stimulente pt lactatie si acum vad ca sanii sunt iar plini, dar nu stiu dc de la stimulente sau oricum si-ar fi revenit. Sa-mi spuneti dc ati trecut si voi prin asta.
wapi spune:
Vladimirescu sunt stresata ptr ca la primul am patit la fel, si dupa cateva zile de urlat de la 5 la 9, ca tragea de sani si nu iesea nimic, acum intr-adevar iese ceva - cel putin Mihai nu plange inca, i-am dat completare. De odihnit ma odihnesc, ca de cel mare se ocupa tati si bona, ziua nu prea pot sa dorm intr-adevar... mai astept cateva zile, poate se intampla minunea si la mine
Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/VladimirescuCasa# am pus citeva poze casa la repezeala mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
SUPEEEEEERB!!! imi place tare mult ce am vazut!!! cheama-i pe aia da la emisiunea "caminul e 5 stele" ca au romanii ce vedea
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Lara spune:
Salut, gagici!! (gata cu burtici si gravidute..) Ati schimbat si peisajul, de nu mai da lumea de voi
Felcitari si la ultimile mamici frumoase si cu copilasi pefecti! Ma bucur sa vad ca totul a iesit perfect pana la urma, e minunat!
Eu sunt laptop-less.. e jale cu rabla aia, noroc ca aveam asigurare la el, macar reparatia e free// si am mai intrat din cand in cand, de pe alta rabla de calculator insa.. nu am ce sa zic.. va invidiez pe voi ca stati la taclale, io pur si simplu nu am chef de vorba, mi-e greu sa scriu cate ceva, insa am zis ca trebuie sa-mi fac timp sa scriu si eu cate ceva, sa va salut macar.
Noi suntem super ok.. am trecut si noi prin clipe grele cu bebe in maternitate, a avut sepsis, suspecta de meningita, punctii in coloana, analize, intepata peste tot.. tratamente antibiotice cu penicilina dimineata si gentamicina seara.. tot tacamul.. dar au trecut toate. Am citit ca mai trecuse cineva prin asta, mihaelagrosan parca? scuze, sunt chiauna rau nu mai retin bine. Bine ca e bine acum, insa cel mai rau e ca se putea evita, cel putin la mine a fost din cauza ca desi mi se rupsese apa, m-au trimis acasa si nu am primit tratament cu antibiotic preventiv, pentru ca.. asa e politica aici in uk, din pacate. Si am avut ghinion, pentru ca din trei tipe in situatia mea, cu apa rupta.. doar Sara a facut infectia in sange. Si ele au nascut dupa 48 de ore de la ruperea apei, eu la doar 24.. Si cand ma gandesc cat insistasem.. insa m-au convins ca e ok si safe si mi-au spus ca bebe e super ok si nici o sansa de infectie.. Cand am venit pentru monitorizare, insa.. bebe parea ok, insa noroc cu moasa care m-a ascultat si m-a retinut.. si dupa ceva timp, bebe a inceput sa arate suferinta fetala si cu toate astea doctorita a preferat sa mai astepte cateva ore pana sa intre in panica si sa ma ia pe sus la cezariana. Se intampla si la case mai mari, ca sa zic asa.. desi, daca eram in Romania, clar eram mufata la antibiotic inainte sa nasc.. si era evitata problema.
Na ca am scris mai mult decat speram, pana la urma Imi era dor de voi.. sa aveti grija de voi, gagici, dar pe bune sa aveti grija de voi, nu numai de bebe, mai puneti un machiaj, un parfum fin, un tratament, un masaj.. nu stati numai de bebe, ca nu e ok. Am vazut niste poze, nu zic care si am vazut bebei la dunga, super minunati, pusi la punct, insa unele mamici.. fara pic de ruj sau blush macar?? pai ce-i asta?? Nu uitati de voi, fetelor, chiar daca sunteti obosite sau chiaune(ca si mine) Eu nu ies din casa fara makeup.. nu de alta, dar la mine ar fi grav sa fac asta dar ideea e ca trebuie sa fiti super acum, sunteti yummy-mummy, gata cu gravideala si burtoacele.
Va pup pe toate cu drag si mai trec sa va stresez, promit!
Lara, mami de Ioana si Sara
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------