Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata si de la noi
Vladi...chiar e o idee buna

Mami de Printisor - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

multumim pt urari Oana!!!!!!!

La multi ani si celorlalte mamici care isi sarbatoresc azi puiutii!!!!

Ma chinui sa pun si eu la semnatura un link ascuns pt poze dar nu mai stiu cum...cine ma ajuta si pe mine ?

de Theodor Stefan (05.03.2010)

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

bumbitza - hahaha ce haiosa e caciulita aia !!! Zici ca e o floricica.
Sunt geloasa rau pe salotepa aia roz. Am cautat si eu ieri ceva de genul dar nu am gasit decat scurta.

Oana- ma repet lol...ce mare e Eric!! Si ce mult face . Maine poimaine te anunta ca are intalnire cu gagicile.
Eu nu stiu cum stau hainele pe ai vostrii ca Maya se sbate pana l rasuceste de mama mama

Apropo de statul pe burta .Maya tot intoarce capul stanga - dr cand e pe burta pana oboseste si tipa. Nu stiu de ce nu sta si ea cu el pe o parte si gata. Efectiv il intoarce non stop.

Azi cred ca stau toata ziua aici pt ca Maya nu-i da drumul la san decat pt maxim 20 de min.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

wapi, tu nu esti l aprimul copil, n-ar trebui sa te stresezi :)
Ce inseamna "sini goi" la tine? ca si ai mei sint uneori f moi si par goi, dar daca-l pun pe Floricica la sin vad ca inghite, se aude "galp", deci ceva iese de acoo... asa ca nu-mi fac griji.
Nu te chinui sa bei lichide daca nu-ti vine, ai incredere in semnalele organismului tau (eu nu prea beau, de exemplu, doar cind mi-e sete, si am o groaza de lapte).
Uite, fa-ti 2 l de ceai anason, fenicul si chimen si bea asta in loc de apa. Si, mai impotant decit orice, incearca sa dormi cit mai mult, si reprize de 30-60 min sint mai bune decit deloc. Stiu ca e greu sa dormi la comanda, dar straduieste-te, tratament mai bun pt lactatie eu nu cunosc! Si incearca sa te tii intr-o stare cit mai buna, de buna dispozitie adica, chiar daca uneori ti-e greu.
Zici ca are 2 saptamini, pai cica acum ar avea "puseu de crestere" si probabil maninca mai mult - deci asteapta citeva zile, sa se regleze lactatia la noua cerere.
Urmareste saptaminal greutatea, daca ia cam 200 g pe saptamina e f bine, deci inseamna ca se hranest esuficient si tu ai lapte mai mult decit crezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ate [ url = " linkul la poze " ] aici scri ce vrei tu. de ex Poze Bebe [ / url ]
Totul fara pauze.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

gata am reusit!!!!!! Multumesc

de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu nu pricep cu vaccinul ala de tubercoloza cum pot fi tulpini diferite...in cazul asta s.ar raspandi boala de numai la cat se calatoreste

bumbito dulce foc fata ta, mor dupa ea :)

oana eric al tau e foarte expresiv, are asa o mocuta blanda , ca a ta

denisa mai incolo incep sa stea hainele ca lumea pe ei, de aia nici nu m.am omorat sa iau alcteva in afara de salopete pt maxim 2 luni, ca nu stau ca lumea
in schimb la vara facem parada modei, deja am luat rochita cu gogosari si batic din ala smecher de pus invers

vladi buna treaba cu al doilea bebe, nu de alta dar mi.e invatare de minte , sper sa mearga cat mai tarziu, nu ca la primul cand vrei sa mearga la 6 luni:))) de m.am cocosat de spate nu de alta, cu cat e mai mare e mai stabil, invata mai repede, asa si cu intorsul, silvana se intoarce deja de pe burta pe parti si invers , ceea ce nu e bine deloc, pt ca regurgiteaza si ieri era cat pe aici sa se inece, asta un exemplu...
de zambit, a zambit incostient de cand s.a nascut ...ca se mira si matroana ce mutre face, acum zambeste cand o mangai pe cap sau ii vorbesc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ate tare zambaret si iedutul tau:) in poza 09 asa dulce e , pare o fetita

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Legat de vacc. BCG, am inteles eu conditiile, dar nu stiu in ce sa-i asigur transportul in caz ca dau de el.
Ca n-am colete speciale.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Il poti transporta intr-o lada frigorifica.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Fetelor, vad ca ati prins iar spor la scris. Eu, din pacate ma lupt cu colicii lui bebe care se screme mai mereu si nu doarme bine, asa ca ce sa mai ajung si aici...tot timpul cu el.
Altfel, a luat f bine in greutate. In 23 de zile a luat 1 kg, dar de papat mixt. Si titi , mai mulsa mai papata direct (in functie de durerile de burtica, daca-l doare nu are rabdare si da din cap in toate partile) si lapte praf (humana). Am schimbat pana acum aproape toate picaturile de colici, iar de ieri ii dau Colief...sa vedem ce mare branza facem si cu asta.
In rest...ieri am avut parte de un show nasol din partea soacra-mii, care imediat ce a venit pe la noi (si il vedea a doua oara pe bebe), s-a repezit sa-l schimbe. Sotul nu a lasat-o, iar ea, cu copilul in brate a inceput sa-l imbranceasca. Am crezut ca ma ia cu lesin. Sotul a intepenit. Ii cerea copilul si ea nu vroia sa i-l dea! Nu-mi venea sa cred ce traiesc. Pana la urma a cedat, insa mi s-a parut ceva incredibil de deplasat!!!
Cam de asta mi-era mie frica de ajutor...

Mami de Radu Alexandru
poze
prima baita si prima plimbare

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput