Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 11
miria_cristina spune:
Mai, eu dezvolt acum o problema si vad ca nu ma opreste nimeni, deci imi fac de cap.
Fetele, care a-ti adus vacc. in tara, cum l-au transportat?
In ce ca sa pastreze temperatura optima si sa nu se deterioreze?
Poate va faceti timp si va indurati sa dati un raspuns la fata ca am tema nefacuta!
Uite si o floare sa va mituiesc poate raspundeti mai repede!
asteropipan spune:
GABYHILLA din Bucresti sunt, sect 6 , asa ca stiu ce viata infernala este.(nu numai trafic, ci si viata , oamenii) toti sunt stresati,n nervosi,iritati,nimeni nu are rabdare..of of of.
de fiecare data cand vin in tara sunt asa relaxata,bucuroasa, vb frumos cu toata lumea, pana trece prima saptamana, dupa nu mai pot avea rabdare si ma cam enervez cu toti tantalaii.
a fost greu sa ma mut in alta tara ca parintii sunt ramasi in Romania( nici nu ii pot rupe de locul lor, oricat as vrea, dee varsta :( ) dar am pus in balanta si viitorul meu si al copiilor mei, si slava domnului f bine am facut. fata mea are asigurata casa si in tara, asa ca daca vor merge mai bine lucrurile in tara si i-ar place acolo, poate ne mutam inapoi
MIRIA in Atena este infernal, exact ca in Bucuresti, in unele parti chiar mai rau.exact cum e traficul pe BD Iuliu Maniu dimineata, in Atena e de 2 ori mai rau..brrr..acolo chiar ca nu mi-ar placea sa traiesc.
BRE NIBY_NIKY hai ca nu e chiar asa rau nici vara.ce ai patit, ti-i s-a urat cu binele deee, intelegei si tu pe turistii care inchiriaza masini, ca sunt intr-un loc cu totul nou...eiii, fii si tu mai intelegatoare cu motoristii ai si tu dreptate, trebuie sa ai mare grija cu ei,sa nu cumva sa-i intinzi pe drum.
gata, ma duc sa-mi pap jumatate de cheese cake si la culcare, ca vad ca sunt iar singura care bantui pe aici.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
dayanara spune:
si eu sunt din sectorul 6 dar nu m.am prins care e faza
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
irinabobe spune:
miria vaccinul se transporta intre 4 si 8 grade deci cred ca ar merge ok intr-un termos cu gheata si lipsit de lumina. in ceea ce priveste compatibilitatea este o intreaga abureala. eu cand ma stresam cu vaccinul asta am fost la 3 pediatrii niciunul nu mi-a spus ca nu e bun vaccinul din afara de oriunde ca nu se potriveste tulpina, desi vad ca la tv se bate mare moneda pe treaba asta. nu sunt medic dar banuiesc ca tbc-ul e unul singur are doar o radacina nu exista tbc frantuzesc si tbc romanesc si ma gandesc ca totul e doar o chestie de marketing cum e la noi in general...
vladi superba casa!
legat de dezvoltarea copilului ce trebuie si ce nu trebuie sa faca si eu sunt in ceata complet...dc citesc cartile unde scrie ca la 2 luni deja trebuie sa isi recunoasca fata in oglinda si altele incep deja sa ma gandesc dc copilul meu vede ca nu da semne ca recunoaste ceva . chiar aveti idee cum pot verifica dc copilul vede sau nu? adica el zambeste cand vorbim cu el , intoarce capul cand il tin in brate si ma plimb cu el...dar nu stiu dc face asta pt ca vede sau il intoarce instinctual.
mamica de Rares
nibi_niki spune:
Neata fetelor.Haideti la cafeluta.
Andira frumose foc fetele tale.Toate 3
Miria vaccinul trebuie transportat la rece intre 4-8 grade.
Conditii de pastrare: Vaccinul BCG liofilizat pentru inoculare intradermica va fi pastrat la adapost de lumina naturala si la o temperatura de +4 - +8 grade Celsius.
Termen de valabilitate: Valabilitatea vaccinului pastrat in fiola nedeschisa, in conditiile specificate, este stantata pe fiola: 12 luni. Valabilitatea lichidului de suspensionare (Sauton diluat) este practic nedefinita.
Precizari: Vaccinul BCG este sensibil la actiunea luminii naturale. Expus chiar pentru scurt timp la lumina directa sau difuza a zilei, vaccinul se degradeaza, bacilii sunt omorati. Seringile si acele utilizate pentru vaccinarea BCG vor fi pastrate in exclusivitate pentru acest scop.
A.P.P.:
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Mai, eu dezvolt acum o problema si vad ca nu ma opreste nimeni, deci imi fac de cap. |
Vezi ca vaccinul din Franta / Spania nu e bun, nu sunt aceleasi tulpini ca la noi. Mi-a zis dr pediatru al fetelor mele.
Eu sun azi la maternitate sa-i intreb daca il au. Auzi ce interval de sunat au: 10.30-11.00!!!
Juma' de ora, nu mai mult... Si parca vad ca atunci o sa fie tot timpul ocupat...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Andira misto veveritele tale.Parca-s gemene.expre nu ai pus poza cu tine ca sa nu ma iau de tzatzele tale.Offf!Ce ti-e si cu oamenii astia! |
Sar'na!
Mai, tzitzile mele n-aveau cum sa intre in poza, ca eu eram cea care facea pozele.
Ma rog, tinand cont ca am vreo D la sutien, trebuia doar sa inclin putin aparatul, si se vedeau si fetele, si tzitzile. O sa tin cont data viitoare .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
honeybaby spune:
Ella - o sa faca si roata si spagatul , dar nu putea pana ieri ca nu avea fustite si dresuri. Moroc ca s-a gandit ma sa sa-i cumpere ieri
Si fimea ma vede ca o mare tzatza, cum o iau in brate in 20 de min maxim intoarce capul dupa e-e-e si imi suge mana
Roxana - mi-ar place si mei dosul mare daca s-ar bomba dar el se lAteste
De ieri am zis stop, nu mai mananc toate prostiile, dupa ce dum. si luni am tinut-o numai pe fripturi am mancat o tava de prajituri singura. Rezultatul un kg in plus. Am zis ca mananc atat cat nu ma ingras, dar asa nu mai tine. Poate dau si eu 4-5 kg jos sa pot umbla in pantaloni scurti si fuste ca mor de cald in aia lungi
Vladi - noi am renuntat la garaj si tinem masinile in strada ca sa facem baia mai mare sa-mi intre mie cada de neam prost. Asa e nasol cu spatiul in Bucuresti. Si la noi solutia e sa facem deasupra daca vrem casa mai mare dar asa nu-mi plac scarile mai ales cu copii. Lasa ca daca se face sosea la tara acolo ma mut. E la 66km de noi si sunt 10.000 mp
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
CoriMami spune:
Neatza!
sunt si eu la un ness cu lapte.
Vad ca vorbitzi de "performantzele" mostenitorilor nostri.
Pai...Petala face sambata 2 luni si abia ieri a bagat in seama caruselul, cand vorbesc cu ea zambeste larg si dulce (din ce in ce mai des), o tin pe o pernutza pe genunchi si ne uitam ochi in ochi vreo 10 minute si ma studiaza f atent, dar nu-i place nici o jucarie inca.
Intoarce capul de pe o parte pe alta si cand e pe burta si cand e pe spate.
In schimb nu vrea/poate sa doarma cu fatza in sus, si dormind numai pe laterale i s-a facut capul ca si cum l-am pus intr-un sandwich. Acum mi-a zis si pediatra sa o tin cat mai mult cu fatza in sus, dar numai supravegheata.
Pupi
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
M-am instalat cu cafeaua laga voi, ca am prins drag. Dimineata e primul lucru la care ma gandesc, parca ar fi ramas si ultimul si alta placere nu mai am.
Legat de vacc. BCG, am inteles eu conditiile, dar nu stiu in ce sa-i asigur transportul in caz ca dau de el.
Ca n-am colete speciale.
Si eu ma gandeam la un termos ceva, in care sa pun niste cuburi de gheata.
Oare in cat timp s-or topi?!
Trebuie sa studiez problema. Ma bag la chimie de clasa a 7-a acuma.