Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 12
miria_cristina spune:
ASTEROPI - Pai, asa stiam si eu despre Grecia chiar de nu locuiesc acolo, ca-i infernal.
Tu poti sa nici nu zici ca esti in Grecia, bre.
Pai, tu stai intr-o zona turistica, pitoreasca, construita special ca sa atraga pe cand prin pietele din Atena e o alta lume.
Nici nu se compara.
Fericito!
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi.
Ma rarut ca nu ne lasa strumful.
Am citit tot, dar nu am retinut mai nimic. Se pare ca neuronul la mamici e mai atrofiat ca la gravide.
Ne laudam si noi cu palavragit toata ziulica. Spunem HAI dupa tati si nu inconstient, ci fff clar si numai lui tati. Radem cu zgomot si in hohote, ne intoarcem de pe burta pe spate, radem la mamiuta de la bouncer, restul animalutelor nu prezinta interes.Cam asa facem noi. Mai am filmulete si cum spune HAI si cum se rostogoleste, dar sunt mari si tre sa le mai micsorez.
Ne mai laudam cu primele 6 ore jumate dormite legat. Aseara a papat la 7 si eu pe la 10 il pandeam sa pape, dar de unde ca s-a trezit abia la 2 fara un sfert. Deci se poate, doar vointa trebuie. Era obosit ca am fost prin oras sa ii iau haine mai subtiri si nu a dormit deloc la plimbareala.
Fug ca scanceste.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
Ziceam ca-mi beau cafeaua cu fetele si cand colo vorbesc ca papagalul in oglinda ca nu-i nimeni pe aici.
ate_09 spune:
neata mamicute!!
vin si eu cu cafeluta langa voi cat doarme prichindelul meu.
Astazi implinim 2 luni...si drept cadou mi-a tras un pishu de toata frumusetea dimineata la prima ora
Eu sunt cam in urma cu somnul pt ca mai nou aschiuta se trezeste noaptea din 2 in 2 ore sa pape, si dupa ce suge vreo 30 de minute il apuca rasul si cheful de dat din picioruse ca un iedut.
Fetelor vroiam sa intreb daca e ok sa folosim creme anticelulita acum in perioada alaptarii...afecteaza cu ceva??
Tot ma chinui sa renunt si eu la paine, la dulce ...dar zau daca reusesc. Am o cutie de inghetata in frigider si de cate ori trec pe acolo imi aduc aminte sa bag lingura in ea. Decat sa-i duc grija mai bine-i duc dorul
Ma duc sa pun cateva poze pe contul comun acum la 2 luni cu iedutul meu.
Pupici la toate mamicutele
de Theodor Stefan (05.03.2010)
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
miria_cristina spune:
ATE - Felicitari pentru cele 2 lunite ale iedutului!
Ooo!! Eu de mult topai din 2 in ore prin casa pentru fomistul meu. Am dimineata o fata verde de zici ca am stat la umbra toata viata, dar imi mai revin pe parcursul zilei cu cate o cafea si o pastiluta.
Apropo de pastile, voi mai luati ceva? Vreo vitamina, vreo maslina, vreun ordef, ca sa va mai intremati?
Eu am inceput, ca nu se mai poate. Sunt ca gasca inghit tot ce prind.
oanaiacovita spune:
La mule lunite Theodor Stefan (de ate_09), Tudor ( de mami07), Tanya Ioana (de bluekidoo)pentru 2 lunite, Cezar (de CastelanaC) pentru prima lunita!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
wapi spune:
Am citit cate ceva din urma si vad ca sunt ingrijorari legate de excesul de lapte. Am si eu o intrebare: ce mancati voi? Ca la mine dupa amiaza spre seara sanii sunt mai mult goi, nu conteaza cat bag in mine. Ma chinui sa beau multe lichide, mananc cat pot de mult, iau si Galafor, il pun la san la cerere, dar seara sanii mei sunt zdrente. Si daca se intampla sa faca caca seara, e grav, ptr ca el dupa ce face, incepe sa manance ca si cum ar fi flamand, chiar daca se saturase cu 10 minute mai devreme La mine febra laptelui - a fost intr-o dimineata si pana la pranz a trecut! Avem doua saptamani, adica lactatia trebuia sa se fi instalat complet pana acum. Si nu vreau sa-i dau completare!
Cu kg nu va faceti probleme, cum au venit asa vor pleca, adica au venit in noua luni, tr sa asteptati cam tot atat Eu asa am facut prima data, asa voi face si acum
Acum am si fata praf, adica am cosuri cat n-am avut toata adolescenta, si eu care abia asteptam sa nasc sa pot sa-mi aranjez tenul ....
Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)
vladimirescu spune:
Fetelor, eu zic sa ne punem toate la semnatura data de nastere a copilului (copiilor), ca altfel sint greu de inteles "performantele" cu care ne laudam sau ingrijorarile... trebuie sa vedem repede ce virsta are copilasul despre care se vorbeste :))
Eu una as vrea sa raspund unor fetecare se pling ca bebelusul are doar x kg sau ca maninca doar x ml, dar mie lene sa ma duc la lista si sa calculez virsta copilului, asadar nu-mi dau seama daca e bine sau nu greutatea etc relativ la virsta, asa ca nu mai raspund deloc :))
Imi cer iertare pt atita off-topic ce am postat ieri ! Si sa stiti ca nu o sa scriu asa de mult mereu, am o perioada acum in care nu prea am chef de munca, dar acusi trebuie sa ma apuc serios ca stau mailurile neraspunse si treburi nefacute, si nu o sa mai am timp sa intru zilnic... Oricum, vad ca toata lumea se descurca bine, si evident nimeni nu mai are timp ca pe vremuri sa stea pe forum, ca avem treburi mai importante acum
honeybaby spune:
Miria- lada frigorifica nu ai ??. Sau figider la masina ?
Noi l-am trasportat intr-o sacosa din aia izotermica in care am pus doze pe gheata si asta toata in lada frigorifica. Si nu l-am luat decat de la Jasmine .
Mai poti sa il pui intr-o cutie de polistiren tot asa cu doze inghetate. Cumperi dozele ca sunt ieftine.
Asa le trastporta si tata care lucreaza in domeniu si rezista foarte bine de la unguri la noi. Cutiile de polistiren sunt speciale dar merge si una improvizata cred.
Wapi - si eu mai patesc asa pt ca bebelunici sta la san seara de la 6-7 pana la 10 non stop pana smochineste sanii. Dupa care doarme 4 ore de pocnesc sanii de lapte si ud tot in jur ...
Se regleaza stai linistita, o sa vina lapte mai mult. La mine deja nici seara nu mai reuseste sa-i goleasca. Cat sta la un san se umple celalalt. O las la unul pana il goleste de tot mai nou.
Apropo stiti ce ma ajuta pe mine enorm ??? Plimbarica... in 2 ore sunt sanii beton pe lapte. Eu cred ca e la mijloc factorul psihic. Cand le simti bine si relaxata produci laptic.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
Salutare mamici si comori mici
Suntem si noi pe aici din cand in cand, mai rar insa deoarece incerc sa ma odihnesc cat mai mult
Ne luptam un pic cu colicii, dar bebina mea e tare puternica si suporta cu stoicism, ajutata si de Infacol, Espumisan si prietenul nostru nelipsit - feonul Am implinit si noi lunita sambata, va promisesem un pic de tort, iaca: http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#5467433433855629474
Wapi, eu inca sunt nevoita sa ma mulg cand trec mai multe ore intre alaptari decat ar trebui. Oricum, s-au mai linistit sanii si la mine, caci la un moment dat simteam ca mai am un pic si clachez :(
Nu mananc nimic special, lichide beau mai putine ca mi-e sa nu am iar exces, nu beau ceaiuri sau alte cele...presupun ca e si ereditar, mama imi spunea ca a avut lapte multicel. Incearca si tu cu comprese calde, masaj, odihna multa si stres cat mai putin. Nu stiu alte sfaturi ce sa-ti dau, poate intra Vladi, consiliera noastra in alaptare
Astept sa i se aseze un pic lapticul dupa papa si imi imbrac bumbita sa iesim la plimbare.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#